Ütopya TV8

Bence ....

• Semih kazanır

OY: 99 34,5%
  • Tuncay kazanır

OY: 71 24,7%
  • Rezil bir yarışma ve bence Acun para kazanır

OY: 117 40,8%

• Ankete Katılan
    287
O degilde turkan grupdan ayrilinca ac kalcaklar zannediyodu ya
Gol kenarinda yemekler,gitarlar,milfoyler, semihin yemek yapmalari acaba ne dusunuyodur
Kendini hint kumasi.zannediyodu
Ayy eveeettt.türkan hayatının hatasını y aptı:KK48:
Yalniz kopardın beniiii hint kuması mı???? Ilk defa duyuyorummm:KK70:

Kizlar turkan semih e sıcramis yine
Annesine kadar laf etmis
Annen senin gibi terbiyesiz evlat yetistirmis vs diye
Zarf gelmis oylama icin
Bu turkan tek takilcam dedi hala gelip gruba laf sokuyo bence semihin "turkan abla nolur don sensiz yapamiyoruz" demesini bekliyo
Kimse demiyo ona atarlanio diger gruba ve insanlara bak bak bensiz hicbisi bunlar demeye getircek

Dun semihe bensiz cok mutlusunuz falan dedi

Tek basina basini yesin

Kizlar turkan semih e sıcramis yine
Annesine kadar laf etmis
Annen senin gibi terbiyesiz evlat yetistirmis vs diye
Zarf gelmis oylama icin
Bu turkan tek takilcam dedi hala gelip gruba laf sokuyo bence semihin "turkan abla nolur don sensiz yapamiyoruz" demesini bekliyo
Kimse demiyo ona atarlanio diger gruba ve insanlara bak bak bensiz hicbisi bunlar demeye getircek

Dun semihe bensiz cok mutlusunuz falan dedi

Tek basina basini yesin
iki grup strateji için bahçeye çıktı..türkan iki defa yoğurdu döktü panikledi

sanırım türkan tuvaletten çıkarken elini yıkamamış..semihte görmüş..murat abiye demiş yoksa hepmi yıkamadan çıkıyordu

g4bJob.jpg

şok şok şok inci ağlıyor..semihlerin yanına geldi..beni yazın diyor..yazılmaktan korkuyorsun demişler kıza..3 günlük kız için sattılar beni diyor

murat koruyalım diyor ama semih olumlu bakmıyor pek
Eh incinin karakteri de ortada.sürekli carlıyor her şeye.semihi de pişman eder muratı da.kurre yeterince carliyo zaten bir de inci hiç çekilmez.valla benim gözümde pınar en tehlikeli olan orda.inci bile iyi kalıyor yanında.bence pınar gitmeli.ki bir sure sonra her iki grup da aynı şeyi düşünecektir.

İnci yazilcani biliyo ondan bu tripler yazsinlar acimasinlar kizin namusuna laf etti okadar haram etti yarisma neticede
Bu hafa adi cikmazsa yine ayni inci olcak yine hakaretler
Hic guvenmiyorum bu kiza
Tekin degil

bugünkü tv bölümünde, gece beyaz koltukta oturuyorlardıya karşı takım. o sırada pınar kalkınca abidin neden tuncaya sen haklı çıktın dedi ben anlamadım kızlar ?

Back
X