Ütopya TV8

Bence ....

• Semih kazanır

OY: 99 34,5%
  • Tuncay kazanır

OY: 71 24,7%
  • Rezil bir yarışma ve bence Acun para kazanır

OY: 117 40,8%

• Ankete Katılan
    287
bence noyan gider. pasif oldu iyice dedikoducu oldu. karşı takımı seçmesi belli işte ye iç yat düşüncesi olan orayı seçiyor
ye iç yat düşüncesi semihlerin grubunda bence cunku utopyada su andakı semihlerin sabanın etrafında oturdukları tahta oturakları banyoyu tuvaletı yatıkları odaların o renklı paravanlarını lavobaları tuncay semih ve arda yaptı sobaları kuran onlar bunları seyrettınızmı

ye iç yat düşüncesi semihlerin grubunda bence cunku utopyada su andakı semihlerin sabanın etrafında oturdukları tahta oturakları banyoyu tuvaletı yatıkları odaların o renklı paravanlarını lavobaları tuncay semih ve arda yaptı sobaları kuran onlar bunları seyrettınızmı
ben zaten semih ve kurre yi sevmiyorum sizinlede yazıştık burada unuttunuz mu? ama şöyle ifade edeyim en başta geç kalkanlar çalışmayanlar diğer gruptaydı adı öyle kaldı grubun. noyan da serayı duyunca ben karşıya geçeyim de keyfime bakayım diye düşündü bence.

twetter semih te yazılmış diyorlar.
ya bunlar oyun içinde diye kafaları çalışmıyor cidden. yaz semih i kurre yi bak oylar nasıl bölünüyor. ya da müdahele var rejiden. bunu düşünemeycek ne varsa
ama pınar ın gazına geldiler. pınar çok sinsi ve bence terbiyesiz. türkan a sesini yükseltmiyor ama çok üstüne gidiyor laf yarıştırıyor resmen kadını konuşturmuyor.

Semihciler ins turkana oy vermezler
Bu sefer bakin bireysel takildim yine burdayim cunku oylarim fazla dicekler
Saniyoki herkes onun kara kasina kara gzune hasta
Bilmiyoki semihin oylamada isine yarasin diye oy aliyo heyy yavrum heyyy

ben zaten semih ve kurre yi sevmiyorum sizinlede yazıştık burada unuttunuz mu? ama şöyle ifade edeyim en başta geç kalkanlar çalışmayanlar diğer gruptaydı adı öyle kaldı grubun. noyan da serayı duyunca ben karşıya geçeyim de keyfime bakayım diye düşündü bence.
ben o düşünce ilee geçtiğini düşünmüyorum hayrettın ve noyan elemeye cıktıgında noyan bu tarafı secerken dedıgı cok guzel bır kelıme vardı ben utopyamı yasamaya geldım semıhlerın grubunu secıp pıyon rolu oynamaya gekmedım demıstı semıhlerın grubu sectıgınde trukan hanım sadece onu işci olarak calıstırma dusuncesındaydi. utopyaya işçi aranmıyor bence olması gereken ınsanların kendını göstermesı ütopya üretım yerı noyan aslındacok gusel bı fıkır urettı utopya sandıgı ıcınde grup uyelerıne aıt yapılan uretımler olucak bence guzel bır fıkır guzel bır uretım

ben o düşünce ilee geçtiğini düşünmüyorum hayrettın ve noyan elemeye cıktıgında noyan bu tarafı secerken dedıgı cok guzel bır kelıme vardı ben utopyamı yasamaya geldım semıhlerın grubunu secıp pıyon rolu oynamaya gekmedım demıstı semıhlerın grubu sectıgınde trukan hanım sadece onu işci olarak calıstırma dusuncesındaydi. utopyaya işçi aranmıyor bence olması gereken ınsanların kendını göstermesı ütopya üretım yerı noyan aslındacok gusel bı fıkır urettı utopya sandıgı ıcınde grup uyelerıne aıt yapılan uretımler olucak bence guzel bır fıkır guzel bır uretım
sözleşmeli işçi lafo bomba zaten ama çocuk bi sindi ne bileyim

semih hiç susmuyor. önce tuncay la tartıştı sonra pınar sonra abidin. şimdide türkan. türkan ı da karalıyo ucundan ucundan oylar bölünmesin diye :KK48::KK48:

durup durup abidin e laf atıyo ''single'' ''popstar'' ''gülhane parkı popstarı'' ne biçim laflar bunlar

ben oyumu türkan a vericem. içlerinden verecek kimseyi bulamadım:KK48:
bende turkana vericemm tabiki :) ama semihe kizdim abidini yazicakti bence yine sesi cikiyo abidinin.. sinir sey..
kimi yazmislar bu arada ben bakyim dedim tartismalari kulagimi tirmaladi anlamadim.

bende turkana vericemm tabiki :) ama semihe kizdim abidini yazicakti bence yine sesi cikiyo abidinin.. sinir sey..
kimi yazmislar bu arada ben bakyim dedim tartismalari kulagimi tirmaladi anlamadim.
evet karışık bi tartışma var. hepsini de semih dürtüyo.semih inci noyan ve türkan yazılmış diyor twetter da. sen kimden yanasın yarışmada =) ve neden türkan a oy

evet karışık bi tartışma var. hepsini de semih dürtüyo.semih inci noyan ve türkan yazılmış diyor twetter da. sen kimden yanasın yarışmada =) ve neden türkan a oy
turkani cok seviyorum cunku uzuluyorum ona aslinda cok saf biri ama etkileniyo dis etkenlerden.. ama o kadar gündür kapali bir yerde boyle delilerin icinde delirmemk mumkunmu:D Semihlerin grubunu tutuyorum halen ama turkan bir numaram suanda :D
Bugun inciye uzuldum cok saf kiz ama nereye ceksen oraya gidiyo cabuk gaza geliyo..Semih bugun ona guvenemedi oyuzden abidin yazmadi sanirim.
Ama pinar ne kadar tehlikeli biri ya turkani sevmez anlarim da bu kadar takik olmak amaci ne acaba anlamiyorum..Cok sinsi yahu deliriyorum onlari gorunce abidin falan iki yuzluler

Back
X