Ütopya TV8

Bence ....

• Semih kazanır

OY: 99 34,5%
  • Tuncay kazanır

OY: 71 24,7%
  • Rezil bir yarışma ve bence Acun para kazanır

OY: 117 40,8%

• Ankete Katılan
    287
yaptığı gösteri çok komikti ya...dünyanın kutusunu hazırlamış..hah güzel bişey çıkacak dedim çıka çıka noyan çıktınoldu ..abidin daha geçen diyordu 2. noyan vakası olsun istemiyorum...teco ,gamze,tuğçe gidince neden arkalarından böyle bi gösteri hazırlamadı acabaheo özenti ya..3 ay geçmiş yeni yeni oylamada bişeyle ryapmaya çalışıyorlar.oda olmuyor...abidinin kurre üzerinden semihi vurmasıda abidinin bitiğini göstergesidir...kırk yaşında adam 20 li yaşlardaki insanların ilişkileri hakkında oylama tahtasında konuşmaya yapıyor....kıskanıyorlarmı ne?

aynen kıskanıyorlar.ütopyanın tadını çıkaran stres yapmayan onlar olduğu için..bunlar ne yapsa ellerinde patlıyor.

Semih konusuyor masaya vuruyolar sesini bastirmak icin
Semih konusuyo hlololoholo diyolar sesini bastirmak icin
Adama delikanli degilsin,adam degilsin, acizsin gibi daha nekadar kotu sozler soyluyo bitli.
Sesi kesilir insallah bitlinin
Surekli assagilici hitaplarindan nekadar uslupsuz, hippi oldugunu benli ediyo hanzo herif

Son düzenleme:
tuncik 3 kişi kaldıklarında bireyselim diye dolanıyordu ortalarda....tabi yalan oldu bunlar....
bırde bız demokratık dıyorlar ya ona cok guluyorum herkesın arkasından hatta bırbırlernın arkasından bıle konusuyorlar ben daha turkan dısında semıhlerın grubunda oyle bırsey gormedım.. Pekı ya ıncının kendını onemlı sayması oylamada :):) demekkı benı ne kadar gunclu goruyorlarkı 14 OY verdıler dıyor pıskın :)

serkan çok yapıyo ya..dün abidin laf söylüyo abidini destekliyo..tuncik bişeylerden şikayetçi tunciği destekliyo,,inci gidip bişeyler anlatıyo onu haklı görüyo...ben adaletliyim diyor..iyide herkese he he sensin diyerek adaletli olunmuyorki

ıste sorun o onlar herseye tamam demeyı goruse saygı ve adalet sanıyorlar cok yazık bunlar okudukların anlayamamıslar:)

Ponponla sebeke inci altar ve semihin yuruyusunu taklit ediyolarmis
Altar motosiklet kazasi gecirmis bacaginda platin varmıs
Adam saglik sorunu yasamıs nekadar cibiliyetsiz bunlar ya
Sukrettim ki etrafimda hic boyle tipler yok tanıdıgım.

acun bu tarz benime konuk oluyormuş.......ütopyada da görmek istiyorum ben yaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Yukarida yarim kaldi ozlemin genc sevgilisi utopyadaykende varmis
13ay once resmini paylasmis kendi sayfasinda vayy anasını

dover ınsan bunlardan olsa vallahı ıncı gıbı bırı olsa ya hıc gorusmezdım yada kesın doverdım

eeee baktılarki gerçeklere kulak tıkamakla olmuuyor o zaman halkı taklit şarlatanlık yaparak tavlayalım die düşündüler galiba...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…