- 8 Temmuz 2011
- 33.185
- 39.289
- 798
- Konu Sahibi Anti Depresan
-
- #4.901
yaptığı gösteri çok komikti ya...dünyanın kutusunu hazırlamış..hah güzel bişey çıkacak dedim çıka çıka noyan çıktıdün ki oylama da ve öncesin de tuncay'ın konuşma tarzı tam anlamıyla bittiğinin göstergesi.. semih e defol defol gibi konuşmaları..oylama da abuk subuk konuşmaları.. semih bunlarla dalga geçerek konuşuyor. bunlar aşağılayıcı tavırla.. bi evin içine tıkılıp kalmışlar psikoloji gel-git yapıyor haliyle.
yaptığı gösteri çok komikti ya...dünyanın kutusunu hazırlamış..hah güzel bişey çıkacak dedim çıka çıka noyan çıktınoldu ..abidin daha geçen diyordu 2. noyan vakası olsun istemiyorum...teco ,gamze,tuğçe gidince neden arkalarından böyle bi gösteri hazırlamadı acaba heo özenti ya..3 ay geçmiş yeni yeni oylamada bişeyle ryapmaya çalışıyorlar.oda olmuyor...abidinin kurre üzerinden semihi vurmasıda abidinin bitiğini göstergesidir...kırk yaşında adam 20 li yaşlardaki insanların ilişkileri hakkında oylama tahtasında konuşmaya yapıyor....kıskanıyorlarmı ne?
bırde bız demokratık dıyorlar ya ona cok guluyorum herkesın arkasından hatta bırbırlernın arkasından bıle konusuyorlar ben daha turkan dısında semıhlerın grubunda oyle bırsey gormedım.. Pekı ya ıncının kendını onemlı sayması oylamada :):) demekkı benı ne kadar gunclu goruyorlarkı 14 OY verdıler dıyor pıskın :)tuncik 3 kişi kaldıklarında bireyselim diye dolanıyordu ortalarda....tabi yalan oldu bunlar....
serkan çok yapıyo ya..dün abidin laf söylüyo abidini destekliyo..tuncik bişeylerden şikayetçi tunciği destekliyo,,inci gidip bişeyler anlatıyo onu haklı görüyo...ben adaletliyim diyor..iyide herkese he he sensin diyerek adaletli olunmuyorkibırde bız demokratık dıyorlar ya ona cok guluyorum herkesın arkasından hatta bırbırlernın arkasından bıle konusuyorlar ben daha turkan dısında semıhlerın grubunda oyle bırsey gormedım.. Pekı ya ıncının kendını onemlı sayması oylamada :):) demekkı benı ne kadar gunclu goruyorlarkı 14 OY verdıler dıyor pıskın :)
ıste sorun o onlar herseye tamam demeyı goruse saygı ve adalet sanıyorlar cok yazık bunlar okudukların anlayamamıslar:)serkan çok yapıyo ya..dün abidin laf söylüyo abidini destekliyo..tuncik bişeylerden şikayetçi tunciği destekliyo,,inci gidip bişeyler anlatıyo onu haklı görüyo...ben adaletliyim diyor..iyide herkese he he sensin diyerek adaletli olunmuyorki
Evet ya oyleymis kendileri yazipda bizimkilere iftirami atiyolar acabatuvalete küfür yazmış biri
barışın işi gibi geldi bana yineEvet ya oyleymis kendileri yazipda bizimkilere iftirami atiyolar acaba
İnci gitme korkusuyla gider ayak ortalik karistirim diye dusunuyodur diye aklıma geldi
Bir de.bunlar bisi gorunce neden hemen semih? Murat? Diyolar iftira atmak.nekadar kolay ismis oylebarışın işi gibi geldi bana yine
dover ınsan bunlardan olsa vallahı ıncı gıbı bırı olsa ya hıc gorusmezdım yada kesın doverdımPonponla sebeke inci altar ve semihin yuruyusunu taklit ediyolarmis
Altar motosiklet kazasi gecirmis bacaginda platin varmıs
Adam saglik sorunu yasamıs nekadar cibiliyetsiz bunlar ya
Sukrettim ki etrafimda hic boyle tipler yok tanıdıgım.
ben korktum semhe verdım aman ona bısı olmasın :) dun ne guzel dedı arkadaşlar efendı olun bişiy kaybetmezsınız diyeoyumu Türkana verdim
inciden milyon kat daha iyi
ben semihin gitemeyeğine eminim yeni yaroşmacılardan da turuncu kafalı kıza verdimben korktum semhe verdım aman ona bısı olmasın :) dun ne guzel dedı arkadaşlar efendı olun bişiy kaybetmezsınız diye
oyuncu olana mı ayy yokya ıcerıde zaten yeterınde oyuncu var:)ben semihin gitemeyeğine eminim yeni yaroşmacılardan da turuncu kafalı kıza verdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?