- 13 Şubat 2008
- 3.492
- 21
- 358
- Konu Sahibi Anti Depresan
-
- #4.921
dün ki oylama da ve öncesin de tuncay'ın konuşma tarzı tam anlamıyla bittiğinin göstergesi.. semih e defol defol gibi konuşmaları..oylama da abuk subuk konuşmaları.. semih bunlarla dalga geçerek konuşuyor. bunlar aşağılayıcı tavırla.. bi evin içine tıkılıp kalmışlar psikoloji gel-git yapıyor haliyle.
tuncik 3 kişi kaldıklarında bireyselim diye dolanıyordu ortalarda....tabi yalan oldu bunlar....
tuvalete küfür yazmışlar onun hakkında tartışıyorlar
tuncay murat abi yazdı diyor.
evet baya hararetliler şuan incide geldi lafa karışıyor ortam baya gerildi şuan..canlı mı izliyorsunuz ben açamadım
evet öncesinde varmış ki özlem bitti diye yayınlamış bi fotoyuYukarida yarim kaldi ozlemin genc sevgilisi utopyadaykende varmis
13ay once resmini paylasmis kendi sayfasinda vayy anasını
serkan çok yapıyo ya..dün abidin laf söylüyo abidini destekliyo..tuncik bişeylerden şikayetçi tunciği destekliyo,,inci gidip bişeyler anlatıyo onu haklı görüyo...ben adaletliyim diyor..iyide herkese he he sensin diyerek adaletli olunmuyorki
biri firdevsi hatırlatsın şu adama yaa..yada nabmaya calışıo süzme herif
biri firdevsi hatırlatsın şu adama yaa..
Bizim grupda oyle hain yok istebiri firdevsi hatırlatsın şu adama yaa..
şimdide türkanın üstüne gidiyorlar..tuncik taklidini yapıyor ben bireyselim diyor...sanki kendi az dedi bireyselim diye..bööğğğğğğğğğğ
büyüğüm ben demesin yine
hele o inciye söylenecek okadar söz varda ..kurre iyi sabrediyorBizim grupda oyle hain yok iste
Ancak onlarin kafasi belsen assa calisiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?