- 1 Temmuz 2009
- 6.061
- 6.697
- 773
- Konu Sahibi Anti Depresan
-
- #4.981
kurre ve semih yapıyorlar kaşıkla nutella alıp yalayıp yalayıp duruyorlar.
Ne zaman acıklanacak bu akşam mı?
Benim anlamadığım İnci tehdirvari konuşuyo da bunlara sözleşme fln imzalatmadılar mı, o kadar acemiler mi ya
Valla bi kadin kurreye temiz derse kendi sart surt bilmiyodur. Hayvanlari elliyo o eli yikamadan mutfak isi yapiyo. Mutfak legeninde camasir yikiyo. Daha bir suru sey. Hatta tavsanlarin kakali kafesini dus aldigi yerde yikadigi icin guslu bile kabul olmuyo
Altari sen oyle gorusuyosun bana gore kafasina gore yasayan rahat bi cocuk. Gayet caliskan surekli is hallediyo. Strateji olarak semihin yaninda olabilir ama en azindan adam gibi dik bi durusu var. Turkanla tabii ki dalga gececek turkan onlara neler yapti. Ben seviyorum altarin kafasinicanım ben efendi olarak da görmüyorum açıkçası türkan hnm ne yapsa ne dese sürekli dalga geçiyor onunla , elenmemek için semihlerin yanında. diğer gruptan da kimse onunla muhatap olmuyor eleme gecesinde bile söylediklerini takmıyorlar
E izleseydin bilirdin :) camasir suyunu elimden dusurmuyorum kurrenin kendi lafi zaten ben izledigime bakarim onun hayal dunyasina degil. Anasi temizlik ogretmemis sarttan surttan haberi yokMutfak legeninde camasir mi yikiyooYokkk artik yaa, boyle biseyi de ilk kez duydum.
Valla bi kisim elinden camasir suyunu dusurmuyo diyo, bi kisim cok temiz diyor. Ben tam izlemedigim icin bilemicem.
Ee o mutfak legeni ortak degil mi? Kimse bisey demedi mi bu duruma?E izleseydin bilirdin :) camasir suyunu elimden dusurmuyorum kurrenin kendi lafi zaten ben izledigime bakarim onun hayal dunyasina degil. Anasi temizlik ogretmemis sarttan surttan haberi yok
Olur mu canim ozlem ortaligi ayaga kaldirdi legen olayinda. Inci de her defasinda kurreye pissin diyor. Kadin kadinin pisligini bilir erkekler anlamazEe o mutfak legeni ortak degil mi? Kimse bisey demedi mi bu duruma?
Valla Tuncay icin "pis, kokuyodur bu" denilip duruldu. Ama asil pis Kurre cikti
Ben de ilk izlemeye başladığımda Türkan dışında herkeste hoş özellikler bulmuştum. Ama canlı yayınları da takip etmeye başlayınca ister istemez taraf oluyor insan..
Murat hakkaniyetli gelmişti başlarda ama sonra bakıyorum Semih ne derse onu okeyliyor, pota korkusundan kendi fikirlerini ortaya koymuyor bile.. Aslında bireysel olsa adil ve paylaşımcı bir insan olabilirdi ama şu hali hoşuma gitmiyor, Semih'i sevebilir ama bir düşüncesi varsa savunmalı kabul ettirmeli..
Kurre'nin kendi düşüncesi bile yok, kocam bilir havasında, mıymıntı hareketleri falan öff daha fazla yazamayacağım
Altar etkisiz eleman, Semih ve Murat'ın onaylayıcısı. (Aynen abi, evet abi)
Abidin sürekli yemek yiyen, abur cuburları bitiren AbidinBaşlarda hep kibar konuşurdu, fazla sabırlıydı, Demet Akalın desteğini alınca sanırım, bi havalara girdi.
Tuncay ve Barış karşı grubu sevmeyen ama orada kalabilmek için herkesle iyi geçinmeye çalışan tiplerdi son dönem onlar da şaşaladı ne yaptıklarını bilmiyor gibiler. Çok seviyordum ikisini şu an hoşuma gitmiyorlar
Pınar ortalığı karıştırıcı olarak giriş yaptı, bakışları bile sinsiama Barış geldiğinden beri duruldu gibi, temizlik, yemek gibi işlere yardım etmemesinden hoşlanmıyorum, bir de sürekli işveli cilveli hareketleri, bacak bacak üstüne atıp saçlarıyla oynaması var.
Barış hakkında bir şey yazmak bile gelmiyor içimden.. Semihler bu çocuğun saçma sapanlığını göre göre içerde tuttular ama muhtemelen şimdiden pişmanlar..
Semih ve İnciye gelince.. Semihi ilk takip etmeye başladığımda sevdim ama şimdilerde gıcık olmaya başladım, kendini herkesten akıllı görüyor ve herkesi manipüle edebileceğini sanıyor (bir kısmını ediyor da) Karşı tarafı çok fazla kışkırtıyor, yani karşısında ben olsam o kadar sabırlı kalamazdım muhtemelen.. Bazen akıllı mantıklı konuşsa da o hareketleri dolayısıyla sevemiyorum onu.. Bir de Abidin'i neden bu kadar kıskandığını anlamıyorum, önemsemiyorsan yok say, neden bu kadar önemsiyorsun
İnci en itici bulduğum kişiydi ama izledikçe en sevdiğim karakter olarak kaldı. Seviyeyi her zaman koruyamıyor, yerinde susmayı bilmiyor, fazla uzatıyor ama bakış açısını seviyorum. Herkesin yemeğini hazırlayıp,temizliğiyle uğraşmasına kızıyorum. Paraları yokken ekmek yoğurup, yoktan var edip doyurdu o kadar insanı, o zamanlar haline üzüldüm, sucuk mangal sayıklarken gözlerim dolduYani üslubunu beğenmesem de, içinde tutamayıp, herkesin yüzüne herşeyi söylemesini seviyorum.
Türkan en sevmediğim karakter. Hem bireysel olarak para biriktirecek hem kullanabildiğini kullanacak.. Semih'e yemeğinizi yapayım 300TL verin, ben yapayım siz satın gibi uyanıklıklar yapıyor, Semih farkında ama muhtemelen oylamada yanında tutmak için idare etmeye çalışıyor onu. Yumurtayı sakla, paranı biriktir ama bu arada diğerlerinden ye iç, iş gücünü kullan falan, tam tatlı su kurnazı, Cin olmadan adam çarpacak
Son olarak son 2-3 gündür okuyorum yazılanları, Semih taraftarları diğer grup taraftarlarına sürekli hakaret eder ya da küçümser tarzda konuşmuş. Herkes aynı düşüncede olamaz ama sayısızlık da edemez.. Herkes sizinle aynı düşüncede olmak zorunda değil yapmayın
Ben de ilk izlemeye başladığımda Türkan dışında herkeste hoş özellikler bulmuştum. Ama canlı yayınları da takip etmeye başlayınca ister istemez taraf oluyor insan..
Murat hakkaniyetli gelmişti başlarda ama sonra bakıyorum Semih ne derse onu okeyliyor, pota korkusundan kendi fikirlerini ortaya koymuyor bile.. Aslında bireysel olsa adil ve paylaşımcı bir insan olabilirdi ama şu hali hoşuma gitmiyor, Semih'i sevebilir ama bir düşüncesi varsa savunmalı kabul ettirmeli..
Kurre'nin kendi düşüncesi bile yok, kocam bilir havasında, mıymıntı hareketleri falan öff daha fazla yazamayacağım
Altar etkisiz eleman, Semih ve Murat'ın onaylayıcısı. (Aynen abi, evet abi)
Abidin sürekli yemek yiyen, abur cuburları bitiren AbidinBaşlarda hep kibar konuşurdu, fazla sabırlıydı, Demet Akalın desteğini alınca sanırım, bi havalara girdi.
Tuncay ve Barış karşı grubu sevmeyen ama orada kalabilmek için herkesle iyi geçinmeye çalışan tiplerdi son dönem onlar da şaşaladı ne yaptıklarını bilmiyor gibiler. Çok seviyordum ikisini şu an hoşuma gitmiyorlar
Pınar ortalığı karıştırıcı olarak giriş yaptı, bakışları bile sinsiama Barış geldiğinden beri duruldu gibi, temizlik, yemek gibi işlere yardım etmemesinden hoşlanmıyorum, bir de sürekli işveli cilveli hareketleri, bacak bacak üstüne atıp saçlarıyla oynaması var.
Barış hakkında bir şey yazmak bile gelmiyor içimden.. Semihler bu çocuğun saçma sapanlığını göre göre içerde tuttular ama muhtemelen şimdiden pişmanlar..
Semih ve İnciye gelince.. Semihi ilk takip etmeye başladığımda sevdim ama şimdilerde gıcık olmaya başladım, kendini herkesten akıllı görüyor ve herkesi manipüle edebileceğini sanıyor (bir kısmını ediyor da) Karşı tarafı çok fazla kışkırtıyor, yani karşısında ben olsam o kadar sabırlı kalamazdım muhtemelen.. Bazen akıllı mantıklı konuşsa da o hareketleri dolayısıyla sevemiyorum onu.. Bir de Abidin'i neden bu kadar kıskandığını anlamıyorum, önemsemiyorsan yok say, neden bu kadar önemsiyorsun
İnci en itici bulduğum kişiydi ama izledikçe en sevdiğim karakter olarak kaldı. Seviyeyi her zaman koruyamıyor, yerinde susmayı bilmiyor, fazla uzatıyor ama bakış açısını seviyorum. Herkesin yemeğini hazırlayıp,temizliğiyle uğraşmasına kızıyorum. Paraları yokken ekmek yoğurup, yoktan var edip doyurdu o kadar insanı, o zamanlar haline üzüldüm, sucuk mangal sayıklarken gözlerim dolduYani üslubunu beğenmesem de, içinde tutamayıp, herkesin yüzüne herşeyi söylemesini seviyorum.
Türkan en sevmediğim karakter. Hem bireysel olarak para biriktirecek hem kullanabildiğini kullanacak.. Semih'e yemeğinizi yapayım 300TL verin, ben yapayım siz satın gibi uyanıklıklar yapıyor, Semih farkında ama muhtemelen oylamada yanında tutmak için idare etmeye çalışıyor onu. Yumurtayı sakla, paranı biriktir ama bu arada diğerlerinden ye iç, iş gücünü kullan falan, tam şark kurnazı, Cin olmadan adam çarpacak
Son olarak son 2-3 gündür okuyorum yazılanları, Semih taraftarları diğer grup taraftarlarına sürekli hakaret eder ya da küçümser tarzda konuşmuş. Herkes aynı düşüncede olamaz ama sayısızlık da edemez.. Herkes sizinle aynı düşüncede olmak zorunda değil yapmayın
Bu turkan kendini hala bi sey saniyor ona yaniyorum. Bu aksam inci giderse reji gondermis olur turkan senin tek fanin yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?