- 8 Temmuz 2011
- 33.185
- 39.289
- 798
- Konu Sahibi Anti Depresan
-
- #4.961
topaç fasulyesiYa gercekten iğrencler. Bu barısa verdiğim oy haram olsun pis topaç fasulyesi.
hahahah tamam ya barısın adıda topac fasulyesı olurYa gercekten iğrencler. Bu barısa verdiğim oy haram olsun pis topaç fasulyesi.
işte buna anca gülerim...kız çamaşır suyuyla dolaşıyor beinşallah semih elenir de kurre öyle kalakalır yaptığı bir iş de yok pis pis tavşanları elliyor öpüyor sonra gidip o ellerle yemek yapıyor.
Ne zaman acıklanacak bu akşam mı?Ayyy ilk kez bi oylama sonucunu merak ediyorum gecsin saatler
Eger turkan elenirse ok, inci elenirse rejiyi ifsa ettigi video ortaligi yikar
Ne kadar cirkin seyler bunlar ya. İnanılır gibi değil.
Misssssssssskkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk bebişimmmm kızıma kardeş mi geliyoooootşk ederim kuzum
Cok efendi cocuk ama, yetenekli de aslında ama semihin gölgesinde kalıyo, memati gibi : )o değil de sizce de altar etkisiz eleman gibi değil mi , kendine ait bir fikri yok , murat ne derse aynen abi diyio duruyor. dün semihle kurreye şaka yollu gibi benim ütopyamda siz yoksunuz dedi . sırf elenmemek için o grupta kalıyor gibi.
Cok efendi cocuk ama, yetenekli de aslında ama semihin gölgesinde kalıyo, memati gibi : )
Yaa ben ters bir hareketini görmedim, geyik yapıyo gibi geldi bana.canım ben efendi olarak da görmüyorum açıkçası türkan hnm ne yapsa ne dese sürekli dalga geçiyor onunla , elenmemek için semihlerin yanında. diğer gruptan da kimse onunla muhatap olmuyor eleme gecesinde bile söylediklerini takmıyorlar
işte buna anca gülerim...kız çamaşır suyuyla dolaşıyor be
inşallah semih elenir de kurre öyle kalakalır yaptığı bir iş de yok pis pis tavşanları elliyor öpüyor sonra gidip o ellerle yemek yapıyor.
Ayy ne var bunda ya? Ben olsam ben de oper severdim o tavsanlari, her gordugumde icim gidiyor valla. Tertemiz de hayvanlar. Yemek yapmadan once ellerini yikiyordur eminim, bir sorun yok yani :)
çamaşır susuyla dolanıyor ama herkesin yediği nutellaya kaşığı yalayıp yalayıp sokuyor :)
canım sen internetten yayınlarını izledin mi bilmiyorum ama ben izledim ve denk geldi. fareli mutfakları var ve inci bunu dile getirdikten sonra utandılar fare için yapıştırıcı vs aldılar.
Aaa onu yapan Kurretulayn mi? Ben inci saniyordum :)))
Yaa tam takip edemiyorum, hep kaciriyorum detaylari.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?