Ütopya TV8

Bence ....

• Semih kazanır

OY: 99 34,5%
  • Tuncay kazanır

OY: 71 24,7%
  • Rezil bir yarışma ve bence Acun para kazanır

OY: 117 40,8%

• Ankete Katılan
    287
Ayyy ilk kez bi oylama sonucunu merak ediyorum gecsin saatler

Eger turkan elenirse ok, inci elenirse rejiyi ifsa ettigi video ortaligi yikar

Ayyy ilk kez bi oylama sonucunu merak ediyorum gecsin saatler

Eger turkan elenirse ok, inci elenirse rejiyi ifsa ettigi video ortaligi yikar
Ne zaman acıklanacak bu akşam mı?

Benim anlamadığım İnci tehdirvari konuşuyo da bunlara sözleşme fln imzalatmadılar mı, o kadar acemiler mi ya

o değil de sizce de altar etkisiz eleman gibi değil mi , kendine ait bir fikri yok , murat ne derse aynen abi diyio duruyor. dün semihle kurreye şaka yollu gibi benim ütopyamda siz yoksunuz dedi . sırf elenmemek için o grupta kalıyor gibi.

Cok efendi cocuk ama, yetenekli de aslında ama semihin gölgesinde kalıyo, memati gibi : )

Cok efendi cocuk ama, yetenekli de aslında ama semihin gölgesinde kalıyo, memati gibi : )

canım ben efendi olarak da görmüyorum açıkçası türkan hnm ne yapsa ne dese sürekli dalga geçiyor onunla , elenmemek için semihlerin yanında. diğer gruptan da kimse onunla muhatap olmuyor eleme gecesinde bile söylediklerini takmıyorlar

Yaa ben ters bir hareketini görmedim, geyik yapıyo gibi geldi bana.

Damdan düşer gibi dahil oluyorum duruma ama Semih'in neresi efendi? Neresi karakterli? Durmaksızın oyun bozucu plan yapan, ona buna laf atan, ütopyayı ikiye bölen kıl herifin teki. Başlarda Inci'yi çok saygısız bulurdum. Semihleri düzgün bulurdum ancak izledikçe gördüm ki Semih'te gıcıklıktan başka bi numara yok.

inşallah semih elenir de kurre öyle kalakalır yaptığı bir iş de yok pis pis tavşanları elliyor öpüyor sonra gidip o ellerle yemek yapıyor.

Ayy ne var bunda ya? Ben olsam ben de oper severdim o tavsanlari, her gordugumde icim gidiyor valla. Tertemiz de hayvanlar. Yemek yapmadan once ellerini yikiyordur eminim, bir sorun yok yani :)

Ayy ne var bunda ya? Ben olsam ben de oper severdim o tavsanlari, her gordugumde icim gidiyor valla. Tertemiz de hayvanlar. Yemek yapmadan once ellerini yikiyordur eminim, bir sorun yok yani :)

canım sen internetten yayınlarını izledin mi bilmiyorum ama ben izledim ve denk geldi. fareli mutfakları var ve inci bunu dile getirdikten sonra utandılar fare için yapıştırıcı vs aldılar.

canım sen internetten yayınlarını izledin mi bilmiyorum ama ben izledim ve denk geldi. fareli mutfakları var ve inci bunu dile getirdikten sonra utandılar fare için yapıştırıcı vs aldılar.

Yok, ben sadece tv de olan kismini takip etmeye calisiyorum, okadar detayli bilmiyorun. Ama o ortamda bulunan en temiz varliklar bence o tavsanlar, tavuklar ve Zumrut :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…