- 17 Temmuz 2012
- 8.007
- 3.680
- 248
- Konu Sahibi Anti Depresan
-
- #5.101
Ben inciye dedim ama saçlarını boyatma diye ...
Inci rejiyi ifsa ettigi videosunda bu hafta ben gidecem haftaya baris gidecek dediHaftaya Pınar gidiyor : ))))
karizmam çizildi zaten
aybuke icin arda bizdendir demis ;SYeni yarışmacilardan kime oy verdiniz?
3-4 sayfa önce bir denklem verdim orada sonuca bakın ....
cevap orada ...
sarı saçlarından sen suçlusun ....
O zaman diger kıza mi oy verrlim?semihe o mu yarar?aybuke icin arda bizdendir demis ;S
Arda disarda oldugundan beri semihi destekliyo diye biliyorunO zaman diger kıza mi oy verrlim?semihe o mu yarar?
videoyu izleyip ver bence ben oyle yapcamO zaman diger kıza mi oy verrlim?semihe o mu yarar?
abidin kimmis yaİnci'yi gazlayıp gazlayıp saldılar, elemede de desteklemediler aslında, akışına bıraktılar.. Hatta Abidin kimseyi destekleyin demem fanlarıma gibi bişey demiş sanırım, twitterda okumuştum. Ama İnci'yi çok ararlar, Bahar herkesin yemeğini yapmaz hiç sanmıyorum, kadın erkek eşit, herkes iş yapsın der kenara çekir süzülür Pınar.. Satılan ürünlerin de büyük kısmı İnci'nindi.. Artık işleri iş..
abidin kimmis yabir fandir gidiyo semihin karsisina ciksinda gorelim fani
inci konusunda haklisin sinsiler yediler inciyi.. oda gazlandikca gazlandi tosladi
kız gene aynı düşüncedeyizBendee
en son bitti canlı yayın canm şimdi netten izliyorum benCanlı yayın var mı suanda
ne demek o =)Pınarın rujlarını satarlar artık
Nette acık yani, bazen görüntüyü kesiyorlar ya bakayım bi triplerine : )en son bitti canlı yayın canm şimdi netten izliyorum ben
Yemeği yapan reçeli yapan örgüyü yapan inciydi onu satıyorlardı. Pinar değişik değişik ruj surup geziniyordu onları satarlar artık :)ne demek o =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?