Ütopya TV8

Bence ....

• Semih kazanır

OY: 99 34,5%
  • Tuncay kazanır

OY: 71 24,7%
  • Rezil bir yarışma ve bence Acun para kazanır

OY: 117 40,8%

• Ankete Katılan
    287
demet desteği nedir? abidn e kim dedi ben anlamadm ?

video mu videolar mı?
ne gibi şeyler mesela
124 ten emir geldi videosunu biliyorum ben bir tek
Yok baska bi video bu twitterda inci reji ifsa yaz tuncaya anlatiyo her seyi, rejiden uc kisiden bilgi aliyomus ucune takma isim takmis birine misafir diyo birine abidin birine gamze gitmeden pisligine ifsa etti

Twitterda inci reji ifsa yaz videoyu bul tuncaya anlatti herseyi onceki mesajimda detaylari yazdim. Benim adamim semih ama inciyi severdim kotu oldu

Biliyorum da, bu mesaji yazdiktan 10 dk sonra falan cikmam gerekiyordu. Simdi eve geldim, ve sonucu gordum... Biraz buruldum. Su an Turkanin kendini ovmesini, cevap veremeyip "he ha he" demesini dinliyorum.
Aynen ya turkan artik kesmez sesini BEN GONDERDIM diye tepinir halbuki tamamen reji yolladi inci kontrol edilemiyo diye

Bu arada aybuke bosuna semihciyim mesaji vermiyo oyuncu genc guzel (kurreden guzel en azindan) semihi ayartmak icin girecek. Furkan patlatinca bunu yaptilar semihle kurre uzerine donuyo oyunlar

Yok baska bi video bu twitterda inci reji ifsa yaz tuncaya anlatiyo her seyi, rejiden uc kisiden bilgi aliyomus ucune takma isim takmis birine misafir diyo birine abidin birine gamze gitmeden pisligine ifsa etti
yaa benm tweterım yok ki
videonun linkini koysan hemen çıkıyo buraya çok kolay olmaz mı

Bu arada aybuke bosuna semihciyim mesaji vermiyo oyuncu genc guzel (kurreden guzel en azindan) semihi ayartmak icin girecek. Furkan patlatinca bunu yaptilar semihle kurre uzerine donuyo oyunlar
bende kurre ye gıcık olduğum için ayartsın semih i diye aybükeye verdim

bende kurre ye gıcık olduğum için ayartsın semih i diye aybükeye verdim
Incinin kurre yorumunu biliyo musun furkana demisti " YAAA O KIZIN NEYINI BEGENIYOSUNUZ HASTA O KIZ YARISMA BASLADIGINDA BI KOSEDE OTURUYODU TUM GUN KONUSMUYODU SADECE BIRI YUZUNE BAKARSA IHIHIHI YAPIYODU BESLEME GIBI BI SEY O ACIYODUK ONA" yerlere yattim gulmekten o yoruma

evet izledim doğru yalan da değil hani...

Deli kiz yaa, bi de "insallah artik kavgalar biter, cunku burda en cok kagvayi ben ediyordum" diyor :))
bende yazık dedim ama o değişmezdi. gaza geliyor. kaç kere değicem dedi.
türkan ın kaç kere bireyselim dediği gibi.
inci gidiyor türkan hala bireyselim diyor koptum... ütopyadakilerde güldü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…