- 27 Ağustos 2011
- 11.328
- 2.762
- 448
- Konu Sahibi Anti Depresan
-
- #5.141
demet desteği nedir? abidn e kim dedi ben anlamadm ?insallah adalet yerini bulur ve inci seviyesizi gider!!
Keske oyu bölseydi semih :/ turkanla semihe bolundu oylar oyuzden gicik inci kalma ihtimalide var...eger inci kalirsa iste ozaman cafe grubu tavan yapar..
tipki abidin beyin demetin desteginden sonra sesi cikmasi gibi pff
Yok baska bi video bu twitterda inci reji ifsa yaz tuncaya anlatiyo her seyi, rejiden uc kisiden bilgi aliyomus ucune takma isim takmis birine misafir diyo birine abidin birine gamze gitmeden pisligine ifsa ettivideo mu videolar mı?
ne gibi şeyler mesela
124 ten emir geldi videosunu biliyorum ben bir tek
kazen keşke burada bıraksaydın. ya da daha öncesinde inci ya da pınar ikisinden biri dediğinde orada bıraksaydın tutmuştu iştebunu da okumuştunuz değil mi ? Artık daha da fazla çeviremem olayı : )
Twitterda inci reji ifsa yaz videoyu bul tuncaya anlatti herseyi onceki mesajimda detaylari yazdim. Benim adamim semih ama inciyi severdim kotu olduBu ifsa olayı nedir? BEn bu konuyu gormemisim utopyacı olarak ya :)
İnci atarlı matarlı ama ici temiz..
Turkana ifrit oluyorum..semih desen bi b.ka yaramayan,dedikodudan baska isi olmayan adamın teki..
Tuncay ise adamım :)
Hazır gelmisken yorum da yapim :)
eleme öncesi türkan hanım dedi.hemen ardından 2. cümlesinde türkan abla söz sende dedi.Serkan eleme oncesi turkan hanim diyodu simdi turkan abla diyo hahaha
Bukemedigin bilegi opeceksinnn
Aynen ya turkan artik kesmez sesini BEN GONDERDIM diye tepinir halbuki tamamen reji yolladi inci kontrol edilemiyo diyeBiliyorum da, bu mesaji yazdiktan 10 dk sonra falan cikmam gerekiyordu. Simdi eve geldim, ve sonucu gordum... Biraz buruldum. Su an Turkanin kendini ovmesini, cevap veremeyip "he ha he" demesini dinliyorum.
yaa benm tweterım yok kiYok baska bi video bu twitterda inci reji ifsa yaz tuncaya anlatiyo her seyi, rejiden uc kisiden bilgi aliyomus ucune takma isim takmis birine misafir diyo birine abidin birine gamze gitmeden pisligine ifsa etti
bende kurre ye gıcık olduğum için ayartsın semih i diye aybükeye verdimBu arada aybuke bosuna semihciyim mesaji vermiyo oyuncu genc guzel (kurreden guzel en azindan) semihi ayartmak icin girecek. Furkan patlatinca bunu yaptilar semihle kurre uzerine donuyo oyunlar
Yok burda link paylasimi yasakyaa benm tweterım yok ki
videonun linkini koysan hemen çıkıyo buraya çok kolay olmaz mı
Incinin kurre yorumunu biliyo musun furkana demisti " YAAA O KIZIN NEYINI BEGENIYOSUNUZ HASTA O KIZ YARISMA BASLADIGINDA BI KOSEDE OTURUYODU TUM GUN KONUSMUYODU SADECE BIRI YUZUNE BAKARSA IHIHIHI YAPIYODU BESLEME GIBI BI SEY O ACIYODUK ONA" yerlere yattim gulmekten o yorumabende kurre ye gıcık olduğum için ayartsın semih i diye aybükeye verdim
Inci ne kadar duygusal bir konusma yapmis ya, cok icten geldi bu konusmasi...
ya video atıyoruz ya direk youtubdan falan. lnki yazıyoruz videonun kendisi çıkıyoYok burda link paylasimi yasak
evet izledim doğru yalan da değil hani...Incinin kurre yorumunu biliyo musun furkana demisti " YAAA O KIZIN NEYINI BEGENIYOSUNUZ HASTA O KIZ YARISMA BASLADIGINDA BI KOSEDE OTURUYODU TUM GUN KONUSMUYODU SADECE BIRI YUZUNE BAKARSA IHIHIHI YAPIYODU BESLEME GIBI BI SEY O ACIYODUK ONA" yerlere yattim gulmekten o yoruma
Ben yasak diye biliyorum googlla cikar kazen beyciim buralarda kendimi riske atamam : )))))))ya video atıyoruz ya direk youtubdan falan. lnki yazıyoruz videonun kendisi çıkıyo
bende yazık dedim ama o değişmezdi. gaza geliyor. kaç kere değicem dedi.Deli kiz yaa, bi de "insallah artik kavgalar biter, cunku burda en cok kagvayi ben ediyordum" diyor :))
peki tamam ama biz burda video paylaşımı yapıyoruz haberin olsun... bi yazayım googlea seni sıkıntıya sokmayım bulamazsam özelden at bari yaaaaBen yasak diye biliyorum googlla cikar kazen beyciim buralarda kendimi riske atamam : )))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?