- 14 Kasım 2001
- 21.497
- En iyi cevaplar
- 2
- 69.629
- 1.623
- 102
- Konu Sahibi Anti Depresan
-
- #5.561
Yok artık oo inci mi ses tonu bile değişmiş.
İnci nin nesini sevdin kazen? İmalı sormuyorum gerçekten merak ettim
Car car konuşuyor yine.misafirlere nasil carlıyor şimdi.cok terbiyesiz!
Ya neden tiksinme ifadesi yok kk da?? Inci için onu kullanıc a mmyok yok neyini seveyim yahu Türkandan iyidir de
şu anda izlediklerim karşısında şok durumdayım ne kadar çirkin bir karakter bu ..
O karakterle isterse dunyanın en güzeli olsun.ıiıyyyy..dilimi isirayım.oğlum var.Aynen
Yalnız kaşları bir şeye benzemiş sonunda kalıcı makyaj gibi.Ütopyadan çıkmış bakıma almış kendisini.
Onu gormek rahatsiz etti beni vallaaYok artık oo inci mi ses tonu bile değişmiş.
Sen nerelisin canım? Çok atarlısın da50 yasinda kadinin ne isi var diyoda 40yasindaki adamın ne isi var demiyo
Su izleyicilerinden biri torpil atsin sunun kucagina
Onu gormek rahatsiz etti beni vallaa
yok yok neyini seveyim yahu Türkandan iyidir de
şu anda izlediklerim karşısında şok durumdayım ne kadar çirkin bir karakter bu ..
Ne yapıyor ben izleyemiyorum mesaideyimyok yok neyini seveyim yahu Türkandan iyidir de
Ne yapıyor ben izleyemiyorum mesaideyim
Valla gorunumu zerre kadar ilgilendirmiyor beni.bir farklilik da goremedim zaten.iyyyyyBeni her türlü rahatsız ediyor ama bir değişiklik var görünümünde.
Barşın kaçısını ne biçim gösterdiler ya abidin mi bağırıyor gitme oraya kaybolursun diyeabidin e bak barışın velisi olmuş.
Izlemedim h8c.ama aybuke inciyi pek aratmaz diyorlar.Yeni gelenlerden kimi sevdiniz merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?