- 13 Temmuz 2013
- 543
- 356
- 73
- Konu Sahibi Anti Depresan
-
- #5.521
Hayır sigara içtiğini hiç sanmıyorum. Ajans konusu da yani facebook'umda vardı kapatmadan önce, hep dağ hep heykel muhabbeti yani. Oyunculuk mankenlik vs bu tarz bişede hiç görmedim. Kısa film muhabbetleri var o da diğer çocuklarla amatör olarak yani.tuncay dı dimi senin arkadaş.
annesi sigara bile içmezdi oğlum orda başladı diyor biliyor musun sen içer mi sigara?
ama o senin ilkokul arkadaşındı belki sonradan kaydoldu ajansa.
türkan ona ateist tuncay deyip duruyo onu biliyo musun pekiHayır sigara içtiğini hiç sanmıyorum. Ajans konusu da yani facebook'umda vardı kapatmadan önce, hep dağ hep heykel muhabbeti yani. Oyunculuk mankenlik vs bu tarz bişede hiç görmedim. Kısa film muhabbetleri var o da diğer çocuklarla amatör olarak yani.
kurre yi neden çağırmış olabilirler ki pil odasına
hani altar ı anladm da
bir de sevgilisi vardı ki altar ın zaten
Hahah içini bilemem inancını bilemem ama pek mümin olduğu söylenemez ne dersin :)türkan ona ateist tuncay deyip duruyo onu biliyo musun peki
hayır bizi ilgilendirmez kimsenin dini. ama Türkan sallıyor mu onu merak ettm
belki paylaşımları vardır fb de falanHahah içini bilemem inancını bilemem ama pek mümin olduğu söylenemez ne dersin :)
ben semih leri tutuyordum ama semih çok gıcık olmaya başladı. kurre den nefret ediyorum tiksiniyorum o yapmacıklığı yok mu. murat ve altar iyi.karşı grubuda bazen haklı görüyorumhelena sen hangi grubu desteklıyorsun
ayyy Barış niye gittin yaaaaaaahelena izlermısın cok komık gulmekten yarıldım
barış olsa ütopya çok eglenceli olucaktıayyy Barış niye gittin yaaaaaaa
evet ya nasıl uğraşıyo semh le. valla aynen semih in yaptığı gibi yapmış nasıl oluyormuş bakbarış olsa ütopya çok eglenceli olucaktı
sen kimi tutuyorsun canımbarış olsa ütopya çok eglenceli olucaktı
Hımm yok hayır denk gelmedim öyle bas bas bağırmaz diye düşünüyorum :) En son üniversitedeyken Odtü Tiyatro Şenliğinde karşılaşmıştık yanında kız arkadaşı vardı. O zaman sigara içmiyordu ve allaha sövmüyordubelki paylaşımları vardır fb de falan
tuncay cok eglencelı tuncayı desteklıyorumsen kimi tutuyorsun canım
Kızın adı neydi. Şimdide sövmüyor canm tövbe. O zaman sövüyor muyduHımm yok hayır denk gelmedim öyle bas bas bağırmaz diye düşünüyorum :) En son üniversitedeyken Odtü Tiyatro Şenliğinde karşılaşmıştık yanında kız arkadaşı vardı. O zaman sigara içmiyordu ve allaha sövmüyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?