- 5 Şubat 2015
- 123
- 70
- 38
- Konu Sahibi Anti Depresan
-
- #5.901
tayt olmasaydı çıplak gezerlerdi artıkşu tayt nereden çıktı cidden
sanki vücut göstermeye gelmişler gibi havaları var bende anlamadım onlarda üşüdük üşüdük diyolar çoğu zaman ama ben anlamıyorum hasta da olmuyolar mu öyleO degilde buket o yarim badyle usumuyomu acaba
Bakiyorum cogunluk mont,hirka,kazak kizin bel gobek acik onu gorunce ben usudum
Vucut gosterse dicem guzelde bi vucudu yoksanki vücut göstermeye gelmişler gibi havaları var bende anlamadım onlarda üşüdük üşüdük diyolar çoğu zaman ama ben anlamıyorum hasta da olmuyolar mu öyle
bence de ısıtmaz şaşırıyorum ben öyle gezsem yatak döşek yatarım ama dediğin gbi bunlara bir şey olmuyor vucütları ekranlarda bize öyle gözüküyor biz beğenmiyoruz ama bide onlara soralım nasıl buluyolar kendileriVucut gosterse dicem guzelde bi vucudu yok
Hastalanirlar ya semih bi ara bogazini usutmustu ama masallah kizlara bisicik olmuyo
Kurre bi aksam cok soguk diye soyleniyodu
Tahta ya soguk olur soba falan isitmaz orayi
o
bence de ısıtmaz şaşırıyorum ben öyle gezsem yatak döşek yatarım ama dediğin gbi bunlara bir şey olmuyor vucütları ekranlarda bize öyle gözüküyor biz beğenmiyoruz ama bide onlara soralım nasıl buluyolar kendileri
evet orda en kilolu buket diğerleri zayıf kurre pınar falan ama ekranda farklı gözüküyolar bende evde kalın giyorum onlar gibi giysem kendi evim ütopyada sıcak olmasına rağmen üşürümBen evin icinde polar pijamayla duruyorum valla incecik tayt falan
Guzel bulurlar kendilerini ama buket aybukeye pinara gore daha kilolu bariz
bilmem ki canım o kadar detayını bilmiyorum. 10 dk da yapıyorum deyip duruyor hepFincan kek gibi bir şey mi acabakurabiye hamuru bile yapamam 10 dk da.Bugün Pınar bir şey yiyordu damla çikolatalı gibi o mu??
dün nöbetteydim dünkü bölümü izleyemedim. bakıcam birazdan cicimBu akßamki göruntüde güya kurabiye yapiyor.piserken de eğilmiş tezgahın içine pişmesini bekliyor.semihler aybukeyle konußuyor o arada .ama onun orda çömelerekbeklemesinin amacı kurabiyeyi beklemek laf dinlemek değiiiiil! Sakın yanlış anlamayın haaaa
çok süper olmuşş tam olmuş canım yasemih
murat
türkan
kurretülayn
altar
tuncay
serkan
abidin
pınar
veeeeeee
kurretülayn semih hahaha
semih
murat
türkan
kurretülayn
altar
tuncay
serkan
abidin
pınar
veeeeeee
kurretülayn semih hahaha
vurmuyor ama bi anlaşıp bi tartışıyorlarya onun için en uygunu oydu gibi. atarlanıyor :)çok süper olmuşş tam olmuş canım ya
semih kurre ye mi vuruyor onu anlamadım
hahahaha güzel olmuşlar
keşke vursaydıvurmuyor ama bi anlaşıp bi tartışıyorlarya onun için en uygunu oydu gibi. atarlanıyor :)
Yaaaa haberim yok.senden duyuyorum ilk kezdün nöbetteydim dünkü bölümü izleyemedim. bakıcam birazdan cicim
doğrudur sinsi kızzz...
bugün de saat 20 de başlayacak neden ki acaba
çok kalmadı bence..keşke vursaydı
demet akalanın gelişini gösterecek ve uzun bir bölüm olacakmış. ama neden 20.00 dedi anlamadım. normalde oylama olduğu gecede uzayabiliyorYaaaa haberim yok.senden duyuyorum ilk kez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?