Ütopya TV8

Bence ....

• Semih kazanır

OY: 99 34,5%
  • Tuncay kazanır

OY: 71 24,7%
  • Rezil bir yarışma ve bence Acun para kazanır

OY: 117 40,8%

• Ankete Katılan
    287
Aynen yaaaaaa!! Ne biçim kız buuu!!! Tam mahalle ağzıyla konuşuyor.çok kaba!! Bu ne yaaaNiye düzgunkızlar gelmiyor?? Buket bencr daha düzgün kız, hanım.aybüke ilk fırsatta kendini gösterdi.anlamistik ama gosterdi.ııiiiiiyyy

buket ondan önce davrandı diye bilendi iyice kıza ama yanlış yapıyo ve diğer tarafa semihlerden laf taşıyo sürekli bir an önce gitsin artık ama bana kalacak gibi geliyor hani barış diskalifiye oldu inci elendi 1 kişi eksik ya şuan cuma öyle bir sürpriz yapılabilir bence oda buket gibi yapsaydı laf taşımadan hareket etseydi yada iki tarafa da eşit davransaydı o zaman tamam derdim ama şuan hiç olumlu düşünmüyorum

Ben de ayni seyleri dusunuyorum kızlarla ilgili.tiksindim resmen.
diger taraftan; barıs yerine gelecek kisi icin başka iki kişi girer diye düşünüyorum kızlar belli olduktan sonraa .

Ben de ayni seyleri dusunuyorum kızlarla ilgili.tiksindim resmen.
diger taraftan; barıs yerine gelecek kisi icin başka iki kişi girer diye düşünüyorum kızlar belli olduktan sonraa .
bekleyip görecez bakalım neler olacak artık yeniler girmeyip böyle devam etse ayda bir yada 2hafta ya biri gitse keşke

bekleyip görecez bakalım neler olacak artık yeniler girmeyip böyle devam etse ayda bir yada 2hafta ya biri gitse keşke
Evet görcez.yalniz buketin bir ilgisi varsa semihe bilemiyorum nolur.aslinda murat ve semih, kim gelirse gelsin kurrenin herkesi kiskanacagini soylediler.

Evet görcez.yalniz buketin bir ilgisi varsa semihe bilemiyorum nolur.aslinda murat ve semih, kim gelirse gelsin kurrenin herkesi kiskanacagini soylediler.
o konuda kafam çok karışık emin olamıyorum pek ama sanki o ilgi altara gibi geldi kurre konusun semih ve murat haklı kurre kim olursa olsun kıskanır grubunda tek kız olmaya çalışıyo çekemiyo kimseyi

canım abidin ya orada olduğu bilsem daha önce izlerdim şu proğramı nasılda yakışıklı hiç 37 yaşında göstermiyor, semihten nefret ettim almış bi kızı yanına shovun alasını yapıyo yazık, kızda bir tuhaf dişi sinek uçmasın istiyo , tuncaymıydı kıvırcık saçlı oğlanada bayıldım nasıl tatlı bişey ya bence de demetin dediği gibi o çocuk tam survivorlıkmış ya canım benm.

o konuda kafam çok karışık emin olamıyorum pek ama sanki o ilgi altara gibi geldi kurre konusun semih ve murat haklı kurre kim olursa olsun kıskanır grubunda tek kız olmaya çalışıyo çekemiyo kimseyi
Ben akşamdan akşama izlef8ğim 8çin bilemiyorum kızın ilgisi var mı..kurrenin durumunda ise bilemiyorum tek olmak icin mi semihi çook kiskandigi için mi boyle.yok yok semihi kiskandigi için.demek bir seyler hissetmiş kızların tavirlarindan.

İyi akşamlar kızlar...

Bu bölüm bitmek bilmedi.Ne kadar uzun sürdü öyle Yarısı özetti gerçi ama az sonra az sonra Bu Semih te şeytan tüyü var yahu.Kimse kızamıyor ona

Canım bazen hak veriyorum da yani gerçekten abartılı kıskançlık onunkisi Buket in Semih ten hoşlandığına ihtimal bile vermiyorum onu bile düşündü yani Kurre
E ama baksana tur k an da dedi.tabi turkana ne kadar guvenilirse
Ben de kurre kadar kaprisli ve kıskanç olduğum için onu çoook iyi anlıyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…