- 17 Temmuz 2012
- 8.007
- 3.680
- 248
- Konu Sahibi Anti Depresan
-
- #5.941
Aynen yaaaaaa!! Ne biçim kız buuu!!! Tam mahalle ağzıyla konuşuyor.çok kaba!! Bu ne yaaaEVET BENCEDE İNCİ GİBİ GÖZÜKÜYORDU AMA ÖYLE DEĞİL BENCE AMA AYBÜKE DİĞER KIZA GÖRE DAHA KÖTÜ BENCE BUKET KALIRSA DAHA İYİ ŞUAN AYBÜKE LAF TAŞIYO GERÇEKTEN SEMİHLERDEN ALIP GÖTÜRÜYOR DİĞER GRUBA DİĞER GRUPTA ONU DOLDURUYOR SEMİHLERİ KÖTÜLÜYOR AMA BUNU SEMİHLERE ANLATMIYOR
Esas yamanmaya çalısan kendisiiiiEVET BUGÜN FARKETTİM ONU BENDE GICIK Bİ TİP BENCE KALMASIN AYBÜKE
buket ondan önce davrandı diye bilendi iyice kıza ama yanlış yapıyo ve diğer tarafa semihlerden laf taşıyo sürekli bir an önce gitsin artık ama bana kalacak gibi geliyor hani barış diskalifiye oldu inci elendi 1 kişi eksik ya şuan cuma öyle bir sürpriz yapılabilir bence oda buket gibi yapsaydı laf taşımadan hareket etseydi yada iki tarafa da eşit davransaydı o zaman tamam derdim ama şuan hiç olumlu düşünmüyorumAynen yaaaaaa!! Ne biçim kız buuu!!! Tam mahalle ağzıyla konuşuyor.çok kaba!! Bu ne yaaaNiye düzgunkızlar gelmiyor?? Buket bencr daha düzgün kız, hanım.aybüke ilk fırsatta kendini gösterdi.anlamistik ama gosterdi.ııiiiiiyyy
şuan etekleri tutuştu gidecek gibi yaa ne yapacak bilemiyor ama dediğin gibi yamanmaya çalışıyo sankiEsas yamanmaya çalısan kendisiiii
Ben de ayni seyleri dusunuyorum kızlarla ilgili.tiksindim resmen.buket ondan önce davrandı diye bilendi iyice kıza ama yanlış yapıyo ve diğer tarafa semihlerden laf taşıyo sürekli bir an önce gitsin artık ama bana kalacak gibi geliyor hani barış diskalifiye oldu inci elendi 1 kişi eksik ya şuan cuma öyle bir sürpriz yapılabilir bence oda buket gibi yapsaydı laf taşımadan hareket etseydi yada iki tarafa da eşit davransaydı o zaman tamam derdim ama şuan hiç olumlu düşünmüyorum
Ay tabiii.bukete saldirarak, onu karalamaya çalısarak kendini acındırmaya calisiyor.aslinda gercek yuzunu de gorm7s olduk ilk gunden aybukenin.şuan etekleri tutuştu gidecek gibi yaa ne yapacak bilemiyor ama dediğin gibi yamanmaya çalışıyo sanki
bekleyip görecez bakalım neler olacak artık yeniler girmeyip böyle devam etse ayda bir yada 2hafta ya biri gitse keşkeBen de ayni seyleri dusunuyorum kızlarla ilgili.tiksindim resmen.
diger taraftan; barıs yerine gelecek kisi icin başka iki kişi girer diye düşünüyorum kızlar belli olduktan sonraa .
Aybüke çok sinsi bir kızAy tabiii.bukete saldirarak, onu karalamaya çalısarak kendini acındırmaya calisiyor.aslinda gercek yuzunu de gorm7s olduk ilk gunden aybukenin.
Evet görcez.yalniz buketin bir ilgisi varsa semihe bilemiyorum nolur.aslinda murat ve semih, kim gelirse gelsin kurrenin herkesi kiskanacagini soylediler.bekleyip görecez bakalım neler olacak artık yeniler girmeyip böyle devam etse ayda bir yada 2hafta ya biri gitse keşke
Hem de çooook kaba konusma tarzıAybüke çok sinsi bir kız
o konuda kafam çok karışık emin olamıyorum pek ama sanki o ilgi altara gibi geldi kurre konusun semih ve murat haklı kurre kim olursa olsun kıskanır grubunda tek kız olmaya çalışıyo çekemiyo kimseyiEvet görcez.yalniz buketin bir ilgisi varsa semihe bilemiyorum nolur.aslinda murat ve semih, kim gelirse gelsin kurrenin herkesi kiskanacagini soylediler.
kaba evet ses tonuda hiç hoş değil yaaHem de çooook kaba konusma tarzı
Ben akşamdan akşama izlef8ğim 8çin bilemiyorum kızın ilgisi var mı..kurrenin durumunda ise bilemiyorum tek olmak icin mi semihi çook kiskandigi için mi boyle.yok yok semihi kiskandigi için.demek bir seyler hissetmiş kızların tavirlarindan.o konuda kafam çok karışık emin olamıyorum pek ama sanki o ilgi altara gibi geldi kurre konusun semih ve murat haklı kurre kim olursa olsun kıskanır grubunda tek kız olmaya çalışıyo çekemiyo kimseyi
Selam canım.e kurreye(tavırlarına) hak verirsin o zamanİyi akşamlar kızlar...
Bu bölüm bitmek bilmedi.Ne kadar uzun sürdü öyleYarısı özetti gerçi ama az sonra az sonra Bu Semih te şeytan tüyü var yahu.Kimse kızamıyor ona
Selam canım.e kurreye(tavırlarına) hak verirsin o zaman
E ama baksana tur k an da dedi.tabi turkana ne kadar guvenilirseCanım bazen hak veriyorum da yani gerçekten abartılı kıskançlık onunkisiBuket in Semih ten hoşlandığına ihtimal bile vermiyorum onu bile düşündü yani Kurre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?