Ütopya TV8

Bence ....

• Semih kazanır

OY: 99 34,5%
  • Tuncay kazanır

OY: 71 24,7%
  • Rezil bir yarışma ve bence Acun para kazanır

OY: 117 40,8%

• Ankete Katılan
    287
süper olmuş yaaa su an actım ses yok gene semıh tuncaylarla kavga edıyor galıba ama goruntu var ses yok . tartısmaları duymuyorum ne güzel. ne zaman acsam kavga.. en son yenı gelenler vardı adamlar konusamıyordu diğerleri atısıyordu gene.

Semih bir soyledigini 20 defa tekrar etmeden anlatamiyor. Birisi de cikip deseki gerizekali degiliz bir kerede anliyoruz. Yalniz Kurreyi takdir ettim, Semihi bir kac kere uyardi bu konuda.
şu an 3 kere yüreğin var mı dedi peş peşe saydım.
biraz önce de kapısından bile giremezsin kelimesini en az 5 kez kullandı. böyle yaparak karşısındakinin cevap vermesini engelliyor.
şimdi 4 kez sanane dedi

süper olmuş yaaa su an actım ses yok gene semıh tuncaylarla kavga edıyor galıba ama goruntu var ses yok . tartısmaları duymuyorum ne güzel. ne zaman acsam kavga.. en son yenı gelenler vardı adamlar konusamıyordu diğerleri atısıyordu gene.
aynen o anı bende izledim

ne konuda uyarmış ki ?
Buket Aybukeyle ilgili Kurreye bisey anlatiyor, ona gore onemli bisey. Kurre de dinliyor gibi yapip havaya falan bakiyordu. Semih de ilgileniyordu. Buket de "hic dinlemiyor yaa" falan diye kisik sesle soylendi. Altar da "Kurretulayn, biraz saygi, insanlari dinle sana bisey anlatiliyor" dedi. "Seni uzecek en son insan benim, uyariyorum sadece" dedi.

Buket Aybukeyle ilgili Kurreye bisey anlatiyor, ona gore onemli bisey. Kurre de dinliyor gibi yapip havaya falan bakiyordu. Semih de ilgileniyordu. Buket de "hic dinlemiyor yaa" falan diye kisik sesle soylendi. Altar da "Kurretulayn, biraz saygi, insanlari dinle sana bisey anlatiliyor" dedi. "Seni uzecek en son insan benim, uyariyorum sadece" dedi.
yazık ya garibim

altar çok iyi niyetli ya ama anlamıyolar hemen arkasından konuşmaya nasıl yollasak dye düşünmeye başladılar

altar çok iyi niyetli ya ama anlamıyolar hemen arkasından konuşmaya nasıl yollasak dye düşünmeye başladılar

Evet Altar iyi niyetli ve aslinda sinik biri degil. Ama Semih onun hep kendisine biat etmesini istiyor. Altar bir suredir Semihten farkli dusundugunu soyluyor. Sonucta gruplar diye herseyi ayni dusunemezler. Semih ne kadar rahatsiz olmaya basladi bu durumdan.

Evet Altar iyi niyetli ve aslinda sinik biri degil. Ama Semih onun hep kendisine biat etmesini istiyor. Altar bir suredir Semihten farkli dusundugunu soyluyor. Sonucta gruplar diye herseyi ayni dusunemezler. Semih ne kadar rahatsiz olmaya basladi bu durumdan.
altar ın ilk semih ten ayrı düşündüğü olay şurda başladı.
grup birleşsin sözü verdiğinde
neden böyle işlere kalkıştın grubu aşağı çektin ne gerek vardı vs diye baya bastırdı
semih hemen müdahale etti bak böyle konuşma yanlış anlaşılır dışardan diye
milleti kandırıyor

şimdi de bızdık diyor pınar a
şeker kıııız noldu diye tip tip bakıyor kızın suratına.
kurre de basıyor kahkaha
dövsünler diye dolanıyo resmen

misafirler söylemiş
kurre nin dolap konusunda 2 farklı şey söylediğini
kurre kaldı öyle:KK70:
sonra da misafirin söylediğiyle gelme bana dedi
ha bunu söylemeden önce semih sufle verdi arkadan:KK70:

Back
X