- 7 Şubat 2015
- 38
- 20
- 13
- 32
- Konu Sahibi Anti Depresan
- #6.781
ne konuda uyarmış ki ?Vayy Altara bak, Kurretulayni kibarca uyarmis, iyi de yapmis.
Yaa ben bu Altari seviyorum baya, iyi cocuk bu belli
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne konuda uyarmış ki ?Vayy Altara bak, Kurretulayni kibarca uyarmis, iyi de yapmis.
Yaa ben bu Altari seviyorum baya, iyi cocuk bu belli
şu an 3 kere yüreğin var mı dedi peş peşe saydım.Semih bir soyledigini 20 defa tekrar etmeden anlatamiyor. Birisi de cikip deseki gerizekali degiliz bir kerede anliyoruz. Yalniz Kurreyi takdir ettim, Semihi bir kac kere uyardi bu konuda.
aynen o anı bende izledimsüper olmuş yaaa su an actım ses yok gene semıh tuncaylarla kavga edıyor galıba ama goruntu var ses yok . tartısmaları duymuyorum ne güzel. ne zaman acsam kavga.. en son yenı gelenler vardı adamlar konusamıyordu diğerleri atısıyordu gene.
Buket Aybukeyle ilgili Kurreye bisey anlatiyor, ona gore onemli bisey. Kurre de dinliyor gibi yapip havaya falan bakiyordu. Semih de ilgileniyordu. Buket de "hic dinlemiyor yaa" falan diye kisik sesle soylendi. Altar da "Kurretulayn, biraz saygi, insanlari dinle sana bisey anlatiliyor" dedi. "Seni uzecek en son insan benim, uyariyorum sadece" dedi.ne konuda uyarmış ki ?
yazık ya garibimBuket Aybukeyle ilgili Kurreye bisey anlatiyor, ona gore onemli bisey. Kurre de dinliyor gibi yapip havaya falan bakiyordu. Semih de ilgileniyordu. Buket de "hic dinlemiyor yaa" falan diye kisik sesle soylendi. Altar da "Kurretulayn, biraz saygi, insanlari dinle sana bisey anlatiliyor" dedi. "Seni uzecek en son insan benim, uyariyorum sadece" dedi.
kendisi ailesi ziyarete gelince gelmesinler diyordu.tuncayın dediğide doğru ne deseler ama sen anneni özledin diye ağlamıştın diyoo ayy çok siniiirr
Buket Aybukeyle ilgili Kurreye bisey anlatiyor, ona gore onemli bisey. Kurre de dinliyor gibi yapip havaya falan bakiyordu. Semih de ilgileniyordu. Buket de "hic dinlemiyor yaa" falan diye kisik sesle soylendi. Altar da "Kurretulayn, biraz saygi, insanlari dinle sana bisey anlatiliyor" dedi. "Seni uzecek en son insan benim, uyariyorum sadece" dedi.
destekleriz inşallah altar ıaltar çok iyi niyetli ya ama anlamıyolar hemen arkasından konuşmaya nasıl yollasak dye düşünmeye başladılar
zaten artık tektaş grubundan tek destekleyeceğim kişi altar olurdestekleriz inşallah altar ı
altar çok iyi niyetli ya ama anlamıyolar hemen arkasından konuşmaya nasıl yollasak dye düşünmeye başladılar
aynen her biri saçmaladızaten artık tektaş grubundan tek destekleyeceğim kişi altar olur
altar ın ilk semih ten ayrı düşündüğü olay şurda başladı.Evet Altar iyi niyetli ve aslinda sinik biri degil. Ama Semih onun hep kendisine biat etmesini istiyor. Altar bir suredir Semihten farkli dusundugunu soyluyor. Sonucta gruplar diye herseyi ayni dusunemezler. Semih ne kadar rahatsiz olmaya basladi bu durumdan.
yine dedi
hüngür hüngür ağladın
Valla bir gun Semihin tekrarlarinin istatistigini tutup Utopyaya yollucam, biraz kendine ceki duzen verir belki. Birinin uyarmasi lazim![]()
semih türkan ı gruba aldı. öptü.
bunlara inat grubumuzu istediğin gibi kullanabilirsin dedi.