Ütopya TV8

Bence ....

• Semih kazanır

OY: 99 34,5%
  • Tuncay kazanır

OY: 71 24,7%
  • Rezil bir yarışma ve bence Acun para kazanır

OY: 117 40,8%

• Ankete Katılan
    287
semih türkan ı gruba aldı. öptü.
bunlara inat grubumuzu istediğin gibi kullanabilirsin dedi.
gerçekten mi hani tükürdüğü yalamam falan diyodu karşı gruba bu yüzden demediği kalmadı semih kafayı üşüttü herhalde kapalı kalmaktan altara bu ara çok yükleniyo gereksiz yere ben artık izlemeyi bıraktım zaten baya sıktı

Buket Aybukeyle ilgili Kurreye bisey anlatiyor, ona gore onemli bisey. Kurre de dinliyor gibi yapip havaya falan bakiyordu. Semih de ilgileniyordu. Buket de "hic dinlemiyor yaa" falan diye kisik sesle soylendi. Altar da "Kurretulayn, biraz saygi, insanlari dinle sana bisey anlatiliyor" dedi. "Seni uzecek en son insan benim, uyariyorum sadece" dedi.
semih de ilgileniyor kısmını anlamadım. kurre yle mi ilgileniyordu yoksa buket in anlattıklarıyla mı?

gerçekten mi hani tükürdüğü yalamam falan diyodu karşı gruba bu yüzden demediği kalmadı semih kafayı üşüttü herhalde kapalı kalmaktan altara bu ara çok yükleniyo gereksiz yere ben artık izlemeyi bıraktım zaten baya sıktı
bilemiyorum. grubumuzu istediğin gibi kullanabilirsin. biz de destekçiniz oluruz dedi türkan a.

aynen benimde gerçekten efendi saygılı çocuk kim ne derse desin daha kendisini hiç değiştirmedi en çok onu beğeniyorum ütopyada ve onun kazanmasını çok isterim
aynen bende altar cıyım. bu gidişle o kazanır gibime geliyor. kendini hiç bozmadı. sadece bukete bakışlarını vermişti ya bölümde. o ne öyle ya sapık gibi dedim ahaha

izleyemedim mesaideyim canım. kedin çok tatlııııı. cinsler mi?
ha bi de dün semih pınara diyo ki şeker burunlu kız.
bu ne demek...

Bu kedimi kaybettim malesef öldü canım sokak kedisiydi:KK42: Şimdikiler iran

Şeker burunlu kız mı:KK48: Kafası guzel bu semihin ya niye seviyorum inan hiç bilmiyorum:KK71:

Ben de ilk zaamanlar semihi seviyordum ama o kadar simardi ki nefret ediorum artik.ins en kisa zamanda elenir ve havasi soner..orda adam gibi adam tuncay var..hem eglenceli zeki yetenekli seviyeli yok yok tuncikte ;) altar i da swviyorum.altar serkan ve tuncay bu 3 luden biri kazanir inss..semih ve kurre asiri iticiiiii

Ben de Semih'in şımardığı kanaatindeyim fakat sürekli cafe grubuna sataşmasının tek taraflı olmadığını düşündürtten bi video gördüm nette Tuncay Semih'in Fransa'dan bi kızı taciz ettiğin için sınırdışı edildiğini söylüyordu ???

şu kurreyi elime verseler iki tane çarparım o kadar sinir oluyorum. inciye çarpan yastığın fermuarı yok yalan söylüyor diyor serkana gidip bakıyor sonra aaa varmışşş diyor

linki yazmıştım niçin görüntülenmedi ki, mobilim ondandır belki. youtube'da "Ütopya Semih'in Edepsizliği" 'ni aratırsanız aynı video çıkacaktır. masturbasyon yaptığı iddia edilioo, video da destekler nitelikte gibi ama emin olamadım işte.

Back
X