Ütopya TV8

Bence ....

• Semih kazanır

OY: 99 34,5%
  • Tuncay kazanır

OY: 71 24,7%
  • Rezil bir yarışma ve bence Acun para kazanır

OY: 117 40,8%

• Ankete Katılan
    287
Aynen ya bende noyan gidince cok uzulmustum.semihi de zaten sevmirum abidin bey giderken elini skmadi ve bi arada elini opturmek istemisti o zamanda semih tam anlamiyla benim icin bitti.bi de tuncayin dogum gununde cikardigi rezalet te vardi.zavalli tuncayin pastasi da boya olmustu :( o videoyu da izledim sanki gercekten semih biseler yapio igrencler ya kurre ve swmih

linki yazmıştım niçin görüntülenmedi ki, mobilim ondandır belki. youtube'da "Ütopya Semih'in Edepsizliği" 'ni aratırsanız aynı video çıkacaktır. masturbasyon yaptığı iddia edilioo, video da destekler nitelikte gibi ama emin olamadım işte.
Cnm izledim ben videoyu baya tepki almislar.semih ve kurre diskalifiye edilsin die baya talep var.ama disk etmezler :(

İnsanların bu kadar fanatikleşmesine inanamıyorum:KK57:
Face'de biri ''lütfen arkadaşlar Tuncay'ın 4000 liram var demesine müsade etmeyin alın o bardaklardan ben dört tane aldım '' diye yazmış.:KK70:

İnsanların bu kadar fanatikleşmesine inanamıyorum:KK57:
Face'de biri ''lütfen arkadaşlar Tuncay'ın 4000 liram var demesine müsade etmeyin alın o bardaklardan ben dört tane aldım '' diye yazmış.:KK70:
Ay ya bari o takimi tutuyorlarsa Altari tutsunlar..ne bu semih takintisi..ben ilk zamanlar seviyordum swmihi ama artik yuzunu gormeye tahammul edemiyorum:) satislar hep bole devam eder inss..ben tuncayin ajandasindan almak istiyorumda 70 lira ya :o

Aynen ya bende noyan gidince cok uzulmustum.semihi de zaten sevmirum abidin bey giderken elini skmadi ve bi arada elini opturmek istemisti o zamanda semih tam anlamiyla benim icin bitti.bi de tuncayin dogum gununde cikardigi rezalet te vardi.zavalli tuncayin pastasi da boya olmustu :KK43: o videoyu da izledim sanki gercekten semih biseler yapio igrencler ya kurre ve swmih
bukette diyo ya elini sıktırmamakla çok iyi bi davranış yaptın dedi semih e.altar da el ne olursa olsun sıkılır dedi.

E-Ticarette yapılan satışlar Semih pısss :KK48:
Tuncay : 4000 TL
Serkan : 3000 TL
Semih : 400 TL
evet bunu bende duydum
serkan hatta dedi ki madem ürünlerimizle dalga geçiyor ne diye soruyor ne kadar satış yaptınız diye dedi.
semih ne üretebilmiş ki ne satsın. sızma diye kupa yapabiliyor anca.
serkan da ürünleri ucuz satma sebebi daha çok kişiye ulaştırmak istemesiymiş. haklı yani. diğerlerinin çatal askılık neydi öyle

Ben de Semih'in şımardığı kanaatindeyim fakat sürekli cafe grubuna sataşmasının tek taraflı olmadığını düşündürtten bi video gördüm nette Tuncay Semih'in Fransa'dan bi kızı taciz ettiğin için sınırdışı edildiğini söylüyordu ???
bende twetterda okudum kızın ailesi dava açacakmış ama semih kaçmış diyorlardı.

linki yazmıştım niçin görüntülenmedi ki, mobilim ondandır belki. youtube'da "Ütopya Semih'in Edepsizliği" 'ni aratırsanız aynı video çıkacaktır. masturbasyon yaptığı iddia edilioo, video da destekler nitelikte gibi ama emin olamadım işte.
ha biliyrum o videoyu

şu kurreyi elime verseler iki tane çarparım o kadar sinir oluyorum. inciye çarpan yastığın fermuarı yok yalan söylüyor diyor serkana gidip bakıyor sonra aaa varmışşş diyor
dolap konusunda da yalan söylediğini misafirler pınara iletmiş.iki görüntüyüde tv de vermişler dedi. pınar da dün söyledi kurre ye. kurre bir şey diyemedi. sonra semih misafirin lafıyla gelme dedi. kurre de onu tekrarladı.

Ay ya bari o takimi tutuyorlarsa Altari tutsunlar..ne bu semih takintisi..ben ilk zamanlar seviyordum swmihi ama artik yuzunu gormeye tahammul edemiyorum:) satislar hep bole devam eder inss..ben tuncayin ajandasindan almak istiyorumda 70 lira ya :eek:
bende ajandayı çok beğendim ama 70 veremem ahahhaa

Hdeğimmmkkkkkt: 39628533 .!.:
bende ajandayı çok beğendim ama 70 veremem ahahhaa
Aaaaa 50 değilmiydi ya 70 mi olmuş aslında çok pahali değil doğruya doğru ben altar taraftariyim ama tuncayin ajandasi tamamen el emeği tek tek sayfaları yapiyo deriyi kesip dikiyo filan eder yani...

Bu arada ben altarın çalısmalarinin hakarete varan ağır bi şekilde olumsuz eleştirilmesine karşıyım bence çalışmalari güzel ve marjinal isteyen alir istemeyen almaz ayrıca altar güzel sanatlar fakültesinin grafik yada endüstriyel tasarım bolümünden mezun diye biliyorum dolayisiyla resimlerinde bunun etkileri var güzel sanatlar eğitimi almış birisi olarak şunu söyleyebilirim ki başarılı çalışmaları var

Back
X