- 6 Mayıs 2013
- 940
- 1.283
- 83
- Konu Sahibi Anti Depresan
- #6.861
Altarda isyan etti ama Semih hep arazi dedi olsun türk halkı görüyo dedi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
türk halkının bişey gördüğü yok hala semih semih diyolar ya oda ilginç. adam çalışmıyor diyince nasıl çalışmıyo adam strateji yapıyo kafasını çalıştırıyor diyolarAltarda isyan etti ama Semih hep arazi dedi olsun türk halkı görüyo dedi
Altarda isyan etti ama Semih hep arazi dedi olsun türk halkı görüyo dedi
zaten bayadır altarla aralarında sıkıntı varda ipleri koparamıyolar murat altar bize lazım diyo ipleri koparmıyolar. Ama altar anlıyo az kaldı ipler kopar yakında. Semih altarın dedikodusunu yapıyo hep. Kurreyle ikisi konuşuyolardı az önce eskisi kadar muhatap olmuyorum diyo kurre selam verrm yeter diyodu. Kıskanıyolar altarla buketi. Buketide sevmiyomuş kurre hanım.Altar ı mı dışladılar![]()
resmen adamları çalıştırıp üstlerinden para kazanıp geçiniyyo semih bey. onlarda bunu diyolar. insanlar garip valla bişey diyemiyorummmmtürk halkının bişey gördüğü yok hala semih semih diyolar ya oda ilginç. adam çalışmıyor diyince nasıl çalışmıyo adam strateji yapıyo kafasını çalıştırıyor diyolar![]()
zaten bayadır altarla aralarında sıkıntı varda ipleri koparamıyolar murat altar bize lazım diyo ipleri koparmıyolar. Ama altar anlıyo az kaldı ipler kopar yakında. Semih altarın dedikodusunu yapıyo hep. Kurreyle ikisi konuşuyolardı az önce eskisi kadar muhatap olmuyorum diyo kurre selam verrm yeter diyodu. Kıskanıyolar altarla buketi. Buketide sevmiyomuş kurre hanım.
Aynen ya nasil bu tarz bi adami desteklio turk halki..kurreyle yaptigi terbiyesizlikler hele aglatio kizi opuo insan ailesine saygi duyar biraz.bi de semihciler tuncay saygisiz diolar turkana saka yapio die.ama semihin abidine yaptigi saygisizligi gormuolar.elini opturmek istedi abidine bi de adam elini uzatio almadi bile asil saygisiz semih...altar da dogru bulmadi bu hareketi.o gruptan tek altari seviiormtürk halkının bişey gördüğü yok hala semih semih diyolar ya oda ilginç. adam çalışmıyor diyince nasıl çalışmıyo adam strateji yapıyo kafasını çalıştırıyor diyolar![]()
nerde var belgesi merak ettimSemih neden sertifika almis da, diploma almamis onu anlamadim? Cunku Avrupada cogu universite, belli kredi ders alinca sertifika veriyor ama diploma vermiyor. Diploma icin tez yazmak da gerekiyor. Yani belli sayida ders alarak sertifika almis benim anladigim. Zaten paylasilan belge - okumadim ama- diplomaya hic benzemiyor
kazanan derken oy oranı olarak mı? nerden edindiniz bu bilgiyi. valla şaşırmadım altar cı o kadar çokki. o zaman semih pıssssss ahahahAltar yarismacilar arasında en fazla kazanan ve ismi encok ararnanmış bu arada.
nasıl yani ben anlamadmAltarda isyan etti ama Semih hep arazi dedi olsun türk halkı görüyo dedi
kurre buket i neden kıskanıyomuş pekizaten bayadır altarla aralarında sıkıntı varda ipleri koparamıyolar murat altar bize lazım diyo ipleri koparmıyolar. Ama altar anlıyo az kaldı ipler kopar yakında. Semih altarın dedikodusunu yapıyo hep. Kurreyle ikisi konuşuyolardı az önce eskisi kadar muhatap olmuyorum diyo kurre selam verrm yeter diyodu. Kıskanıyolar altarla buketi. Buketide sevmiyomuş kurre hanım.
keşke geçseler kurtulsalar ordan. ama o zaman da semih algı yönetimi yapar. ihanet vs der. yine millet semih i tutar. neden çünkü mağdur semih.Bir sey diyeyim mi altar ve buket yakin zamanda turkanin tarafina gecer bence..
catlak vermeye basladilar..
Bana boyle geliyor bence..
Bu gün kı yayinda altar kendi söyledi.....kazanan derken oy oranı olarak mı? nerden edindiniz bu bilgiyi. valla şaşırmadım altar cı o kadar çokki. o zaman semih pıssssss ahahah