Ütopya TV8

Bence ....

• Semih kazanır

OY: 99 34,5%
  • Tuncay kazanır

OY: 71 24,7%
  • Rezil bir yarışma ve bence Acun para kazanır

OY: 117 40,8%

• Ankete Katılan
    287
Bu arada ben altarın çalısmalarinin hakarete varan ağır bi şekilde olumsuz eleştirilmesine karşıyım bence çalışmalari güzel ve marjinal isteyen alir istemeyen almaz ayrıca altar güzel sanatlar fakültesinin grafik yada endüstriyel tasarım bolümünden mezun diye biliyorum dolayisiyla resimlerinde bunun etkileri var güzel sanatlar eğitimi almış birisi olarak şunu söyleyebilirim ki başarılı çalışmaları var
Altar da yetenekli evet...keske tuncaylarin grubunda olsaydi..suoer seler yaoarlardi

tuncay ın calışmalarını bende çok beğeniyorum.hele o ajandası tamamen emek isteyen birşey.70 tl çok gelmese alırdım ben :KK51:

Dün yayınlanan programda Altar'' Semih bugünlerde out'' dedi. Semih çok acayip bozuldu.
altar : ne olursa olsun el sıkılmalı dediğinde de semih bozuldu
semih in gölgesinde değil altar
öyle bir algı yaratılıyor ama altar ın da düşünceleri var kendine ait
yetenekli çocuk
tuncay bile takdir ediyo

Son düzenleme:
nereden baktınız e alışveriş sonuçlarına ayy merak ettim :)
ben serkan dan duydum canlı yayında
tuncay 3900
ben 3000 tl yaptım dedi.
herkese ulaşsın diye de ucuz koyuyoruz dedi.
haklılar valla uğraşıp duruyorlar magnete anahtarlığa. hazır yapıp 100e satma huyları yok:KK48:
hatta harun 'o raf çok pahalı değil mi' dedi
bi o pahalıydı
diğerleri uygun diğer gruba göre

Aaaaa 50 değilmiydi ya 70 mi olmuş aslında çok pahali değil doğruya doğru ben altar taraftariyim ama tuncayin ajandasi tamamen el emeği tek tek sayfaları yapiyo deriyi kesip dikiyo filan eder yani...
valla bilmiyorum 50 de olabilir arkadaş 70 demiş bende bakmadm unuttum gitti:KK48:

kurre de benm sayfam da led falan olmasn kendimin olsun dedi ya yeni bi kriz yarattı
ama dün semih le bahçe de otururlarken altar ı savundu.
o çok duygusal dedi
bi murat abiyi alıp yolda yürüdüğün gibi onunla yürümüyorsun dedi

bende twetterda okudum kızın ailesi dava açacakmış ama semih kaçmış diyorlardı.

Serfikasını almış gerçi mezun olmuş.
Cafe grubun da sadece uslüp biraz farklı şöyleki;"dayağını yedi oturdu" "topun inşaata kaçmış" "küçükken neyaptılar sana" "tokatlarım" "taciz etmiş atmışlar" işte bunlar haklıyken haksız pozisyonuna yol Açıyor. Oysaki ürettikleriyle aslında oranın hakkını verirken kaybeden taraf durumuna düştüler

Serfikasını almış gerçi mezun olmuş.
Cafe grubun da sadece uslüp biraz farklı şöyleki;"dayağını yedi oturdu" "topun inşaata kaçmış" "küçükken neyaptılar sana" "tokatlarım" "taciz etmiş atmışlar" işte bunlar haklıyken haksız pozisyonuna yol Açıyor. Oysaki ürettikleriyle aslında oranın hakkını verirken kaybeden taraf durumuna düştüler
evet doğru. ama tokatlarım kelimesinden önce semih ne kadar üstlerine gitti.

mumluklar 36 tl gayet uygun
dışarda daha pahalı otantik şeyler
bu abidin in kalan ürünleri noldu bileklik falan

Semih neden sertifika almis da, diploma almamis onu anlamadim? Cunku Avrupada cogu universite, belli kredi ders alinca sertifika veriyor ama diploma vermiyor. Diploma icin tez yazmak da gerekiyor. Yani belli sayida ders alarak sertifika almis benim anladigim. Zaten paylasilan belge - okumadim ama- diplomaya hic benzemiyor

Semih neden sertifika almis da, diploma almamis onu anlamadim? Cunku Avrupada cogu universite, belli kredi ders alinca sertifika veriyor ama diploma vermiyor. Diploma icin tez yazmak da gerekiyor. Yani belli sayida ders alarak sertifika almis benim anladigim. Zaten paylasilan belge - okumadim ama- diplomaya hic benzemiyor

Bu arada bu "Semih bir kizi taciz etmis" anlamina gelmiyor. O kismini bilemem

semihle altarın arası neden açıldı,ben bayadır izlemiyorum,dün şöyle baktım da anlam veremedim

Sabahları izleyemiyorum:(( dün gece tekrarı vardı onu izleyebildim bu hafta.Çamaşır makinesi olayı çok saçmaydı ya.Kurre temiz çamaşırları çıkarmıyor makineden:KK53: Semih bile isyan etti artık.

Back
X