Ütopya TV8

Bence ....

• Semih kazanır

OY: 99 34,5%
  • Tuncay kazanır

OY: 71 24,7%
  • Rezil bir yarışma ve bence Acun para kazanır

OY: 117 40,8%

• Ankete Katılan
    287
Murat ın gözü açıldı ama hala tek başına olma cesaretini gösteremiyor.Tek olursa Tuncay ya da Serkan bence Murat ı eler zaten o da bundan korkuyor.Semih ten ayrılamıyor adam.

Murat ın gözü açıldı ama hala tek başına olma cesaretini gösteremiyor.Tek olursa Tuncay ya da Serkan bence Murat ı eler zaten o da bundan korkuyor.Semih ten ayrılamıyor adam.
Serkan muratı önceden gerçekten abi olarak gördüğünü çokta sevdiğini dile getirirdi..
Tuncayda zaman zaman söylerdi..
İnkar etmiyorlar murat abinin emeği olduğunu vs..

Ya varya oradan semih yok olsa inan onlar barışır hepsi barışır bence..

Aynen katılıyorum.Aybuke bence tam bir karaktersizlik örneği.Ya bir duruşu yok.
İçi gidiyor cafe grubunda olmak için ama Pınar bile gitmiş olsa asla aralarına alacaklarını düşünmüyorum.
Aybuke kendini inandırmış işte Pınar giderse ben geçicem yerine diye.Tuncay açık açık söyledi seni istemiyoruz diye yok kafa basmıyor.En iyisi bir an önce gitsin ya da adam akıllı bir tarafta olsun.Yoksa kendi kaybedecek.

Harun da bir planla gelmiş ama Semih onu kullanmaya çalışıyor akıl veriyor bakalım oltaya gelecek mi.

Semih in gitmesi çok zor işte.Gitse her şey normale dönerdi ama Semih in gitmesi için önce Kurre nin elenmesi lazım.Kurre de Semih ten soğudu bence.

Aybükeye biri mi akıl verdi oraya geç cafeye el koy diye.. ? böyle bir düşüncesi yoktu en başında da merak ettim..

Aybükeye biri mi akıl verdi oraya geç cafeye el koy diye.. ? böyle bir düşüncesi yoktu en başında da merak ettim..

Ben de tam bilmiyorum.Ama bayadır taktı kafaya Harun la konuşuyor o da seni aralarına almaz diyor.Murat mı akıl verdi acaba o istemiyor Aybuke yi.Ama Kurre de Aybuke ye daha yakın Buket ten.O yüzden Aybuke yi koruyor.

Ben de tam bilmiyorum.Ama bayadır taktı kafaya Harun la konuşuyor o da seni aralarına almaz diyor.Murat mı akıl verdi acaba o istemiyor Aybuke yi.Ama Kurre de Aybuke ye daha yakın Buket ten.O yüzden Aybuke yi koruyor.

Valla bilemedim

Şuan altar ve semih serkanın moderatörlüğüne laf ediyorlar ..

Altar bize söz hakkı vermiyorsun iki üç oylamada falan diyor..

Valla bilemedim

Şuan altar ve semih serkanın moderatörlüğüne laf ediyorlar ..

Altar bize söz hakkı vermiyorsun iki üç oylamada falan diyor..

Yeni gelen adaylardan bir kız kalırsa eğer Aybuke gider diye düşünüyorum.İki grupta da istenmiyor.Tek başına olsa da yeterli kitlesi yok.En iyisi gitsin.Saçma sapan şeylere atar yapıyor.Sinirleniyor.Bir garip.

Niye hep Serkan yapıyor moderatörlüğü ?? Ben en son Semih in peruk taktığı oylamayı izledim

Bende en son onu izledim , bilemiyorum canım ..

Bende en son onu izledim , bilemiyorum canım ..

Bugün var herhalde oylama?? Reklamlar çok uzun oluyor ona sinir oluyorum.Eskiden full reklamsız bitiyordu şimdi reklam bekleyince uyuz oluyorum.Survivor da hele bir reklam oluyor yarışmayı unutuyorum kaç kaçtı kimdeydi sıra diye:))

Ay sorma .. kapadım bende şimdi , dayanamadım yine.. =D

Survivor başlasa da izlesek dimiiii :)

en başta yapsaydı o zaman kurre börek çörek misafirlere. dıyursaydı milleti sağsalardı sütleri. düzen oturduktan sonra herkes yapar tabi

nasıl bir şey attı ortaya semih

aybüke semih e beni koruyacak mısınz oylamada dedi.
semih te tamam koruyoruz seni dedi.
yani oylar aybükeye verin demek istedi ahahah

aa kızlar nasıl anladınız
semih dolduruyor tabi ki
'ben olsam hakkımı alırdım
nerede oturacağım siz çok azsınız derdim cafe grubuna' diye çocuk çocuk akıl veriyor millete. 2 lafından biri cafe olayı
ay bu semih in nesi zeki
zekiliğide algıyla yaptı zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…