- 27 Ağustos 2011
- 11.328
- 2.762
- 448
- Konu Sahibi Anti Depresan
-
- #7.201
evet öyle yapmasa bu kadın 1. bile çıkardı yarışmadan. yarışma başlarında çok iyi girmişti halkın gözüne. çok çalışkan olduğu için.Nerede o günler
Türkan ın kafa gitti iyice küfür ettiyse.Ya adama demediğini bırakmıyor sonra gel oğlum çay yaptım diyorSerkan a da annem diyor tövbe ya.
Evet şuanda semihte öyle bir hava olduğunu bende seziyorum, ama kimler gelip geçmedi ki..bugün canlı yayın izledim 1 saat. ve 1 saat boyunca semih altarı almış karşısına altar a oynuyo. sen önceden şöyleydin böyleydin. kendi deyimiyle algı yapıyo. mesela bi tartışmada türkan gitti murat a konuştu diye hemen diyo murat a oynuyosun. kendinden biliyo işi işte sürekli birilerine oynuyo. yalnız o bu değilde semih yarışmadan çıkınca çok ünlü olacak sanıyor, halk ona akın akın koşacak sanıyor ama yandı valla döveceklermiymiş ne.eçen bi arkadaş yazmıştı yarışmacı olarak giren caner döv semih i diskalifiye paranı veririz demişler o derece gözleri dönmüş milletin valla bitti semih
Ben zaten gece ayakta olduğum için her gece izliyorum , kaçırmadan..Artık yayın saati de değişti zaten çok ta izlenmiyor sanırım..İyice düştü gözde program
Türkanın bu kadar agresif olmasında ki sebep kim ?evet öyle yapmasa bu kadın 1. bile çıkardı yarışmadan. yarışma başlarında çok iyi girmişti halkın gözüne. çok çalışkan olduğu için.
evet öyle yapmasa bu kadın 1. bile çıkardı yarışmadan. yarışma başlarında çok iyi girmişti halkın gözüne. çok çalışkan olduğu için.
evet tüm Türkiye orı izliyor sanıyorlar. survivor gibi oldu sanıyorlar bence reytingleri.bence de altar ve tuncay olur ama sen neden böyle düşündün merak ettim canımEvet şuanda semihte öyle bir hava olduğunu bende seziyorum, ama kimler gelip geçmedi ki..
Unutulup gidilecekler..
Şuan gelen misafirler onun gözünde 70 milyone eşdeğerde gibi ..
Yani ben öyle seziyorum..
Bu yarışmanın birinci semih olmaz gibime geliyor ..
Ya altar olur ya da tuncay ..
tabi ki kurreTürkanın bu kadar agresif olmasında ki sebep kim ?
gece neden ayaktasın hayırdırBen zaten gece ayakta olduğum için her gece izliyorum , kaçırmadan..
Ben zaten gece ayakta olduğum için her gece izliyorum , kaçırmadan..
Kesinlikle öyle sanıyorum survivor gibi sanıyor..evet tüm Türkiye orı izliyor sanıyorlar. survivor gibi oldu sanıyorlar bence reytingleri.bence de altar ve tuncay olur ama sen neden böyle düşündün merak ettim canım
Bir şey olduğundan değil kız, gece takılmayı daha çok seviyorum :)gece neden ayaktasın hayırdır
ben daha oy kullanmadım :) karar veremedim sen kime vereceksin canım..Yeni gelenlerden kime verdiniz oyu kızlar??
tabi ki kurre
semih te çok kötü davranıyor ama kurre yi savunuyor türkan a karşı
o bardağı atmasını haklı buldum ben. kadını deli etti.
başlarda da özlem i ve abidin i suçlamışlardı ama bakın hak verir olduk. ben özlem e hak veriyordum o zamanlar.
tartışma var yine şu anda
tuncay gitti semih lerin koltuğa oturdu.
semih te kalkar mısın diyo.
ama kaldırsın kaldırabiliyorsa ahahah
ben daha oy kullanmadım :) karar veremedim sen kime vereceksin canım..
İki kızdan biri kesin girer zaten ,Erkek olan adaya verecektim sonra vazgeçtim Meral e verdim canım bakalım:)) ama ikidir benim seçtiklerim seçilmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?