Ütopya TV8

Bence ....

• Semih kazanır

OY: 99 34,5%
  • Tuncay kazanır

OY: 71 24,7%
  • Rezil bir yarışma ve bence Acun para kazanır

OY: 117 40,8%

• Ankete Katılan
    287

Kimsenin dayagi hak ettigini soylemiyorum. Semihin bunu tercih ettigini soyluyorum. Kurreyle konusmalarinda kac defa duydum; "vursun, diskalifiye olur gider" dedigini. Onun umrunda degil sevenleri onu dayak yerken gorurse uzulur mu ya da utanma duygusu goremiyorum. Yarismaya kitlenmis tamamen.

yarışmaya değil kazanmaya kitlenmiş gözüküyor bende tercih ettiğini düşünmüyorum diye belirttim yorumumda kimse böyle birşeyi sırf yarışma için yapmaz ayrıca kurreyi sevmiyorum zaten ondan çok etkilendiğini düşünüyorum o olmasa daha mantıklı düşünür daha iyi hareket eder

İyi geceler

Tercih ettigi benim yorumum degil. Kendisi soyluyor Semihin. Kurre "sana vurucaklar diye cok korktum" diyor. Semih de "Vursunlar, daha iyi giderler" diyor. Videoyu bulursam eklerim

Aynen Semihe istedigim lafi ederim. Kendisi sirf yarisma ugruna, dayak yemeyi tercih edebilecek kadar gurursuz onursuz biri. Neyini sevecem bu adamin

Topikte kimse kalmadi ya, izlenmiyor artik.
ben bu yorumdan dolayı söyledim tercih ettiğini sanmıyorum diye..

Cnm zaten orda hepsi birbirinin ardindan laf soyluyor ve unutuluyor..yarisma sonucta bziim disarda yasadihimiz hayat gibi degil..cafe grubu evwt buketin tavrini yanlis buldu ama hep o gruptan farkli oldugunu soyluyorlardi..sayi olarak azlar sonucta duygusal mi yaklassinlar mantiken davraniyirlar ve ani yasiyorlar..aybuke semih ve murata dmedigini birakmadi sen bir serkan etmezsin dedi ama ne oldu semih unuttu potada korudu aybuieyi cunku semih icin mantikli olan oydu ..disarda olsa belki oyle bi karakterle mumkun yok konusmaz ama simdi resrauranttan cikmio aybuke cunku oy icin..herkes kendini dusunuyior gecmise bakmayip ani yasiyor..aybuke bastan beri cafeyi istiyor ama almadilar aralarina cunku ne oldugu belli..buket daha uyumlu ..o yuzden semih tejrar konustu buketle ii kiz ama kurre cok kiskanc

Gecenlerde murat altar ve semihle konustu zaten her bizim gruptan ayrilan mi hain dedi..bizim hatamiz yok mu dedi.herkes kavgamizdan kaciyor dedi.kurreylende konustu yine semihle kurre birbirine girdi ve murat abi dedi sizinle seans seans gorusmeliyimndedi.dun yine kurre aglio.semihle tartisio ve murtla altarda bence cok skldi.kurre gitse daha ii olur o grup..daha ii anlasirlar ve gelenler kalir belki yanlarinda..yoksa kimse cekmez bu gergin ortami

zaten bende baştan beri söylüyorum kurre olmasa orda herşey daha iyi olacak kurre kadar kıskanç kavgacı birini görmedim grubu bozan da o zaten murat o konuşmalarda çok haklıydı zaten doğru tespit yaptı

aybükeyi koruma sebebi cafe grubundan biri gitmesi içindi şuan farkındaysan Aybüke bir grup kursun diye uğraşıyolar yani içlerine almış değiller bukete hain demek doğru değil ama buket o lafları hiç olmamış gibi sayması sonra bireyselim deyip anında cafeye geçmesi pek mantıklı değil semihin 5 semih bir serkan etmez lafını unutsaydı zaten şuan aralarından su sızmazdı ama öyle değil Aybüke gidip yanlarına otursalarda taktaş pek yüz vermiyor gelene de git demiyolar ama cafenin tek yanlışı bize gel grup değiştir diye bukete baskı yaptılar tektaşın baskından kurtulup bireyselim dedi cafenin gel baskısına dayanamayıp cafeye geçti buketi kazanmak için baskı yeterli zayıf biri ben bile şimdi gitsem beni seç diye baskı yapsam beni seçer kesin buket ....

bende kurre giderse tutarım diyordum 1-2 ay öncesine kadar. ama artık aynı fikirde değilim.
çok tahrik ediyor insanları ama halk onu haklı buluyor.
semih tahrik ediyor ama şimdiye kadar hiç hakaret içerikli olmadı ama tuncay falan çok bozdu kendini sürekli hakaret o yüzden semih yine bana daha yakın geliyor tuncay son 10 gündür yaptıklarıyla kendini mahvetti diyebilirim

kızı kaçırmadı kendi olmasını istemedi baştan gönlü yoktu aslında ama buket ona birşeyler hissederek geldi buna eminim
bence altar dan hoşlanmadı. orda kalmak için olaya altar dan girdi buket. zaten hatırlarsanız en başta tektaş aybüke de hem fikirdi. bir tek altar buket e ılımlıydı.

tabi
ama anlamadm ben bir şey mi dedim e bu şekl alıntı yaptın cnm

ama hakaret etmek açık açık değil imayla da oluyor canm.
özellikle şu ağlama mevzusundan kusucam artık. tuncay sen ağladın lafı yapışmış diline günde 50 kere demeyi huy etti.
bu ne peki sizce
psikolojik şiddet?
hakaret?
tahrik?
hangi kategoriye giriyor.

adamlar kaçtı marangoza semih in dır dırından sırf. bilmiyorum canlı izliyor musun?
bu seferde semih onlarla kavga edemedi diye diyo ki semih : gidin hadi sığınağınıza.
kapıyı açınca diyor ki : kapımı böyle her zaman açarsın işte.
her harekette bir laf sokma çabası. tuncay kulaklıkla geziyordu son zmanlarda. sabır taşı olsa çatlar

ha bir de hakaret in babasından olan bir şey geldi aklıma
pınar a çirkin dedi. güzel burunlu kıııız diye karşısında kahkaha attı. illa hakaret olması için ana bacı sövmesi mi lazım.bunlar yeterince hakaret değil mi.
örnekler yeterli gelmediyse daha yüzlerce sayabilirim.
kısacası semih tahrikçi cafe hiç oralı değildi kaçıyorlardı. ama insanız...

ben demiyorum ki cafe başta haklıydı vs demiyorum. semih in itici tavırlarını insanlar göremiyor ya da görmek istemiyor. ya da semih hiç hakaret etmedi ki diyor nasıl etmedi yüzlerceee hemde

Tercih ettigi benim yorumum degil. Kendisi soyluyor Semihin. Kurre "sana vurucaklar diye cok korktum" diyor. Semih de "Vursunlar, daha iyi giderler" diyor. Videoyu bulursam eklerim
Semih kurreye cevap olarak'iyi ki de vurmadılar, vuracaklar diye çok korktum' mu diyecekti sence? Tabiki bir erkek gruruyla cevap verdi.kimse istemez dayak yemeyi veye kendisine vurulmasını.yoksa ister mi? Empati yapmak gerekiyor.bana da aynı şey olsa ben de aynı şekilde cevap verirdim.hatta eşim bile aynı cevabı verirdi.bunun gurursuz olmakla ilgisi yok.tam tersi gururlu olmakla ilgili.

ben bunların hepsi tahrik olduğunu düşünüyorum bilmem yanlış mı düşünüyorum semihin tahrik ettiğini her zaman da söyledim ama hakaret ettiğini düşünmüyorum semihin baştan beri küçük görüldüğü düşüncesinde olanlar insanlar halen arkasında ve gerçektente küçümsediler semihi ve onu ezmeye çalıştılar en basitinden sadece şu cümle için orda olsam resmen katil olurdum semih sana ne oldu küçükken bir şey mi yaptılar ne olduda böyle oldun yoksa senin küçükken topun inşaata mı kaçtı hahahah diye resmen koro halinde bile dile getirdiler bu ne demek tezcanından incisine tuncayına serkanına aynı şeyi kaç kere söylediler daha bunun gibi bir sürü örnekleri var inciyle tuncayın söylediklerini şimdi burda saymak istemiyorum o hakaret içerikli cümleleri onlarda az değil yani bunlara bakacak olursak semih az bile yapıyor bana göre ben olsam daha kötü davranırdım semih en azından tahrik ediyor bel altı vurmuyor ama onlarda bi çok seyi çirkin itamlarda dile getirdi bu yüzden böyle konuşuyorum burda ve canlı izlediğim için söyleyebiliyorum bunların hepsini...
AYRICA SEMİHÇİ DEĞİLİM ONUDA SAVUNMUYORUM GÖRDÜĞÜMÜ SÖYLÜYORUM TUNCAYIN EMEKLERİNE SAYGIM VAR ÇOKTA GÜZEL ŞEYLER ÇIKARIYOR ALLAH YUKARDA GÖZ VAR NİZAM VAR AMA SADECE ÇALIŞSIN KONUŞTUKÇA BATIYOR ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…