- 19 Aralık 2010
- 3.984
- 3.054
- 398
- Konu Sahibi Anti Depresan
-
- #7.621
Bence semihte hakaret ediyor cnm yaa..tuncayda biraZ bozdu kendini ama sessiz kaldikca semih daha da ustune gitti o da bir acildi tam acildi..ama ben sonuna kadar tuncaya hak veriyorum..adam dikis mak ne gecio demedigini birakmiyor ne kadar para kazandin flaan diyor hep tahrik yaa hic ama hic dogru bulmuyorum.semihi..tuncay daha samimi geliyor bana..semih yazariz potaya gider mantiginda ..utopya panaromada bile koskoca adam semihe baskan diye hitap ediyor..bence murat ta altarin ustune cok gidiyor ..semih tahrik ediyor ama şimdiye kadar hiç hakaret içerikli olmadı ama tuncay falan çok bozdu kendini sürekli hakaret o yüzden semih yine bana daha yakın geliyor tuncay son 10 gündür yaptıklarıyla kendini mahvetti diyebilirim
yok gerilme falan değil aslında durum ama anlatılsa anlaşılmıyor sonuçta yazıyoruz buraya konuşma duygusuna verebilsek herşey daha net olacaktı ama ozman kimse kimseye kırıcı konuşmaz herşey daha anlaşılır tartışma yerine sohbet ortamı olurkızlar ortalık biraz gerilmiş bence napalım biliyor musunuz rahatsız olduğumuz yorumları alıntı yapmayalım ve herkes böylece fikirlerini paylaşabilir diye düşünüyorum
sonuçta bu topic te fikirlerimizi paylaşmamız için var
neden yeni haberi oluyor bence reji nin işiYook, daha yarismanin basinda terk etmis, cocugun yeni haberi oluyor.Ya zok uzuluyorum aslinda ama gulmeden de edemiyorum. Semih "kaynak saglam mi" diyor. Altar da evet benim daha yeni haberim oluyor diyor.
Aynen yaa hic sevmiyirum bu tavirlarini...baya havalandi oranin reisi baskani oldu bu yastazaten semih işe güce gerek duymuyorki artık ben popülerim diye geziyor beyefendi benim işim bu strateji yapmak falan ....
tezcanlı biraz ondan ama bnm sempatim var en azından yapmacık değil nasıl geliyorsa ağzına öyleevet bu konuyu geçen günlerde biz seninle konuşmuştuk galiba canım gelen kızları beğenmedik falan diye Aybüke evet çok paldır küldür sonra içten içe yaptıklarına pişmanlıkta duyuyor ama iş işten geçiyor
semihin havaladığı ve bunu yanlış kullandığı biliyorum daha önce belirttim tuncay bana samimi gelmiyor neden ciddi ciddi hakaret ediyor ana bacı sövse daha iyi der cinsinden ama semih sürekli şakalaşraka başlıyor ve ama tahrik etmek hakaret değil tabi benim düşüncem sizin düşüncesine saygı duyarım tuncayı önceden çok takdir ediyordum şuan kişiliğinden soğudum ama işlerini halen takdir ediyorum becerikli ve yetenekli bir çocukBence semihte hakaret ediyor cnm yaa..tuncayda biraZ bozdu kendini ama sessiz kaldikca semih daha da ustune gitti o da bir acildi tam acildi..ama ben sonuna kadar tuncaya hak veriyorum..adam dikis mak ne gecio demedigini birakmiyor ne kadar para kazandin flaan diyor hep tahrik yaa hic ama hic dogru bulmuyorum.semihi..tuncay daha samimi geliyor bana..semih yazariz potaya gider mantiginda ..utopya panaromada bile koskoca adam semihe baskan diye hitap ediyor..bence murat ta altarin ustune cok gidiyor ..
Kurrenin merte yazdigi ve yollamadigi mektup mu var? Paylasir misin linkini cok merak ettim yaa.neden yeni haberi oluyor bence reji nin işi
kurre nin ayrılık mektubu da 2 hafta geç gelmişti reyting için diye çocuk sayfasında paylaşmıştı.
ayrıca kurre ayrıldı ama diyenlere de kurre nin merte yazdığı ama yollamadığı mektubu okumalarını öneririm
semih gerçekten türk halkını mı temsil ediyor. ilgisi bile yok bence
kurre den yarışmaya gelmeden önce ayrılsa bile kurre o mektupta neden ağlasın. yeni haberi oldu işte. çıkınca görürüm ben onu dedi
istediği kadar reis olsun yarışma bitince ben onu görürüm reisliğin kaçta kaçını elinde tutabilecekAynen yaa hic sevmiyirum bu tavirlarini...baya havalandi oranin reisi baskani oldu bu yastaaltar da dusuncelerine karsi gelince dayanamio zaten
zaten artık bir şeye gerek yok kitlesi oldu sonuçtazaten semih işe güce gerek duymuyorki artık ben popülerim diye geziyor beyefendi benim işim bu strateji yapmak falan ....
yarışma için her şeyi yapar bu çocukAaa simdi hatirladim, Altar biraz uzgundu dun sevgilisi terk ettigi (ve Buket de gittigi icin bence). Dertlesmek istedi kurre ve semihle. semih dedi ki " su an yarismadasin altar, disariyi unut, sadece yarismaya odaklan". Altar da nasil oyle dersin semih, ben onla evlenecektim belki bu yarismaya girmeseydim dedi. Semih hala "altar yarismaya odaklan" diyor. Eger gercekten arkadasi gibi hissetse derdine ortak olurdu
aa evet tuncay makinaya oturunca dediki bayan işi terzi işi dediBence semihte hakaret ediyor cnm yaa..tuncayda biraZ bozdu kendini ama sessiz kaldikca semih daha da ustune gitti o da bir acildi tam acildi..ama ben sonuna kadar tuncaya hak veriyorum..adam dikis mak ne gecio demedigini birakmiyor ne kadar para kazandin flaan diyor hep tahrik yaa hic ama hic dogru bulmuyorum.semihi..tuncay daha samimi geliyor bana..semih yazariz potaya gider mantiginda ..utopya panaromada bile koskoca adam semihe baskan diye hitap ediyor..bence murat ta altarin ustune cok gidiyor ..
Bence de ya kurre aglayinca Altar hemen disari cikardi yuruduler ..seviyirum Altari cafe grubuyla atismalari bile bana itici gelmiyor..bence yarisma bitsin altar ve semih asla gorusmez..Aaa simdi hatirladim, Altar biraz uzgundu dun sevgilisi terk ettigi (ve Buket de gittigi icin bence). Dertlesmek istedi kurre ve semihle. semih dedi ki " su an yarismadasin altar, disariyi unut, sadece yarismaya odaklan". Altar da nasil oyle dersin semih, ben onla evlenecektim belki bu yarismaya girmeseydim dedi. Semih hala "altar yarismaya odaklan" diyor. Eger gercekten arkadasi gibi hissetse derdine ortak olurdu
ee canım zaten kurre kullandığı biliyor olmalı çünkü bu aşk rejinin kurgusu semih ve kurre rol yapıyor bir nevi dizi gibiyarışma için her şeyi yapar bu çocuk
kurre kullanıldığı ile kalacak yazık
bunu söylediğini duymadım ama eğer söylediyse bütün erkek terzilere hareket etmiş oluyor tuncayla dalga geçiçem diyeaa evet tuncay makinaya oturunca dediki bayan işi terzi işi dedi
e bu hem tuncay a hemde tüm terzilere hakaret oluyor bence
twetterda görmüştüm canm o zamanlar bi bakar mısınKurrenin merte yazdigi ve yollamadigi mektup mu var? Paylasir misin linkini cok merak ettim yaa.
Abidin beye de popstar bilmem ne diyodu elini opturmek istedi adam hangari supuruo eline yakismis falan diyo..hep tahrik tam tahrikaa evet tuncay makinaya oturunca dediki bayan işi terzi işi dedi
e bu hem tuncay a hemde tüm terzilere hakaret oluyor bence
Bence de ya kurre aglayinca Altar hemen disari cikardi yuruduler ..seviyirum Altari cafe grubuyla atismalari bile bana itici gelmiyor..bence yarisma bitsin altar ve semih asla gorusmez..
evt doğru söylüyorsun canmee canım zaten kurre kullandığı biliyor olmalı çünkü bu aşk rejinin kurgusu semih ve kurre rol yapıyor bir nevi dizi gibi
ohooo abidin olayı tam yetiyor zatenAbidin beye de popstar bilmem ne diyodu elini opturmek istedi adam hangari supuruo eline yakismis falan diyo..hep tahrik tam tahrik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?