- 30 Temmuz 2013
- 6.243
- 1.957
- 248
- Konu Sahibi Anti Depresan
-
Geçmiş konularada şöyle bir baktım. İneğin değiştiğinden bahsedilmiş..İnek değiştirildiyse bence bu hiç adil değil. Ha satmışsın ha bakamadığın için hastanandırmışsın.Gerçek hayatta yok böyle bir lüksümüz değilmi...
kızlar dün şey olmuş sanırım tam anlayamadım.dün gelen ziyaretçilerin hepsi semihlerin tarafa geçmis inci de demis bize de gelin ziyaretçi seni sevmiyoruz o yüzden gelmiyoruz demis inci küsmüs bütün gün yataktan çıkmamış.diğer gelen misafirleri de ağırlamamış.
evet hatta oraya giden kişi ütopyanın sayfına yazmıştı
öyle söylediği için oradaki çalışanlar üzerine yürümüş ve onu dışarı çıkarmışlar
öyle dedi yani doğru mu bilmiyorum
serkanların tarafını tutuyolar filan yazmış
dışarıdan bilgi vermek yasak mı acaba
ama diğer misafirler baya birşey söylediler onlara
Yasak olabilir.Ama genelde belli ediyorlar gelenler taraflarını.Murat ı da Serkanlara söylediler ikili oynuyor diye.Ee o zaman ona da engel olsalardı.
Yasak olabilir.Ama genelde belli ediyorlar gelenler taraflarını.Murat ı da Serkanlara söylediler ikili oynuyor diye.Ee o zaman ona da engel olsalardı.
ben de onu anlamadım
inciye hakaret filan mı etti acaba
ama sadece kimse seni sevmiyo gibi birşey söyledim yazmış
gerçekleri söyledim diye beni çıkardılar yazmış
o anları göstermedikleri için bilemeyiz ne şekilde olduğunu ama incinin bu laf için bütün gün ağlaması saçma geldi bana
tanımadığı insanlar onu sevmese nolur yani sanki tüm hayatı ütopyadan mı ibaret
Kızlar bugün ütopyadakilerin aileleri mi geliyormuş daha yeni açtım ama anlayamadım
gamze seni annemlerle tanıştırcam dedi de tuncaya
evet aileler geliyomuş
ben semih ve kurrenin ailesini merak ediyorum
kurrenin ailesi semihe nasıl davranacak acaba
Ay düşünsene bir de Mert geliyormuş
çok komik olur valla ama onun geleceğini sanmıyorum
kurretülün bi akrabasını tanıyorum.benim duyduğum semihle kürre daha önce tanışıyolar ve sevgililer.programda güya yeni tanışmışlar..filan falan..
ben onun yalancısıyım.ciddi ciddi anlattı.Yok artık inanmam ..
ben onun yalancısıyım.ciddi ciddi anlattı.
Aaaa evet aileleri geliyormuş bugün..
Valla olabilir.çünkü izlediğimiz tv programlarının çoğu böyle.Ben öyle bir durumun olacağını sanmıyorum ya =/
kurretülün bi akrabasını tanıyorum.benim duyduğum semihle kürre daha önce tanışıyolar ve sevgililer.programda güya yeni tanışmışlar..filan falan..
Bende sanmıyorum ben en çok türkanın kızını merak ediyorum
Hani anne affetme seni üzenleri falan demişti ya..
Yüz yüze konuşmasından ve görüşmelerinden sonra, tabi gelirse türkanda çok büyük değişiklikler olacağını düşünüyorum ben =)
kızı gelip inciyle kavga edermiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?