- 27 Ağustos 2011
- 11.328
- 2.762
- 448
- Konu Sahibi Anti Depresan
-
Haa iyi bari.kızmıştım semihe.öyle demek istemedi ki
altar çok efendi dediler
o da evet çok efendi bi çocuk dedi ve ileriki günlerde onu ön plana çıkarıcam dedi
kendini göstersin diye yani
sessiz sakin biri ya oy oranı düşük diye tahmin ediyo heralde
kışkırtıp salma anlamında söylemedi
İyi niyetli demiş.ben yanlış anlamışımha canım dedim ki semih altar hakkında ki o yorumu iyi niyetle mi dedi art niyetle mi anlamadm dedim canım
bu arada şarkıyı dinlemedim baştan sona semih var klipte ondan sana yolladım canm
Neeeeeeeekızlar inek değiştirildi muhabbeti dönüyo. inek çok hasta olduğundan dolayı semih türkan grubu tepki almasın bakamadınız demesinler diye değiştirildi diyenler var
lekesi varmış ama bu inekte leke yokmuş falan
bir de arada canlı yayın kesiliyor yeri gösteriyor o ara sigaraya mı çıkıyolar artık taktik mi veriliyo bilmiyorum
kızlar inek değiştirildi muhabbeti dönüyo. inek çok hasta olduğundan dolayı semih türkan grubu tepki almasın bakamadınız demesinler diye değiştirildi diyenler var
lekesi varmış ama bu inekte leke yokmuş falan
bir de arada canlı yayın kesiliyor yeri gösteriyor o ara sigaraya mı çıkıyolar artık taktik mi veriliyo bilmiyorum
tamam canım klibi izle bi ara semih oynuyor klipteİyi niyetli demiş.ben yanlış anlamışım
Bu arada gönderdiğin şarkıyı izleyemedim.tlf görüntü göstermedii
2 dk falan kesiliyor yayın bir kaç kez denk geldimNeeeeeeeeOlabilir
kesin bilgi mi acaba neye göre söylüyorlar ki söyleyenevet inek değişti herkes söylüyo
zaten hayvana düzgün bakamıyolar çok zayıflıyo hayvanlar
yem vs vermiyolar mı acaba
satsalar daha iyi aslında
ama türkan sattırmaz tabi
yok canım arkadaş doğru söylüyor bende izledim o kısmı hemde tezcan ayrılırken gamze yi öpüşü vardı sorma muc muc
o kısmı duymadım canım açıkcasıözlem niye öyle dedi peki o sevildiği için mi burada kalıyor zannediyorsun grupla alakalı dedi.bunu kime demis olabilir tabiki altar a.
o kısmı duymadım canım açıkcası
ama bir şey var aralarında gamze ve tezcan ın onu diyebilirim sadece
kesin bilgi mi acaba neye göre söylüyorlar ki söyleyen
aaa ne dedi tezcancanım anlamışlar kesinmiş
önceki hayvan zayıfmış kemikleri sayılıyomuş sonra hemen değişmiş inek ordan anlamışlar
hatta tezcan da ima etti zümrüt olmadığını
özlem de kendine çok güveniyo.bu şekilde söylemesi çok yanlış. sen bi takımsan bunu dememelisin.evet canım aralarında bir şey vardı da orada başka mevzu konuşuldu yani.özlem öyle dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?