Ütopya TV8

Bence ....

• Semih kazanır

OY: 99 34,5%
  • Tuncay kazanır

OY: 71 24,7%
  • Rezil bir yarışma ve bence Acun para kazanır

OY: 117 40,8%

• Ankete Katılan
    287
semih lerin grup ilerleyen saatlerde toplantı yapacak bilginize
gene kadın kavgası yapacaklar bu 3 kadın birbirini yiyecek

kızlar inek değiştirildi muhabbeti dönüyo. inek çok hasta olduğundan dolayı semih türkan grubu tepki almasın bakamadınız demesinler diye değiştirildi diyenler var
lekesi varmış ama bu inekte leke yokmuş falan

bir de arada canlı yayın kesiliyor yeri gösteriyor o ara sigaraya mı çıkıyolar artık taktik mi veriliyo bilmiyorum

Haa iyi bari.kızmıştım semihe.

ha canım dedim ki semih altar hakkında ki o yorumu iyi niyetle mi dedi art niyetle mi anlamadm dedim canım
bu arada şarkıyı dinlemedim baştan sona semih var klipte ondan sana yolladım canm
İyi niyetli demiş.ben yanlış anlamışım
Bu arada gönderdiğin şarkıyı izleyemedim.tlf görüntü göstermedii

NeeeeeeeeOlabilir

evet inek değişti herkes söylüyo
zaten hayvana düzgün bakamıyolar çok zayıflıyo hayvanlar
yem vs vermiyolar mı acaba
satsalar daha iyi aslında
ama türkan sattırmaz tabi

evet inek değişti herkes söylüyo
zaten hayvana düzgün bakamıyolar çok zayıflıyo hayvanlar
yem vs vermiyolar mı acaba
satsalar daha iyi aslında
ama türkan sattırmaz tabi
kesin bilgi mi acaba neye göre söylüyorlar ki söyleyen

kızlarr topik biraz renklensin yahu fb den grupta olanlar twetrdan falan bulduğumuz ilginç olayların resimlerini atalım

yok canım arkadaş doğru söylüyor bende izledim o kısmı hemde tezcan ayrılırken gamze yi öpüşü vardı sorma muc muc

özlem niye öyle dedi peki o sevildiği için mi burada kalıyor zannediyorsun grupla alakalı dedi.bunu kime demis olabilir tabiki altar a.

gamze nin tshırtünü gördünüz mü
milletin k.çı donuyo bu tuncay a tshırt kestirtti göbeği açık bol içine soğuk dolar insanın

kesin bilgi mi acaba neye göre söylüyorlar ki söyleyen

canım anlamışlar kesinmiş
önceki hayvan zayıfmış kemikleri sayılıyomuş sonra hemen değişmiş inek ordan anlamışlar
hatta tezcan da ima etti zümrüt olmadığını

canım anlamışlar kesinmiş
önceki hayvan zayıfmış kemikleri sayılıyomuş sonra hemen değişmiş inek ordan anlamışlar
hatta tezcan da ima etti zümrüt olmadığını
aaa ne dedi tezcan
ütopya da mı yoksa aramızda kalmasın da mı ima etti??

evet canım aralarında bir şey vardı da orada başka mevzu konuşuldu yani.özlem öyle dedi.
özlem de kendine çok güveniyo.bu şekilde söylemesi çok yanlış. sen bi takımsan bunu dememelisin.
misafirlerden biri gelmiş özlem e demiş ki dik duruşun çok güzel böyle devam et. biriside kendini törpüle biraz demiş.

ben sonrasını anlamadm canım duysydım o şekilde yorumlardım doğru yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…