- Konu Sahibi Anti Depresan
-
- #9.021
Murat yada altarın daha çok ihtiyacı vardı falan dedi. Birkaç kez üsteledi.aa rhatsız mı oldu kurre?
aybüke ye murat ı seçseydin dediyse eğer
murat ın çocuklarını görmesi için demiş olabilir mi.
en iyi ihtimalle bu yani
başka belirtiler var mı?
Genelde erkek yarışmacılar gîrince bir erkek eleniyor ya onun içinha evet anm haklısın
haaaGenelde erkek yarışmacılar gîrince bir erkek eleniyor ya onun için
Hımm o zaman istememiş olabilirMurat yada altarın daha çok ihtiyacı vardı falan dedi. Birkaç kez üsteledi.
. Muratla kavga etmişti o yüzden vermediHımm o zaman istememiş olabilir
aybüke de verseydi o zaman murat lara neden vermedi
kedicik ne alemsin ya harikasın valla bayılıyorum yorumlarına ama bugün senin adına bi yandan üzüldüm kendi adıma sevindim turbiş meselesi için yazık oldu bi tekme için gitti bir hafta
Ne zaman belli olcakmış?Aybüke giderse onlar 5 kalır ne demek ya sanki Aybüke cafeci
Bugün belli olur herhaldeNe zaman belli olcakmış?
Meral yazılmadı ki nasıl gidecekBence Meral, Buket yada Harundan biri gider bu hafta
QUOTE="etkin, post: 40345070, member: 15961"]Meral yazılmadı ki nasıl gidecek
Ben çok izlemiyorum ama semihin görüntüleri interneti sallamış , annemle baktık gülmekten yarıldıkkÇocuk aylardır orda napsın dayanamamış artık kamera falan dinlememiş sevmiş cücük semihi
Bariz bir sekilde rahatsiz oldu. Sesi kisildi, yuzu dustu. Okadar belli ettiki. O ani izlemesem ben de inanamazdim.aa rhatsız mı oldu kurre?
aybüke ye murat ı seçseydin dediyse eğer
murat ın çocuklarını görmesi için demiş olabilir mi.
en iyi ihtimalle bu yani
başka belirtiler var mı?
Valla ben hic Semihin ailesiyle birlikte gelmesini istedigini dusunmuyorum. Kurrenin Semihle cikardigi "aaaaaaaaaa" diye nidalar var ya, hani eglendikleri zamanlar hangarda, restoranda "aaa aaaa" diye bagirip duruyorlarAynen bende öyle düşündüm.. Acaba Semihinkiler ile birlikte mi gelsin istiyordu yoksa hiç mi gelmesin istiyodu anlam veremedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?