Ütopya TV8

Bence ....

• Semih kazanır

OY: 99 34,5%
  • Tuncay kazanır

OY: 71 24,7%
  • Rezil bir yarışma ve bence Acun para kazanır

OY: 117 40,8%

• Ankete Katılan
    287
Bugün 10.45 te başladı ütopya, normalde evde olmuyorum ama 11.45 te başlamıyormuydu bu progrm??

Murat abi grup arkadaşlarına inek sağmayi öğretiyordu dün Semih sağdi bugün altar sağmiş duyduğuma göre.......... bu hafta murat yolcu gibi gözüküyor semihlerin morali çok bozuk...daha oylama bile başlamadı.

Murat abi grup arkadaşlarına inek sağmayi öğretiyordu dün Semih sağdi bugün altar sağmiş duyduğuma göre.......... bu hafta murat yolcu gibi gözüküyor semihlerin morali çok bozuk...daha oylama bile başlamadı.
emin misin canım sanki kafe grubu dağılır gibi oldu serkan büyük hata yaptı gibi bakıyolar ben onun gideceğini düşünmüştüm ama murat gider mi dersin

emin misin canım sanki kafe grubu dağılır gibi oldu serkan büyük hata yaptı gibi bakıyolar ben onun gideceğini düşünmüştüm ama murat gider mi dersin
Gider canim gider.....kafe grubu dagiliyor gibi gözüküyor ama az önce canlı açtim mangal yapiyorlardi gayet iyiler maşallah yani onlar unutmuş olanlari murata bi kaç gündür inek sağmayi öğretiyor diğerlerine ve bugün altar süt sağma makinasi siparişi vereceğini söyledi umarim yanilirim

gokce33, post: 40756520, member: 515294"]Oyle deme yaaaa bak üzüldüm simdi[/QUOTE]
İnsallah gitmez ama altar süt sağma makinasi siparişi vereceğini söyledi...kaç aydir vermediler de programın bitmesine iki ay kala mı akıllarına geldi...gerçi murat abi parmağında ağrı olduğunuda söylüyordu belkide ondandır.

Gider canim gider.....kafe grubu dagiliyor gibi gözüküyor ama az önce canlı açtim mangal yapiyorlardi gayet iyiler maşallah yani onlar unutmuş olanlari murata bi kaç gündür inek sağmayi öğretiyor diğerlerine ve bugün altar süt sağma makinasi siparişi vereceğini söyledi umarim yanilirim
inşallah yanılıyorsundur muratı da serkanıda sevmiyorum ama ilk önce serkanın gitmesini isterim

Serkan eğer yanlış duymadıysam izleyicilerden kendisine oy vermemesini rica etti ama bu kişilerin kendi insiyatifinde olan bir şey.

Murat konusuna gelirsek, bu hafta olmasa bile bana öyle geliyor ki yakında gidecek.

Gecenlerde de ben denk geldim bi laya tv de..

Yeni iki tane kiz ni ne gelmis.

Semihin tayfasi semiblerin yerinde..

Misafirlerden biri sizi istemiyorsunuz gider misiniz gibi bisi dedi kizlara..

O kizlarin yerinde olmak istemezdim..

Bende bu programda misafir alinmamali yarisma boyunca.
Gizli sakli bisi konusmaya gelmiyor.hemen anlatiliyor..
Herkesin neler yapacagindan haberleri oluyor bi nevi..

Daha ne madar devam edecek acaba bu yarisma..

Arada debk geldikce bakiyorum

Uykum kacmisti girip bi bakayim dedim

Neden bu erken pes edis :)

18 Nisan sonrası Ütopyada operasyon olacak, çok şey değişecek diye dedikodular vardı ve birşeyler değişmeye başladı.Taktiksel mi yoksa gerçekten bir pes ediş mi var bilemiyorum, hep beraber göreceğiz.

Bu arada Premium Pasaport ile siteye girip oy kullanmaya çalışanlar gün içinde Murat-Altar-Semih'in profillerinin altında "elenme adayı" ibaresini görüp şok geçirmişler.

Neler dönüyor anlayamadım...

Sence yarışmaya yeni katılacaklar arasında yarışmanın çehresini değiştirecek ve finale yürüyebilecek isimler dahil olur mu? Veya bu şansı bulabilirler mi diye sorayım...

18 Nisan sonrası Ütopyada operasyon olacak, çok şey değişecek diye dedikodular vardı ve birşeyler değişmeye başladı.Taktiksel mi yoksa gerçekten bir pes ediş mi var bilemiyorum, hep beraber göreceğiz.

Bu arada Premium Pasaport ile siteye girip oy kullanmaya çalışanlar gün içinde Murat-Altar-Semih'in profillerinin altında "elenme adayı" ibaresini görüp şok geçirmişler.

Neler dönüyor anlayamadım...

Sence yarışmaya yeni katılacaklar arasında yarışmanın çehresini değiştirecek ve finale yürüyebilecek isimler dahil olur mu? Veya bu şansı bulabilirler mi diye sorayım...

Hahahaha elenme adayi yazisini gormusler ha..

Saka gibi : )

Utopyayi ilk bolumlerinden itibaren severek izliyordum isin icine bu isler karismadan once daha bi tatliydi..

Ben tuncayin birinci olacagini dusunuyorum.
Ilk zamanlar semihin tayfasini seviyordum. Izledikce onun karsi tarafi yok etmek adina yaptigi her hareketi gordukce, soylediklerine yaptiklarina sahir olunca cafe grubuna sempati besledim sayesinde..

Bence artik bitmeli bu yarisma.
Gir cik yeni yarismaci al falan uzadi da uzadi :)

Back
X