Ütopya TV8

Bence ....

• Semih kazanır

OY: 99 34,5%
  • Tuncay kazanır

OY: 71 24,7%
  • Rezil bir yarışma ve bence Acun para kazanır

OY: 117 40,8%

• Ankete Katılan
    287
meral gercekten iyi konusuyor toparlamaya calisiyor buket laylaylom ya..ye ic uyu buket..tuncayin dedigi gibi etrafina bak biraz ne olup bitiyor .tuncay iyi konustu ama harunu savundu meral gibi hemen satmadi..

Tuncay dogru soyluyor.

Benim tabidigim serkan bj olay karaisinda kukrerdi dedi ya hani..cidden hic konusmadi..

En basindan beri serkanda var bu lider olma halleri bence

Bence Reji Serkanın gitmesine karar verdi. Numaradan bir aksiyon yarattılar aksi durumda serkanın gideceğine insanları inandırmaları zor olacaktır. Şimdi de bu olay yüzünden oyları düştü , oy istemedi falan diyip göndercekler ..

Normal de Semih'in takımını tutuyorum ama tabi Tuncay'ın takımına da kötü bir düşüncem yok. Dün ki olay da kesinlikle Serkan hatalıydı ve hatalı olmasına rağmen takım arkadaşı Harun'u suçlaması hata üstüne bir hata daha eklenmiş oldu.Hırs uğruna herkesi kötü bir duruma soktu.
Tuncay'ın konuşmasını ve tutumunu takdir ettim ama cidden güzel bir durum sergiledi.

serkan yerine kaan gider bence
serkan strateji yapmış olsa bile bu durum ona artı kazandırmaz ki
ne düşünmüş olabilir serkan? anlamadm
Serkan'ın oy oranı oldukça yüksek ve bu hafta çok daha fazla oy gönderildi . Oylama sıralamasında Harun ve Buket en sondaydı acaba Serkan onlara kendini yazdırarak diğerlerini potadan düşürmüş olabilir mi? Belki bu seferde kendini ateşe attı.

Kurrenin elenmesiyle ayyuka çıkan rejinin müdahalesi durumu gerçektir, orda hiçbişeyden habersiz bi grup varsa Semihin grubudur.Kafe grubunu destekleyenlerin bu oyunu gördüklerini ama gaaayet memnun olduklarını görüyoruz ki nasıl bi mantıktır, orda hiçbişeyden habersiz insanlar var, oy atan insanlar var..Serkanın herşeyden haberi var Kurrenin elenmesi falan herşeyde işbirliği içinde. Kağıtları cebine koyarken kameraya bakması, kağıtların bi kısmını unutması ki Tuncay da işin içinde yüksek ihtimal, sonra tepkisiz surat ifadesi hemen ben çekiliyorum demeler hemen hırsıma yenik düştüm demeler.. Bunca ay sonra hem de buaralar cafe grubunun lehine giderken herşey Serkan yaşındaki bi adam ne liderliği peşinde olcak buna inanan var mı bilmiyorum,Amaç Serkanın elenmesi,Semihin karşısına tek adam Tuncayın getirilmesi, haa Serkan bunu neden kabul eder derseniz artık aralarında nasıl anlaşma yapıldıysa bilemiyoruz.

Selin Altarin gazete kağıtlarıyla kapladiği duvardaki gazeteleri sökmuş altar çok üzgündü niye her gelen semihlerden yer talebi ediyor anlamıyorum birazda cafe grubundan isteseler ya ayrıca her gelen kendine yer çevirirse hangarda yer kalmaz...seline yakistiramadim.ayrıca tarafsız bahadir hiç de tarafsız değil bana göre altarlarla ilgili herşeyi haber yapan bahadır cafe grubunun yaşadığı bu sorunlara değinmedi bile yanlış mı düşünüyorum

Oylamayi simdi izliyorum altar ve serkan mi cikiyor kaanda olucak mi
Boyle bir tabloda kaan gider herhalde

Selin Altarin gazete kağıtlarıyla kapladiği duvardaki gazeteleri sökmuş altar çok üzgündü niye her gelen semihlerden yer talebi ediyor anlamıyorum birazda cafe grubundan isteseler ya ayrıca her gelen kendine yer çevirirse hangarda yer kalmaz...seline yakistiramadim.ayrıca tarafsız bahadir hiç de tarafsız değil bana göre altarlarla ilgili herşeyi haber yapan bahadır cafe grubunun yaşadığı bu sorunlara değinmedi bile yanlış mı düşünüyorum
Bahadır sözde tarafsız zaten ama icraate gelince cafe grubuyla aynı işleri yapıyor. Cafe grubunun haberleri yayınlanmıyor doğru düzgün onların verdiği oyu veriyor madem tarafsızsın geçersiz olacak oy atsın gitsin.
Selin'in de ben cafe grubunun yanında yer alacağını düşünüyorum zamanla

Altar elenmiş sanırim bi kaç fan sayfasında okudum ve çok üzüldüm........umarim doğru değildir ayrıca serkanin yaptiği şeyi anlamak mümkün değil oyunmuydu gercekmiydi gerçekse grup olarak bu kadar hiç birşey yok gibi davranabilmek mümkün mü sanki o tartismalari onlar yapmadı...

Bahadır sözde tarafsız zaten ama icraate gelince cafe grubuyla aynı işleri yapıyor. Cafe grubunun haberleri yayınlanmıyor doğru düzgün onların verdiği oyu veriyor madem tarafsızsın geçersiz olacak oy atsın gitsin.
Selin'in de ben cafe grubunun yanında yer alacağını düşünüyorum zamanla
bencede bahadir cafeci selinde cafeye yakin gibi

Altar elenmiş sanırim bi kaç fan sayfasında okudum ve çok üzüldüm........umarim doğru değildir ayrıca serkanin yaptiği şeyi anlamak mümkün değil oyunmuydu gercekmiydi gerçekse grup olarak bu kadar hiç birşey yok gibi davranabilmek mümkün mü sanki o tartismalari onlar yapmadı...
canlidan izlenio mu su an ¿ bana nedense serkan elenecek gibi gelior..kaan gitse keske

bencede bahadir cafeci selinde cafeye yakin gibi
Aynen hal ve hareketleri ortaya koyuyor zaten. Bir de Bahadır'ı geldiğinden bu yana ne Semihlerin takımı ne de cafe gurubu yazmadı hiç yanlış hatırlamıyorsam tabi. Bağımsızım diyerek gruplaran onu yazmaya da sıra gelmiyor rahat rahat Ütopya'nın keyfini çıkartıyor :KK70:

Hayır yaa inşallah Altar elenmemiştir bir yönden de saçma geldi çünkü Kaan yeni geldi yani oyları Altar'a göre düşüktür diye düşünüyorum ben. Bir yönden de Kurre'nin elenme zamanı da böyle bir söylenti çıkmıştı ve Kurre elenmişti. Bakalım akşam öğreniriz

Hayır yaa inşallah Altar elenmemiştir bir yönden de saçma geldi çünkü Kaan yeni geldi yani oyları Altar'a göre düşüktür diye düşünüyorum ben. Bir yönden de Kurre'nin elenme zamanı da böyle bir söylenti çıkmıştı ve Kurre elenmişti. Bakalım akşam öğreniriz
bende bakiorm sayfalara hep serkanin elendigi yazior ve baya tepki var rejiye..cafeciler ayaklanmis resmen serkana rekor oy attik elenemez faln yazmislar serkan ve altarin elendigi yazior genelde ..nedense kimsenin aklina kaan gelmior sanki serkanla altar cikmis potaya..bana serkan gidecek gibi gelior hersey oyun cunku..semihciler sadece serkani yazdilar ve cok rahatlar ..

bende bakiorm sayfalara hep serkanin elendigi yazior ve baya tepki var rejiye..cafeciler ayaklanmis resmen serkana rekor oy attik elenemez faln yazmislar serkan ve altarin elendigi yazior genelde ..nedense kimsenin aklina kaan gelmior sanki serkanla altar cikmis potaya..bana serkan gidecek gibi gelior hersey oyun cunku..semihciler sadece serkani yazdilar ve cok rahatlar ..
Serkan'ın da ismi geçiyor demek ama yani Serkan da eskilerden Serkan olsun Altar olsun yine de bana göre Kaan'ın gitmesi olağan bir durum. Bakalım akşam belli olur kimin gittiği.

Canli izlenmiyor şu anda tv de yayinlanana kadar yayın yok...semihin fan sayfasinda altarin gittiği yönünde söylenti Cok fazla ne yazık kı....evet mantik olarak kağan gitmeli ama serkanlarin bu haftaki olaylarından çok sıkıldım hic hoş değil cebinden kağıt bulmuş gurup dağılmış yok toplanmış dalga mı geçiyorlar on gündür hepimizi meskul ediyorlar bu son olaylardan dolayı serkan elenmeli bence....

Back
X