Ütopya TV8

Bence ....

• Semih kazanır

OY: 99 34,5%
  • Tuncay kazanır

OY: 71 24,7%
  • Rezil bir yarışma ve bence Acun para kazanır

OY: 117 40,8%

• Ankete Katılan
    287
madem reji nin istediği olacak o zaman neden boş yere insanlara sms attırıyorlar.İnsanların kontörüne ,parasına yazık vallaha.Hak yiyorlar başka birşey değil.:63:

Canli izlenmiyor şu anda tv de yayinlanana kadar yayın yok...semihin fan sayfasinda altarin gittiği yönünde söylenti Cok fazla ne yazık kı....evet mantik olarak kağan gitmeli ama serkanlarin bu haftaki olaylarından çok sıkıldım hic hoş değil cebinden kağıt bulmuş gurup dağılmış yok toplanmış dalga mı geçiyorlar on gündür hepimizi meskul ediyorlar bu son olaylardan dolayı serkan elenmeli bence....
nerden bilior bu insanlar kimin elenecegini yaa..bence tahmin yurutuyorlar..kaan gitse keske ya serkanla altar kalsin

Canli izlenmiyor şu anda tv de yayinlanana kadar yayın yok...semihin fan sayfasinda altarin gittiği yönünde söylenti Cok fazla ne yazık kı....evet mantik olarak kağan gitmeli ama serkanlarin bu haftaki olaylarından çok sıkıldım hic hoş değil cebinden kağıt bulmuş gurup dağılmış yok toplanmış dalga mı geçiyorlar on gündür hepimizi meskul ediyorlar bu son olaylardan dolayı serkan elenmeli bence....

Ben o olaydan sonra baglari kopat saniyordum ama herkes keyfinde hakikaten..

murata bak ya kac zamandir.aileni.cocugunu gormuosun resmen istemedi semihte istemedi..ben olsam cok kirilirdim ya murat cok sasirtti beni..bukette cok miymiy ancak trip meralde iyi fitillio valla bukete karsi...

Kaan dururken nereye gidiyo Altarla Serkan?
Canli yayin yoksa, kim nerden bilecek? Eger rejide tanidik biri yoksa kimse bilemez bence

ya daha kurre elendigi zaman hafaya serkan gidior dendi hep...ben ihtimal vermedim sonra serkan grubuyla sorun yasadi daha oylama olmadan millet ayaklandi serkan gitmesin die ve rekor oy yolladi insanlar gercekten yazik..hepsi oyun midem bulanio artik..serkan kurtardi kendini bu rezilligin icinden ... insanlari kullaniolar ya kaan eler mi serkani

Back
X