- 4 Aralık 2012
- 1.910
- 1.103
- 408
- Konu Sahibi Anti Depresan
- #9.401
madem reji nin istediği olacak o zaman neden boş yere insanlara sms attırıyorlar.İnsanların kontörüne ,parasına yazık vallaha.Hak yiyorlar başka birşey değil.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nerden bilior bu insanlar kimin elenecegini yaa..bence tahmin yurutuyorlar..kaan gitse keske ya serkanla altar kalsinCanli izlenmiyor şu anda tv de yayinlanana kadar yayın yok...semihin fan sayfasinda altarin gittiği yönünde söylenti Cok fazla ne yazık kı....evet mantik olarak kağan gitmeli ama serkanlarin bu haftaki olaylarından çok sıkıldım hic hoş değil cebinden kağıt bulmuş gurup dağılmış yok toplanmış dalga mı geçiyorlar on gündür hepimizi meskul ediyorlar bu son olaylardan dolayı serkan elenmeli bence....
evet cnm biri yazmis serkan dagciymis isleri varmis elenmek istemis sklmis falanSerkan'ın da ismi geçiyor demek ama yani Serkan da eskilerden Serkan olsun Altar olsun yine de bana göre Kaan'ın gitmesi olağan bir durum. Bakalım akşam belli olur kimin gittiği.
evet cnm o yuzden tepki cokkkk buyuk baya sitem var tv 8 emadem reji nin istediği olacak o zaman neden boş yere insanlara sms attırıyorlar.İnsanların kontörüne ,parasına yazık vallaha.Hak yiyorlar başka birşey değil.![]()
Kimin elendigi belli oldu muevet cnm biri yazmis serkan dagciymis isleri varmis elenmek istemis sklmis falan
Canli izlenmiyor şu anda tv de yayinlanana kadar yayın yok...semihin fan sayfasinda altarin gittiği yönünde söylenti Cok fazla ne yazık kı....evet mantik olarak kağan gitmeli ama serkanlarin bu haftaki olaylarından çok sıkıldım hic hoş değil cebinden kağıt bulmuş gurup dağılmış yok toplanmış dalga mı geçiyorlar on gündür hepimizi meskul ediyorlar bu son olaylardan dolayı serkan elenmeli bence....
hadi ya nerden okudun benim okudugum tum sayfalarda serkan elendi yazior kaan hic yokAltar elenmiş kesin bilgiymiş.Kaan dururken Altar elenmemeliydi .
bence kopukluk oldu gibi meral harun tuncay daha cok yaklasti birbirlerine buket laylaylom sankiBen o olaydan sonra baglari kopat saniyordum ama herkes keyfinde hakikaten..
kesin bise yok daha cnm genelde serkan ve altarin adi geciorKimin elendigi belli oldu mu
Yeni bolumde ni belli olcak bu aksam ?kesin bise yok daha cnm genelde serkan ve altarin adi gecior
bende serkan elendi diye biliyorum malesef.hadi ya nerden okudun benim okudugum tum sayfalarda serkan elendi yazior kaan hic yok
Daha önce Kurre'nin elendiğini söyleyen kişi sayfasında paylaşmış.Ayrıca Aybüke'de yazmış .hadi ya nerden okudun benim okudugum tum sayfalarda serkan elendi yazior kaan hic yok
anladim cnm nasil biliorlar acabaDaha önce Kurre'nin elendiğini söyleyen kişi sayfasında paylaşmış.Ayrıca Aybüke'de yazmış .
inss yanlis bilgidir yaabende serkan elendi diye biliyorum malesef.
evet cnm birazdan belli olcakYeni bolumde ni belli olcak bu aksam ?