Ütopya TV8

Bence ....

• Semih kazanır

OY: 99 34,5%
  • Tuncay kazanır

OY: 71 24,7%
  • Rezil bir yarışma ve bence Acun para kazanır

OY: 117 40,8%

• Ankete Katılan
    287
üzüldüm ya aslında altarin gitmemesinede sevindim...eğer bu hafta cafede olan karisikliklar olmasaydi elenmezdi yazik oldu emek veren biriydi gerçekten.

ya daha kurre elendigi zaman hafaya serkan gidior dendi hep...ben ihtimal vermedim sonra serkan grubuyla sorun yasadi daha oylama olmadan millet ayaklandi serkan gitmesin die ve rekor oy yolladi insanlar gercekten yazik..hepsi oyun midem bulanio artik..serkan kurtardi kendini bu rezilligin icinden ... insanlari kullaniolar ya kaan eler mi serkani
190 gününü yediler serkan ın resmen :KK43:

Buketin kurreyi elemesi ne kadar olağansa kaanında serkanı elemesi bi o kadar olağan arkadaşlar....ama bi gerçek var ki o da kürreden turkandan serkandan çok önce elenmesi gereken insanlar vardi....

Buketin kurreyi elemesi ne kadar olağansa kaanında serkanı elemesi bi o kadar olağan arkadaşlar....ama bi gerçek var ki o da kürreden turkandan serkandan çok önce elenmesi gereken insanlar vardi....
cnm kurreyle serkan kiyaslanmaz ki..hem serkan hata yapinca yazilacagini bildigi.icin rekor oy yollamislar insanlara uzuluorm ben bosuna cirpinislarina hersey ortada zaten..iyi ki elenmis ya sacma sapan zaten yarisma uretken ve zeki insanlara gore degil..kurtuldu serkan.gitsin miss gibi ailesine esine rahat rahat isini yapsin..uretkenligini haketmio bu yarisma..zaten icerde kalsaydi semih baya saldirirdi iyi kullanirdi bu durumu ..

kağıtla yazışmanın yasak olduğu için rejinin serkanı elediği söyleniyor.yoksa bu kadar sms le elenmesi çok zor

Serkani panoramada izlediniz mi elendigine çok üzgün arkadaşlarına kırgın gibiydi özellikle meralin eleme gecesi semihlere söyledigi lafla kırilmiş kırılmakta hakliydida ayrica tuncayin meral ve buket potadayken fanlarini oy atmaya tesvik ettiğini destek istediğini ama serkan potaya ciktiginda ayni desteği göstermediğini fanlardan oy istemediğini söyledi eleştirileri hakaret etmeden kabul etti kimseye hakaret etmedi orada kalmayı hak ettiğini cafe grubunun doğrusunu eğrisini herseyini objektif olarak anlatti bu güne kadar kimse bunu yapmamisti cafe grubunda.....,. ayrıca yazişmalarida ilk harun başlattı dedi...izlemeyen varsa panoramanin tekrarini mutlaka izlesin derim...

Back
X