- 15 Aralık 2013
- 15.725
- 36.064
- 798
- Konu Sahibi Anti Depresan
-
- #9.941
Canlı yalın bir buçuğa doğru başladı.ondan önce de özet vardı.Yoktu ki ama 23:30 oldu hala yoktu bi film vardi zorlu takip mi zorlu ekip miydi neydi , yattim ben de..
Çarşamba dokunulmazlık belli oluyor.perşembe kişiler potaya çikıyor ve gidiyor.cuma gecesi de panoramaya geliyor.hatta bakayim simdi kim elenmiş diye.Kızlar yıldız gittikten sonra eleme falan oldu mu ya da dokunulmazlık alanlar belli oldu mu?
Bir de gecen hafta kurrenin dokunulmazlık aldıgı gun baska kimler dokunulmaz oldu?
Çarşamba dokunulmazlık belli oluyor.perşembe kişiler potaya çikıyor ve gidiyor.cuma gecesi de panoramaya geliyor.hatta bakayim simdi kim elenmiş diye.
Twitter utopya yazinca çikiyor.ordan takip edebilirsin canım :)) inşallah taklacı gider :)))Aaaa bak kız cok merak ettim D:
Twitter utopya yazinca çikiyor.ordan takip edebilirsin canım :)) inşallah taklacı gider :)))
Baho yani bahadır gıcıgıTaklacı kim oluyordu
Baho yani bahadır gıcıgı
Noyan veya buket gider diyorlar.bence buket gider.tuncayın bundan sonraki islerini noyan üstlenir artık.işlerini yapacak kız kalmadı artıkAyyy keşke keşkeee koca sesli bahadır yaa
Noyan veya buket gider diyorlar.bence buket gider.tuncayın bundan sonraki islerini noyan üstlenir artık.işlerini yapacak kız kalmadı artık
Ben de sinir oluyorum her şeyinee!!!!!.kesin o gider.Buket gitsin buket sinir oluyorum o suratsızaa
Az önce canlı yayına baktim.kağan ordaydı.semihleri gösteriyordu kamera.Ben de sinir oluyorum her şeyinee!!!!!.kesin o gider.
Güle güle pukeettt
Ayy nasıl tırmaladı kulagımı o sözzzSüpeeerrrrbuu kee leee munnnn meralin böyle deyişi hep aklımda
canlı yayın gece mi başlıyorCanlı yalın bir buçuğa doğru başladı.ondan önce de özet vardı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?