- 17 Temmuz 2012
- 8.007
- 3.680
- 248
- Konu Sahibi Anti Depresan
-
- #9.981
Altarla kurre,ciddi anlamda raydan çıktı canımBu murat kurreyle semih altarla niye uğraşiiii..ikisi dokunulmazlık aldıkça coşuyolar sankim
hangisi gazı veriyor ?ay semih ne kadar çok muratın ağzına bakıyor, reis murat mı semih mi karışmış bence, veriyo gazı veriyo gazı
semih le kurre noldu geri barıştılar mı?
Aynen ya yarisma bitecek hala aklım almio şu semihin nasıl destekliyorlar... halkın destegiyle baya bir havalandi izlemek bile gelmio içimden ...muratta yarisma bitiyor diye uzuliyormus hiç mi esini çocuğunu ozlememis anlamadim baya bir bağlandı semihe ... inş tuncay ya da serkan birinci olurBirinin semihe tanrı olmadığını soylemesi gerekiyor..bu kadar itici aptal bir adamı nasıl bir insan tebası destekliyor cidden merak ediyorum...atkadaşlar aklınızı mı yitirdiniz
Fena aşık oldu cnmMurat Semihe asik mi olmus? Bunu da gorecektik...
Kesinlikle katiliyorum ilk basladiginda iki lafi bir araya getiremeyen asalagin tekiydi bide simdi bak kucuk daglari ben yarattim havasinda..Birinin semihe tanrı olmadığını soylemesi gerekiyor..bu kadar itici aptal bir adamı nasıl bir insan tebası destekliyor cidden merak ediyorum...atkadaşlar aklınızı mı yitirdiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?