Ütopya TV8

Bence ....

• Semih kazanır

OY: 99 34,5%
  • Tuncay kazanır

OY: 71 24,7%
  • Rezil bir yarışma ve bence Acun para kazanır

OY: 117 40,8%

• Ankete Katılan
    287
Merhaba dostlar çok sıkı olmasa da ben de ütopya izleyicisiyim iki tarafın da haklı haksız sevimli sevimsiz yönleri olduğunu düşünüyorum Ama tuncik bana çok sempatik geliyor ama semihin tuncik demesi de çok hoş öyle yani selamlar

Semih mafya mı olmuş:koskoca adam semihe hizmetçi mi olmuş...yarışmada gideceklere semih mi karar veriyomuş

Haha biliyodum semihin son duzlukte murati yanina sececegini cok makul bi is yapti zaten kurrenin onun icin tek islevi gunlerini bi sevgiligiyle gecirmekti yani zaten yarisma bitince ayrilacaklardi kurre taraf sec deyince de byebye deyiverdi bu kadar basit. E yarismada da antikurreciler var ama antimuratcilar yok niye kurreyi secsin stratejik degil, sevgililik desen disarda semihi bekleyen milyon kiz da var cocuk yaratilisli kurreyi mi cekecek.

Tabi 10 ayi gecince topic hareketsiz kalmis :d

yaa bunların alayı düzmece...
uzun zamandır takip ediyorum yarışmayı ama yenice farkettim kiii anam bunlar bildiğin oynuyo
zaten alayı oyuncu.. hepsinin öyle yada böyle bi tv geçmişi var.
keşke doğal bi yarışma olaymış..

Murat rışvan ve dilay çok felaket sinsi insanlar ben son olanlardan sonra Tuncaycı olma yolunda ilerliyorm ama adamların da bir günü bir günlerini tutmuyor

ay semih ne kadar çok muratın ağzına bakıyor, reis murat mı semih mi karışmış bence, veriyo gazı veriyo gazı

Kurre yarışmadan ayrılınca üzülmüştüm ama şimdi de geldiğine üzülür oldum.İyice kendini kaybetti ne yaptığını bilmiyor.

Birinin semihe tanrı olmadığını soylemesi gerekiyor..bu kadar itici aptal bir adamı nasıl bir insan tebası destekliyor cidden merak ediyorum...atkadaşlar aklınızı mı yitirdiniz
Aynen ya yarisma bitecek hala aklım almio şu semihin nasıl destekliyorlar... halkın destegiyle baya bir havalandi izlemek bile gelmio içimden ...muratta yarisma bitiyor diye uzuliyormus hiç mi esini çocuğunu ozlememis anlamadim baya bir bağlandı semihe ... inş tuncay ya da serkan birinci olur

Birinin semihe tanrı olmadığını soylemesi gerekiyor..bu kadar itici aptal bir adamı nasıl bir insan tebası destekliyor cidden merak ediyorum...atkadaşlar aklınızı mı yitirdiniz
Kesinlikle katiliyorum ilk basladiginda iki lafi bir araya getiremeyen asalagin tekiydi bide simdi bak kucuk daglari ben yarattim havasinda..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…