Ütopya TV8

Bence ....

• Semih kazanır

OY: 99 34,5%
  • Tuncay kazanır

OY: 71 24,7%
  • Rezil bir yarışma ve bence Acun para kazanır

OY: 117 40,8%

• Ankete Katılan
    287
Serkan ve Tuncay ne kadar kötü ruhlu insanlar yaaaMurat gidiyor diye kapiya masa sandalye koymuşlar pes!!!!!yazıklar olsun
Ya ya tabi çok kötüler ... Semih ler Bahadır gidince yolun açık olsun dedi ya ...yapmadiklarini bırakmadılar semih pis pis kahkaha attı ardından şu döktüler alay ettiler yoğurt yiyen resmini astilar..ve her gidenin ardindan aynı şeyler. .noya nin ağlamasın alay etti ler.böyle şeyler yapan biri mi iyi niyetli. .kısasa kisas valla gayet edepli bi şekilde sevinçleri ni belli ettiler el skstilar. .tahrik algı yok en azindan ...

bu akşam altar gidiyor, sonunda.
şu ana kadarki gazete satışına bakılırsa yarın kurre ve serkan gidiyor tuncay ve semih finale kalıyor.
umarım sıralama bu şekilde devam eder.
şu an 1-Tuncay 2-Semih 3-Kurre 4-Serkan

Yarın izleyeceğimiz bölüm için olan son durum bu. Bu akşam 20:00a kadar olan gazete satırlarıyla son iki belirlenecek. Şu anki duruma göre semih ve tuncay.

Eklentiler

• Screenshot_2015-09-17-14-55-24.webp
    18,4 KB · Görüntüleme: 76
Tesekurler canim.Tv 8 neden kendi sayfasinda yayinlamiyor hic anlamadim.
canım çünkü 1 gün sonra yayınlanıyor, mesela bugün altar efendi ütopyadan ayrıldı ama televizyonda daha bu akşam izleyeceğiz. ben bu sayfalardan bakıyorum doğru çıkıyor zaten, nasıl öğrendiklerini ben de bilemiyorum

Twitterde birinin yazdığına göre eski yarışmacılar çıtlatıyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…