- Konu Sahibi Anti Depresan
-
- #10.101
Ya ya tabi çok kötüler ... Semih ler Bahadır gidince yolun açık olsun dedi ya ...yapmadiklarini bırakmadılar semih pis pis kahkaha attı ardından şu döktüler alay ettiler yoğurt yiyen resmini astilar..ve her gidenin ardindan aynı şeyler. .noya nin ağlamasın alay etti ler.böyle şeyler yapan biri mi iyi niyetli. .kısasa kisas valla gayet edepli bi şekilde sevinçleri ni belli ettiler el skstilar. .tahrik algı yok en azindan ...Serkan ve Tuncay ne kadar kötü ruhlu insanlar yaaaMurat gidiyor diye kapiya masa sandalye koymuşlar pes!!!!!yazıklar olsun
Semih birinciliği asla hakketmiyor zaten inss tuncay birinci olurr. ...Tuncay birinci gelir insallah
o semih dışarı çıkınca dilayla aşk(!) yaşayıp dilay ve kurre canlı yayında kapışırsa gör sen rayting nasıl oluyormuşSemih ve Kurrenin aşkından (!) dolayı ikisini finalde çarpıştırma gibi bir rayting statejisi yapmazlar umarım...
ben de izlemiyorum artık, sosyal medyadan 1-2 sayfa var takip ettiğim zaten onların dediği gibi çıkıyor hep sıralama vs. gün içinde onlardan bakıyorum,vakit bulunca da internetten izliyorumya ütopyanın saati çok geç izleyemiyoruz ki duy bizi acunn
Gazete satislari nerde aciklaniyor?bu akşam altar gidiyor, sonunda.
şu ana kadarki gazete satışına bakılırsa yarın kurre ve serkan gidiyor tuncay ve semih finale kalıyor.
umarım sıralama bu şekilde devam eder.
şu an 1-Tuncay 2-Semih 3-Kurre 4-Serkan
instagramda gizliutopya ve lost.utopya lost.utopya bugün paylaşım yapmadı gerçi ama gizliutopya yaptı.Gazete satislari nerde aciklaniyor?
Tesekurler canim.Tv 8 neden kendi sayfasinda yayinlamiyor hic anlamadim.instagramda gizliutopya ve lost.utopya lost.utopya bugün paylaşım yapmadı gerçi ama gizliutopya yaptı.
canım çünkü 1 gün sonra yayınlanıyor, mesela bugün altar efendi ütopyadan ayrıldı ama televizyonda daha bu akşam izleyeceğiz. ben bu sayfalardan bakıyorum doğru çıkıyor zaten, nasıl öğrendiklerini ben de bilemiyorumTesekurler canim.Tv 8 neden kendi sayfasinda yayinlamiyor hic anlamadim.
canım çünkü 1 gün sonra yayınlanıyor, mesela bugün altar efendi ütopyadan ayrıldı ama televizyonda daha bu akşam izleyeceğiz. ben bu sayfalardan bakıyorum doğru çıkıyor zaten, nasıl öğrendiklerini ben de bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?