- 17 Temmuz 2012
- 8.007
- 3.680
- 248
- Konu Sahibi Anti Depresan
-
- #10.141
Haa iyiYok kız ironi yapıyorum geçmiş sayfalara baktım da semih şöyle biri böyle biri diye yardırmışlar yine ama tuncayın yaptıklarına laf yok. Neysemmmm
Banlıydım kız 3-4 gundur yoktum bugun açıldı
Haa iyi
Yok canım surmeli tuncayın hiçbir kabahatı yookkhatta o kadar laf yapmiuor ki ağzı bırak semihi altara bile cevap veremiyor.sonra diyor ki ben cevap vermem
BenSürmeli tuncay mı hahahhahahahhahah
Bu ismi kim takmış ya çok iyi
Ben
Ilk finalist belli olacakti 13.00 te.garibim semihimin sponsoru yok.surmelinin sponsoru drmet skalın.10bin tl lik alıslar yapiyormuş kadın.ben semihin kazanacağini hic düşünmüyorum. Kurrenin de varmıs sponsoru
Semih ve surmeli finalist olmuş.kurre de elenmiş dolayısıyla. Ohh be yasa semihhİyi bulmuşsun ben de kıllı diyordum ilk zamanlar izlerken
Bir de sponsor işleri mi çıkmış ya hayret valla bir bitseydi şu yarışma. İnsan merak edip kopamıyor sinir olsa da
Ayy evet yaaa.yalnız semihin tum destekçilerine teşekkür etmek lazım. Herkes kendinden kısıp oy attı ona.helal para ,gönulden para yani ."semihin sponsoru halktır"İyi bulmuşsun ben de kıllı diyordum ilk zamanlar izlerken
Bir de sponsor işleri mi çıkmış ya hayret valla bir bitseydi şu yarışma. İnsan merak edip kopamıyor sinir olsa da
bende öyle düşündüm ama sen neden öyle düşündün merak ettmStüdyo oyları da etkili ya, o yüzden Tuncay'ın şansı daha yüksek gibi geliyor.
Hatta Tuncay kazansın diye o koyulmuş kural sanki
noldu ki ben kaçırdımEvet sanki hic birsey yokmus gibi takiliyorlar
canım sen survivor topiğindeydin dimi merve aydın taraftarı olanTatilin sıkıntısı yüzünden başladım izlemeye bu yarışmayı. O semih ne kadar itici bir insan ya. Günahımi bile vermeyeceğim kişilerden :)
Tuncay'ı sevdim. İnşallah o birinci olur. Semih hakketmiyor
bu yarışmada "dava" "dava" dediklerinin ne olduğunu bilen bana anlatabilir mi? Neyin davasi bu Allah aşkına izliyoruz ama hepsi ayrı bi gereksiz insan. izleniyor diye kendilerini fasulye gibi nimetten sayiyorlar:))
tvde henüz vermedi ama dimi kurre ve serkan ın gidişiniİlk elenen Kurre ardından Serkan olmuş yani Tuncay ve Semih finaldeler. Benim gönlüm Semih'ten yana
bence alakası yokHaa iyi
Yok canım surmeli tuncayın hiçbir kabahatı yookkhatta o kadar laf yapmiuor ki ağzı bırak semihi altara bile cevap veremiyor.sonra diyor ki ben cevap vermem
canım sen survivor topiğindeydin dimi merve aydın taraftarı olanyanlış mı hatırladm
bende öyle düşündüm ama sen neden öyle düşündün merak ettm
Azıcık siyasi gibi olacak yorumum ama içimde kalmasın ben semihi tayyip erdoğana benzetiyorum nedense
Ve tabii ki gönlüm Tuncay'dan yana :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?