Ütopya TV8

Bence ....

• Semih kazanır

OY: 99 34,5%
  • Tuncay kazanır

OY: 71 24,7%
  • Rezil bir yarışma ve bence Acun para kazanır

OY: 117 40,8%

• Ankete Katılan
    287
Haa iyi
Yok canım surmeli tuncayın hiçbir kabahatı yookk hatta o kadar laf yapmiuor ki ağzı bırak semihi altara bile cevap veremiyor.sonra diyor ki ben cevap vermem

Sürmeli tuncay mı hahahhahahahhahah
Bu ismi kim takmış ya çok iyi
Ben
Ilk finalist belli olacakti 13.00 te.garibim semihimin sponsoru yok.surmelinin sponsoru drmet skalın.10bin tl lik alıslar yapiyormuş kadın.ben semihin kazanacağini hic düşünmüyorum. Kurrenin de varmıs sponsoru

Ben
Ilk finalist belli olacakti 13.00 te.garibim semihimin sponsoru yok.surmelinin sponsoru drmet skalın.10bin tl lik alıslar yapiyormuş kadın.ben semihin kazanacağini hic düşünmüyorum. Kurrenin de varmıs sponsoru

İyi bulmuşsun ben de kıllı diyordum ilk zamanlar izlerken
Bir de sponsor işleri mi çıkmış ya hayret valla bir bitseydi şu yarışma. İnsan merak edip kopamıyor sinir olsa da

İyi bulmuşsun ben de kıllı diyordum ilk zamanlar izlerken
Bir de sponsor işleri mi çıkmış ya hayret valla bir bitseydi şu yarışma. İnsan merak edip kopamıyor sinir olsa da
Ayy evet yaaa.yalnız semihin tum destekçilerine teşekkür etmek lazım. Herkes kendinden kısıp oy attı ona.helal para ,gönulden para yani ."semihin sponsoru halktır"
Çok dogru bir laf.halk inşallah 1.de yapacak

İlk elenen Kurre ardından Serkan olmuş yani Tuncay ve Semih finaldeler. Benim gönlüm Semih'ten yana

canım sen survivor topiğindeydin dimi merve aydın taraftarı olan yanlış mı hatırladm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…