Ütopya TV8

Bence ....

• Semih kazanır

OY: 99 34,5%
  • Tuncay kazanır

OY: 71 24,7%
  • Rezil bir yarışma ve bence Acun para kazanır

OY: 117 40,8%

• Ankete Katılan
    287
tuncaydan yanayım. ama sırf stratejılerınden dolayı semihin kazanacagını düşünüyorum
halk stratejılerı sevıyor, inanıyor..

Para mı aşk mı deyince herkes aşkı seçiyor ama gerçekler öyle değilmiş,Kurretülaynı kaybetmemek için yarışmayı bile bırakması gerekiyordu Semihin,atıp tuttu kızın arkasından,insan sevdiği kişini arkasından atıp tutar mı ya hem de bir erkek
dışarıda devam etse etse bir kaç ayla sınırlı kalır bu saçma ilişki.

Serkan şimdi finalde olacaktı !! eğer not olayı olmasaydı büyük bir güçle kazanacaktı diye düşünüyorum.

Semihin yarışmaya katılırken ki yeteneklerine baktınız mı,semihin yeteneklerinde konuşmak yazıyor :) yani bunu bilerek alındıysa adam ütopyasını gerçekleştirmiş demektir :KK53::KK53::KK53::KK53:

Mahalle önü dedikoducu kadınları gibi muratla car car konuştular ancak, erkeklere yakıştıramıyorum bu kadar çok konuşmayı ama zeki allah için zekası tembellikten çenesine vurmuş :))

Semihin yarışmaya katılırken ki yeteneklerine baktınız mı,semihin yeteneklerinde konuşmak yazıyor :) yani bunu bilerek alındıysa adam ütopyasını gerçekleştirmiş demektir :KK53::KK53::KK53::KK53:

Mahalle önü dedikoducu kadınları gibi muratla car car konuştular ancak, erkeklere yakıştıramıyorum bu kadar çok konuşmayı ama zeki allah için zekası tembellikten çenesine vurmuş :))
bak orası çok belli işte :KK53:

Para mı aşk mı deyince herkes aşkı seçiyor ama gerçekler öyle değilmiş,Kurretülaynı kaybetmemek için yarışmayı bile bırakması gerekiyordu Semihin,atıp tuttu kızın arkasından,insan sevdiği kişini arkasından atıp tutar mı ya hem de bir erkek
dışarıda devam etse etse bir kaç ayla sınırlı kalır bu saçma ilişki.

Serkan şimdi finalde olacaktı !! eğer not olayı olmasaydı büyük bir güçle kazanacaktı diye düşünüyorum.
içlerinde en akıllı semihti işte
onun dısında bu şekilde aşka tutunan biri olsaydı emınım finalde olan olurdu.
evet, serkan yanlıs yaptı

içlerinde en akıllı semihti işte
onun dısında bu şekilde aşka tutunan biri olsaydı emınım finalde olan olurdu.
evet, serkan yanlıs yaptı
Kesinlikle gerçek aşkı hissetseydik anlardık zaten,Murat Rışvana da acayip gıcık oluyorum o ne biçim adamdı öyle reis reis diye dolanıyordu Kurretülaynla Semih bir araya gelmesin diye elinden geleni yaptı,ne olursa olsun ilişkilerine karışmamalıydı.

Kesinlikle gerçek aşkı hissetseydik anlardık zaten,Murat Rışvana da acayip gıcık oluyorum o ne biçim adamdı öyle reis reis diye dolanıyordu Kurretülaynla Semih bir araya gelmesin diye elinden geleni yaptı,ne olursa olsun ilişkilerine karışmamalıydı.
muratta baktı semih tutuluyor, yanında yer aldı işte
yoksa cok daha erken gıderdı.
gıderken acıklamasını iyi yaptı ama bu yalakalıgının sebebı olamazdı.
aslında ben cok gülüyordum semıhle kurre murat yuzunden kavga ettıkleınde :KK53:

semih ilk defa iş yapıyor :KK53: soluk soluga kalmıs
ee adamın iş yaptıgı mı vardı

tuncay, ferrarisini satan bilge edalarında :D

Back
X