- 14 Kasım 2001
- 21.495
- En iyi cevaplar
- 2
- 69.628
- 1.623
- 102
- Konu Sahibi Anti Depresan
- #10.181
eee ne demşler , '' bana para verme, acun olmayı öğret''![]()
Arda dışında tamamen kalitesiz yarışma programları ile halkı uyutan kanal...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eee ne demşler , '' bana para verme, acun olmayı öğret''![]()
hangi ardaArda dışında tamamen kalitesiz yarışma programları ile halkı uyutan kanal...
ben de şişko arda sandımArda'nın Mutfağı
bence de tuncayın hakkı. semih çenesinden başka hiçbişi katmadı orayaTuncay kazansın yav semihi sevmiyorum niyeyse
Ben çok izlemedim aslında da semihi 3-5 kez görüp ayy bu o dediğim birine şey edince öyle şey oldum iştebence de tuncayın hakkı. semih çenesinden başka hiçbişi katmadı oraya
izleseydın bu ne biçim bişi derdınBen çok izlemedim aslında da semihi 3-5 kez görüp ayy bu o dediğim birine şey edince öyle şey oldum işte![]()
bak orası çok belli işteSemihin yarışmaya katılırken ki yeteneklerine baktınız mı,semihin yeteneklerinde konuşmak yazıyor :) yani bunu bilerek alındıysa adam ütopyasını gerçekleştirmiş demektir
Mahalle önü dedikoducu kadınları gibi muratla car car konuştular ancak, erkeklere yakıştıramıyorum bu kadar çok konuşmayı ama zeki allah için zekası tembellikten çenesine vurmuş :))
içlerinde en akıllı semihti iştePara mı aşk mı deyince herkes aşkı seçiyor ama gerçekler öyle değilmiş,Kurretülaynı kaybetmemek için yarışmayı bile bırakması gerekiyordu Semihin,atıp tuttu kızın arkasından,insan sevdiği kişini arkasından atıp tutar mı ya hem de bir erkek
dışarıda devam etse etse bir kaç ayla sınırlı kalır bu saçma ilişki.
Serkan şimdi finalde olacaktı !! eğer not olayı olmasaydı büyük bir güçle kazanacaktı diye düşünüyorum.
Kesinlikle gerçek aşkı hissetseydik anlardık zaten,Murat Rışvana da acayip gıcık oluyorum o ne biçim adamdı öyle reis reis diye dolanıyordu Kurretülaynla Semih bir araya gelmesin diye elinden geleni yaptı,ne olursa olsun ilişkilerine karışmamalıydı.içlerinde en akıllı semihti işte
onun dısında bu şekilde aşka tutunan biri olsaydı emınım finalde olan olurdu.
evet, serkan yanlıs yaptı
Kurrenin de yarışma başladığında tam anlamıyla bitmemiş bir ilişkisi vardı,yani Semih ilişkisi olduğunu bilerek yaklaştı kıza bunu da unutmayalımAdam konusarak 20 kisiyi eledi , her kadina ask mektubu mu yazsaydi ? :) zeki adam
muratta baktı semih tutuluyor, yanında yer aldı işteKesinlikle gerçek aşkı hissetseydik anlardık zaten,Murat Rışvana da acayip gıcık oluyorum o ne biçim adamdı öyle reis reis diye dolanıyordu Kurretülaynla Semih bir araya gelmesin diye elinden geleni yaptı,ne olursa olsun ilişkilerine karışmamalıydı.