- 27 Aralık 2011
- 63.354
- 61.082
- 898
- Konu Sahibi Anti Depresan
- #10.221
nerden biliyorsun?E gazete semih ..yarışma oylamasini tuncay kazaniyormus
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nerden biliyorsun?E gazete semih ..yarışma oylamasini tuncay kazaniyormus
Acun eline yüzüne bulastirdi bu yarismayi aslında amacına uygun bir yarışma olsa kurgusu guzeldi. .. ama bu yarismacilar yapmadilar ya gruplasmalar oldu kavgalar oldu falan baya fiyaskoaynen ben de can sıkıntıısından ızlıyorum.. bu zamana kadar her bölümünü de izleyemedım.
semih tam bi fiyasko zaten..
Insgda aciklamis bir sayfanerden biliyorsun?
gruplasmaları semıh cıkardıAcun eline yüzüne bulastirdi bu yarismayi aslında amacına uygun bir yarışma olsa kurgusu guzeldi. .. ama bu yarismacilar yapmadilar ya gruplasmalar oldu kavgalar oldu falan baya fiyasko
Aynen ; )Reyting amaçlı koyulmuştur bence :))
O zaman öyleyse semihe toplu alım daha çok olmuş demektir,zengin bir kaç kişinin desteklediğini okumuştum bir yerlerde,nereden öğrendinE gazete semih ..yarışma oylamasini tuncay kazaniyormus
Hala semih semih diyen bir halk kitlesi var iste anlamıyorum. ..gruplasmaları semıh cıkardı
yemek yemege bıle sevmedıgı kişi cagırılsın ıstemedı
Gizliutopya var instgdaO zaman öyleyse semihe toplu alım daha çok olmuş demektir,zengin bir kaç kişinin desteklediğini okumuştum bir yerlerde,nereden öğrendin
e dedım ya insanlar aşk stratejılerıne çok inanıyorlar.Hala semih semih diyen bir halk kitlesi var iste anlamıyorum. ..
hepsı verılmeyecek mi yaniParanin diğer yarısı ne olacak ne saçma ya
Yok yarısıymışhepsı verılmeyecek mi yani
Meral ne gereksiz bir yarışmacıydı ya hiç sevmedim onu.meral kime verecek acaba
şu meral var yaa çok fena
çok oynuyor
birazdan verecekler canlı yayın şu an yarışmacı oylarını gösteriyorlarneden suan canli yayin yok ?