- 10 Ocak 2014
- 30.831
- 47.062
- 798
- Konu Sahibi Anti Depresan
- #10.261
Semih'i satan olmadı o Zaman. kafeden 5 kişi vermişSemih tabiki :))))
12 ye 14 tuncay kazandı oylamayı

Diğer 3 kişi kim?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Semih'i satan olmadı o Zaman. kafeden 5 kişi vermişSemih tabiki :))))
12 ye 14 tuncay kazandı oylamayı
Semih de birinde geçmiştir mutlaka sms i kestiremiyorum ama gazeteyi semih almıştır.Tabi kiz simdi arkadaslari verdi
Birde sms ile gazete satislari kaldi
Bu safsata programi izleyip bir de benim unutma beni'me laf ediyosun ya yuh sanaSemih'i satan olmadı o Zaman. kafeden 5 kişi vermişTunciki kadınlar yakıyordu neredeyse
Diğer 3 kişi kim?
Bu safsata programi izleyip bir de benim unutma beni'me laf ediyosun ya yuh sana![]()
pınar meral semihe verdiler aybuke inci melek de semihe verdiSemih'i satan olmadı o Zaman. kafeden 5 kişi vermişTunciki kadınlar yakıyordu neredeyse
Diğer 3 kişi kim?
Ama bu final yapıyor, senin diziyi benim torunum bile izlerBu safsata programi izleyip bir de benim unutma beni'me laf ediyosun ya yuh sana![]()
aynen ya ayıp etti ne olursa olsun tuncaya vermeliydi..smihte zamanında az çektirmedi pınara..bari yazı tura yapsaydı meral gibiPınar da eski günlerin hatrına verebilirdi tuncaya,altar öyle yaptı mesela vefalıymış.
1. Bölümden beri izliyorum aahh kimler geldi kimler geçtikız unutma benıyı ben de ara sıra ızlıyorum
gündüz kuşagı.. kurtlar vadısı kadar eski![]()
Ama bu final yapıyor, senin diziyi benim torunum bile izler![]()
meral yazı turayı önceden ayarlamıs. mesela tura öndeyse cevırınce tura cıkma olasılıgı çok yuksekaynen ya ayıp etti ne olursa olsun tuncaya vermeliydi..smihte zamanında az çektirmedi pınara..bari yazı tura yapsaydı meral gibi
10 yıl oldu galıba1. Bölümden beri izliyorum aahh kimler geldi kimler geçti
O kadar dandik ki hemen bitiyor.oysa unutmabeni öyle mi![]()
neyseki onlara ragmen tuncay kazandı.. e gazete semih kazanmısmeral yazı turayı önceden ayarlamıs. mesela tura öndeyse cevırınce tura cıkma olasılıgı çok yuksek![]()
Ne ayibi? Pinara yapilan ayip degil miydi? Okadar abisiyle haber gondermis beni beklesin diye. Kizin afedersin agzina etti iceri girdiginde. Pinar bi de oy vererek odullebdirecek miydi? Vefasizlik eden Tuncayin ta kendisi oldu.aynen ya ayıp etti ne olursa olsun tuncaya vermeliydi..smihte zamanında az çektirmedi pınara..bari yazı tura yapsaydı meral gibi
Yarışma nihayetinde, adamları orda Nasıl tutacaksın yıllarca1. Bölümden beri izliyorum aahh kimler geldi kimler geçti
O kadar dandik ki hemen bitiyor.oysa unutmabeni öyle mi![]()
işte semıh gibi aşk stratejısını denemeye calıstı ama yapamadıTuncay utopyada kendini bulmus dogru.
Pinar'a boncuk vermis
Meral'e boncuk vermis
Selin'e boncuk vermis
Yildiz da onu seviyordu herhalde. Adam tam kiz avcisi
Yok kiz daha 8 yil oldu10 yıl oldu galıba![]()
![]()
Yarışma nihayetinde, adamları orda Nasıl tutacaksın yıllarca
Senle surrender ayakta tutuyormuşsunuz diziyi![]()