Ütopya TV8

Bence ....

• Semih kazanır

OY: 99 34,5%
  • Tuncay kazanır

OY: 71 24,7%
  • Rezil bir yarışma ve bence Acun para kazanır

OY: 117 40,8%

• Ankete Katılan
    287
Canlı yayına baktım biraz bizim takım Arda yı yazacak eleme yarın. Eğer karşı taraf 2. Aday çıkarırsa gamZe yi de yazacaklar. Keşke Gamze yerine inci olsaydı ama Gamze de terbiyesizlikler yaptı diyorlardı

canım ben konuşmayı dinledim tam.
murat ın hatası politik olmak oldu resti çek adam gibi de ki ne münasabet dese gönülleri fethederdi. zaten semihte neden dinledin diye kızdı gibi ona haklı olaraktan. öözlem gülerek murat abi geçersen haber ver dedi. murat ta neden sende mi gelicen dedi. o da yok ta haberimiz olsun dedi. bu özlem in de geçeceği yorumunu katmıyor bence . sabah ki aramızda kalsın programı çok abartıyor orda duyduysan. haber ver diyor yani özlem kalakalmayalım diye anladım ben canım. o zaman 3 hak varsa türkan semih murat a veririm ben. aslında altar ı kurtarmayı çok isterdim ama =)=)
ya bir de oy sonuçlarına nereden bakabiliriz ben ilk haftanın ki ni bulmuştum da bir yerden.

ikinci haftayı ben de göremedim
aslında altara da vermek lazım
en zayıf onları göryüyolar
bu hafta özlemle ikisini yazabilirler
ben isimler belli olunca oy kullanıcam süre yeterse

kim demiş anlamadm canm muratlar mı seviliyo tutuluyo denmiş. ardaların grup mu??

pil odasındında mikrofon değiştiriyolar ya
rejiden biri söylemiş
semihleri grubu çok tutuluyo demiş
arada baya fark var demiş
bunu duyduktan sonra diğer grup semihlere yaklaşmaya başladı

Dobralık değil canım ya onun ki kavgacılık çok çirkef bi kız yapma bunu :) Hemde geçen hafta adı yazıldığı için bi hafta sesi kesildi kendi grubu müdahale etti

evet inci çok terbiyesiz ve kavgacı bir kız
ismi yazılınca mecburen sesi kesildi biraz

mutar abiye bi dilim pasta bile vermedi geçen gün şok oldum
bu kadar da çirkeflik olmaz yani

Merhaba biz de Ütopyacılar olduk, her gün tam saatinde enk geliyordu alıştım bende izleye izleye. Arda'nın seveni yok sanırım, elemede onu yazsalar elenir bence

Anladım canım teşekkürler. Tam mantığını yeni yeni kavrıyorum orada en gıcık olunanlar sıralamasında ilk üç benim için
1.İnci
2.Arda
3.Serkan

Sizlerin kimler?

Arda yı ya da Tezcan ı yazsınlar bence.İkisi de bir işe yaramıyor.

ikinci haftayı ben de göremedim
aslında altara da vermek lazım
en zayıf onları göryüyolar
bu hafta özlemle ikisini yazabilirler
ben isimler belli olunca oy kullanıcam süre yeterse
süre derken canm
oylama kapanma süresini mi kastettin?? hiç kullandın mı canım oy ben nereden yapacağımızı bulamadm. sanırım dönem dönem açılıp kapanıyo.

evet inci çok terbiyesiz ve kavgacı bir kız
ismi yazılınca mecburen sesi kesildi biraz

mutar abiye bi dilim pasta bile vermedi geçen gün şok oldum
bu kadar da çirkeflik olmaz yani
ben izlemedm canım onu
bölümde miydi? yoksa canlı yayında mı izledin?
en son birlikte kısır ve kek yemişlerdi.

inci eskiden de makarna yerken yeme o zaman yemeğimi diye türkan a demişti ahlaksız kız yaa
ben pil odasınında kimse yok zannediyordum.kameramanlar bile yok dedikleri için.

şimdi canlı yayında elemeye hazırlanıyorlar. kutuları dizmişler. bölümle aynı anda başlar sanırım. acaba bölüm tekrarını izleyipte şimdi eleme mi izlesem. kesiyorlar ya yorumları falan :KK48:
dünde kulis yaparlarken altara soruyorlar seni yazarlarsa karşına kimi istersin diye. altar da diyo ki serkan ı istiyorum abla sana yanlış yapan hepimize yapmıştır diyo. =)

Dobralık değil canım ya onun ki kavgacılık çok çirkef bi kız yapma bunu :) Hemde geçen hafta adı yazıldığı için bi hafta sesi kesildi kendi grubu müdahale etti
evet adı yazılınca tırstı
ama hepsı bırbırınden berbat zaten
o yuzden inciyi kavgacılıgından dolayı azıcık tutuyorum :KK53: gitse de kalsa fark etmez .
favorım yok yani

süre derken canm
oylama kapanma süresini mi kastettin?? hiç kullandın mı canım oy ben nereden yapacağımızı bulamadm. sanırım dönem dönem açılıp kapanıyo.

evet bu akşam sonmuş sanırım
ama ben hala oy veremedim
kalmasını istediğimiz kişiye oy verecek mişiz galiba

ben izlemedm canım onu
bölümde miydi? yoksa canlı yayında mı izledin?
en son birlikte kısır ve kek yemişlerdi.

inci eskiden de makarna yerken yeme o zaman yemeğimi diye türkan a demişti ahlaksız kız yaa
ben pil odasınında kimse yok zannediyordum.kameramanlar bile yok dedikleri için.

kimse yok galiba ama ses verebiliyolardır
çünkü uyarıları da o adadan veriyolarmış

kısır olayından çok önce canım ben izlemiştim
murat istediği halde vermedi
tuğçe filan elenmemişti daha
bunlar grupları ayırmıştı bi havalardaydı
şimdi bir bir eleneceklerini anlayınca korktuklarından birlikte birşeyler yapmaya başladılar

kimse yok galiba ama ses verebiliyolardır
çünkü uyarıları da o adadan veriyolarmış

kısır olayından çok önce canım ben izlemiştim
murat istediği halde vermedi
tuğçe filan elenmemişti daha
bunlar grupları ayırmıştı bi havalardaydı
şimdi bir bir eleneceklerini anlayınca korktuklarından birlikte birşeyler yapmaya başladılar
anladım canım
bu arada oylamayı izleyemiyormuşuz ev çıktı uzaktan.
ama arda ve özlem yazılmış sanırım.
arda küsmüş bahçede tek ahahah. nasıl tahmin edemez yani sanki 4 4 lük müş gibi.
yani sadece oylamadaki yorumları göstermemiş oldular ama baya sürdü 2 saat falan yayın yoktu yani

canım seni bu tarz benm konusunda da görüyordum. hala izliyor musun ?:KK49:
ben 3 hafta falan izlemiştim ortalarda. çalıştığım için bıraktım sıktı artık kavgalarıda.

anladım canım
bu arada oylamayı izleyemiyormuşuz ev çıktı uzaktan.
ama arda ve özlem yazılmış sanırım.
arda küsmüş bahçede tek ahahah. nasıl tahmin edemez yani sanki 4 4 lük müş gibi.
yani sadece oylamadaki yorumları göstermemiş oldular ama baya sürdü 2 saat falan yayın yoktu yani

canım seni bu tarz benm konusunda da görüyordum. hala izliyor musun ?:KK49:
ben 3 hafta falan izlemiştim ortalarda. çalıştığım için bıraktım sıktı artık kavgalarıda.

arda semih ve özlem yazmışlar sanırım
arda gider heralde bu sefer

evet canım bu tarz benimi baya izliyoduk ama artık sıkıldım ben de
yorum bile yapasım gelmiyo
hep aynı şeyler ve zorlama kavgalar sıktı
bi de herşeyin kurgu olduğunu öğrendik o yüzden de sıkıcı oldu
final gecesi de başlamak ve bitmek bilmiyo bi sürü vakit alıyo elenenler önceden sızdırılıyo
heyecanı kalmadı yani
artık sadece final programını izlicem o programın
diğer sezonda da takip etmicem
cidden kavgadan başka birşey yok ve baya vaktini alıyo insanın

ay inci defolsun gitsin o grubun hepsi gereksiz +özlem de çok itici bir karakter
Semih süper, bir arkadaşım kendisini şahsi olarak tanıyormuş ve inanın gerçek hayattada bu şekilmiş..

Back
X