Ütopya TV8

Bence ....

• Semih kazanır

OY: 99 34,5%
  • Tuncay kazanır

OY: 71 24,7%
  • Rezil bir yarışma ve bence Acun para kazanır

OY: 117 40,8%

• Ankete Katılan
    287
Evet işte kurre yaptığı şeylerden özlem i sorumlu tutması çok komik. Özlem i tasvip etmesem de o konuda haklı. Kurre resmen çocuk ya da taklidini yapıyor
nasıl nazlı nazlı anlatıyor olayları :d cok fena kız var yaa
kıme nasıl parlayacagını bılıyor. turkana sesını cıkaramıyor pek
özleme baya yukselttı sesını

Semih ler alıkoymuş abidin i abdin esniyo. Kaç saattir yorgunum yoldan geldim diyo Ankara dan gelmiş. Türkan a yarın erken uyandır beni demiş ama şimdi baya uykusuz kaldım yarın bi dinleneyim diyor ahhaha

nasıl nazlı nazlı anlatıyor olayları :d cok fena kız var yaa
kıme nasıl parlayacagını bılıyor. turkana sesını cıkaramıyor pek
özleme baya yukselttı sesını
Çay döküyo yarın verir onu özlem e döküyo yere atıyo ama hakaret sonuçta diyorlar e yani

Ardanin semihe yazdigi mektupta bisey dikkatimi cekti. Harbi adamsin kimseye dusundugunden farkli davranmiyosun ama kendini farkli gosteriyosun anlamina gelen bisi yazmisti. Ilk kez ardaya hak verdim.:) farkettim de bi semih harbi gercekten. Ben zehir gibi zeki cok eglenceli diye seviyordum. Yerini dusuncesini belli ettigi icin bir daha sevdim:)

tezcan ve serkan kurreye yüz verip arkasından kafa buluyolarmış galiba
tzcan oyun daha yeni başlıyor gibi bir cümle kurmuş

kurrenin hoşlanma meselesini dalgaya alıyolar demek ki

tezcan ve serkan kurreye yüz verip arkasından kafa buluyolarmış galiba
tzcan oyun daha yeni başlıyor gibi bir cümle kurmuş

kurrenin hoşlanma meselesini dalgaya alıyolar demek ki

Aslında onların da Tezcan ve İnci yle dalga geçmesi lazım.Ay inci tezcana makyaj yaptırıyor ya midem bulandı resmen.kaşlarını boyattırıyor tezcana:KK53:

semih'in kurre'ye hoşlanma olayı ile ilgili söylediklerine bir açıdan katılıyorum.
"ben senin erkek arkadaşın olsam şu olaydan sonra güvenim falan kalmaz" diye konuştu. haklı.
peki bu adam bu kızın peşinden koşmuyor mu, nişan(oyun da olsa) yapmadılar mı, kurre nişanı atacağını söyleyince "çocuk oyuncağı mı bu" diye kızmıyor mu? bildiğin sevgili bunlar.
ama semih kurre gibi kendi kendine gelin güvey olmuş durumuna düşmek istemediği için bence, "ben senin erkek arkadaşın olsam" diye konuşuyor. belki de yarışma başladığından beri ilk kez kurretülayn'la ciddi konuştu. gerisi fasa fisoydu şakaydı oyundu belki? belki de saçma hareketleri yüzünden kurretülayn'dan soğuyacak, uzaklaşacak.
canlı izleyenler var mı araları nasıl şu an?

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/en-tarz-ueye-yarismasi-oylama-vakti.774497/
qxwdgy.gif

Aslında onların da Tezcan ve İnci yle dalga geçmesi lazım.Ay inci tezcana makyaj yaptırıyor ya midem bulandı resmen.kaşlarını boyattırıyor tezcana:KK53:
tezcan gibi burnu havada bir tip nasıl oluyor da inci gibi çingene bozması bir kızla takılıyor onu da anlamıyorum ya..

tezcan gibi burnu havada bir tip nasıl oluyor da inci gibi çingene bozması bir kızla takılıyor onu da anlamıyorum ya..

inci de bir roman tipi var evet.dipler kapkara gelmiş saçlarının.kaşlar kapkara.romanlara hiçbir sözüm yok ama konuşma üslubu falan berbat.bağırınca daha iyi mi anlattığını zannediyor.Tezcan da yaşayan ölü:KK53: adam çay içecek çayı ağzına götürene kadar inan çay soğuyor on saatte çay içiyor ya uyuşuk adam:KK48:

Back
X