- 27 Aralık 2011
- 63.354
- 61.082
- 898
- Konu Sahibi Anti Depresan
kurre ıle özlem bırbırını yıyor :d
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet işte kurre yaptığı şeylerden özlem i sorumlu tutması çok komik. Özlem i tasvip etmesem de o konuda haklı. Kurre resmen çocuk ya da taklidini yapıyorkurre ıle özlem bırbırını yıyor :d
nasıl nazlı nazlı anlatıyor olayları :d cok fena kız var yaaEvet işte kurre yaptığı şeylerden özlem i sorumlu tutması çok komik. Özlem i tasvip etmesem de o konuda haklı. Kurre resmen çocuk ya da taklidini yapıyor
Çay döküyo yarın verir onu özlem e döküyo yere atıyo ama hakaret sonuçta diyorlar e yaninasıl nazlı nazlı anlatıyor olayları :d cok fena kız var yaa
kıme nasıl parlayacagını bılıyor. turkana sesını cıkaramıyor pek
özleme baya yukselttı sesını
kendı taraflarına cekcekler yaaSemih ler alıkoymuş abidin i abdin esniyo. Kaç saattir yorgunum yoldan geldim diyo Ankara dan gelmiş. Türkan a yarın erken uyandır beni demiş ama şimdi baya uykusuz kaldım yarın bi dinleneyim diyor ahhaha
valla bi altar kusursuz çıktı ahahhakendı taraflarına cekcekler yaa![]()
valla bi altar kusursuz çıktı ahahha
cayi yine ayni konudan dolayi mi dokuyor? :) kendi sucunu baskasina yukluyor yaÇay döküyo yarın verir onu özlem e döküyo yere atıyo ama hakaret sonuçta diyorlar e yani
Yaaaaaaa!!! Çok ayıp amatezcan ve serkan kurreye yüz verip arkasından kafa buluyolarmış galiba
tzcan oyun daha yeni başlıyor gibi bir cümle kurmuş
kurrenin hoşlanma meselesini dalgaya alıyolar demek ki
tezcan ve serkan kurreye yüz verip arkasından kafa buluyolarmış galiba
tzcan oyun daha yeni başlıyor gibi bir cümle kurmuş
kurrenin hoşlanma meselesini dalgaya alıyolar demek ki
tezcan gibi burnu havada bir tip nasıl oluyor da inci gibi çingene bozması bir kızla takılıyor onu da anlamıyorum ya..Aslında onların da Tezcan ve İnci yle dalga geçmesi lazım.Ay inci tezcana makyaj yaptırıyor ya midem bulandı resmen.kaşlarını boyattırıyor tezcana![]()
YaaaaaaaAslında onların da Tezcan ve İnci yle dalga geçmesi lazım.Ay inci tezcana makyaj yaptırıyor ya midem bulandı resmen.kaşlarını boyattırıyor tezcana![]()
tezcan gibi burnu havada bir tip nasıl oluyor da inci gibi çingene bozması bir kızla takılıyor onu da anlamıyorum ya..