Ütopya TV8

Bence ....

• Semih kazanır

OY: 99 34,5%
  • Tuncay kazanır

OY: 71 24,7%
  • Rezil bir yarışma ve bence Acun para kazanır

OY: 117 40,8%

• Ankete Katılan
    287
Ya tezcanin dedigini ben de duydum pislik ya:) bi de bu saf kurre bi yandan hakli da olabilir aslinda:) erkekler cunku hoslaniyor gibi davransalar da inkar edebilirler:) tuncayin da yuzsuzlugu karakteri belli yani gercek olsa da inkar edebilir:) burda hatali davranis kurrenin boyle birsey olsa dahi umursamis olmasi:) semihi ilk kez ona bagirirken gordum :)) beni bile dusunduruyorsun dedi:) beni de cendereye sokacaksin boyle yapip falan dedi:) semih tekmeyi atsa da bari kurrenin sacmaliklarina ortak olmasa:)

Ya tezcanin dedigini ben de duydum pislik ya:) bi de bu saf kurre bi yandan hakli da olabilir aslinda:) erkekler cunku hoslaniyor gibi davransalar da inkar edebilirler:) tuncayin da yuzsuzlugu karakteri belli yani gercek olsa da inkar edebilir:) burda hatali davranis kurrenin boyle birsey olsa dahi umursamis olmasi:) semihi ilk kez ona bagirirken gordum :)) beni bile dusunduruyorsun dedi:) beni de cendereye sokacaksin boyle yapip falan dedi:) semih tekmeyi atsa da bari kurrenin sacmaliklarina ortak olmasa:)
Haklı olabilirsin canım kurre ve ondan hoşlananlar dedikodusu ile ilgili o_O

Helena Helena

canım ben faceteki yorumlarda gördüm
dalga geçiyolarmış kızla
canlı izlemedim zaten pasaport yok bende
yükledikleri videoları izliyorum sadece

Semih kurretülayndan bir vazgeçerse artık yüzüne bile bakmaz. Kız delirir ilgisizlikten çünkü semih çok alıştırdı kendine. Kurrenin saçmalıkları tavan yapar yaa bence ay keşke olsa renk gelir ütopyaya :-)

Semih kurretülayndan bir vazgeçerse artık yüzüne bile bakmaz. Kız delirir ilgisizlikten çünkü semih çok alıştırdı kendine. Kurrenin saçmalıkları tavan yapar yaa bence ay keşke olsa renk gelir ütopyaya :-)
Kafayı yer kurretulayn semih vazgeçerse.:KK48:

Kizlarrr 18:30 dan başka saatlerde göstermiyordu acaba? Ve gece tekrar bölümünden başka. Çok çabuk geçiyor biraz daha uzatsalar program saatini.

Semihin duygularını hiç çekinmeden söylemesi hoş gerçekten icinden öyle geliyor demek ki söylüyo yani bence kurretülaynın yerinde olmak isteyen cok kız vardır

Back
X