- Konu Sahibi Anti Depresan
Pardonnnnnnnn!!!! Ya siz başka yerlerdenmi izliyorsunuz.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet bence de.kurreyle altar yazılacak diğer taraftan da bence.
Evet pasaportla izliyorum benPardonnnnnnnn!!!! Ya siz başka yerlerdenmi izliyorsunuz.
İnci ve tezcan çıkacak büyük ihtimalle onları yazarız diye hesap ediyorlar bakalım nolcak
Evet canım bende de aynı şekilde..izleyemiyorum ya herhalde simdi eleme yapılıyor.bahçeyi gösteriyorlar sadece.
Evet canım bende de aynı şekilde..
Göremiyorum =/
Bence bugün eleme anı bu bölümde verilmez bugün mü veriliyorduof ya:/ neyse tv de yeni bölüm başlayacak birazdan özet var şimdi oradan izleyelim bari.
Pasaportla izlemek nedir. Özür dilerim bilmiyorum![]()
Bence bugün eleme anı bu bölümde verilmez bugün mü veriliyordu
Hahahatezcanın esoftmanını görünce kusasım geliyor ya........
aynen çok kaldı hiç haketmiyor. birazdan oylama bitince öğreneceğim kimlerin yazıldığınıModa diye kaşımı suratımın yarısında bır a kamam valla.ne çirkin duruyor yaaaa
Bence inci melekten sonra bu kız gitmeliydi.çok bile kaldı.![]()
tamam bebeğim saolasın bende anlamadmbulaşığa girin abidin bey diyordu .. yanlış yazmışım pardon =)
hani alacaktın kız pasaport oylar için ne oldu...Helena
canım ben faceteki yorumlarda gördüm
dalga geçiyolarmış kızla
canlı izlemedim zaten pasaport yok bende
yükledikleri videoları izliyorum sadece
kaynak nedir acaba??abidin semihlerin gruba geçmiş galiba kızlar...
aynen başka yok canm hatta hafta sonunu gçstermeyince onu da ekliyorlar pazartesiye sıkıştırıyorlar.Kizlarrr 18:30 dan başka saatlerde göstermiyordu acaba? Ve gece tekrar bölümünden başka. Çok çabuk geçiyor biraz daha uzatsalar program saatini.
aynenBakalım kimi yazacaklar birazdan oylama yapacaklar
abidin kimin gitmesini isteyecek merak ettim
nerden anladın canım geçtiğini ??abidin semihlerin takımına geçti.ortak karar almışlardır.karşı taraf altar ı yazar bence.semihler de tezcan ya da inciyi...
elema anını göstermeleri gerekli katılıyorum canm ama heyecanı kalmaz pasaportla izleyenlere göre diye düşünmüş olabilirler. hani bu tarz benm gibi düşün. elemeyi de canlı koymama sebebi şu olabilir çok uzun sürüyor 2 buçuk saat kadar yayın yoktu yanlış görmediysem o da benm gördüğüm. 2 bucuk saat sürmüyor program. bir de gün içinde olanlar da var tabi vs vs. olması taraftarıyım ama tartışmalar laf sokmalarda yarım yarım kalıyor. bu durumda pasaportu olanın tek özelliği eleme bitince konuşmalardan kimlerin yazıldığından haberdar olması. onu konuşmaları yasak değil Allah tan yarışmacılarıneleme anlarını göstermeyeceklerse neden pasaport veriyolar ki
direk canlı yayında isim yazma ve eleme yapsınlar
hem reytingleri de artar bu şekilde
yarın veriliyor canım cuma sabahta belli olacak.Bence bugün eleme anı bu bölümde verilmez bugün mü veriliyordu
vaauv çok sert bence haklı biri desin bunu artık yaniserkan biz kimsenin karısına kızına bakmayız tarzında bi konuşma yapacakmış
semih ve kurreye yüklenecekmiş galiba
yorumlarda öyle diyolar
hazırlanmış demek ki önceden
evet arkadan sarılmış. o akşam bi daha sarıldı yazmıştım ya canm. anladığım kadarıyla her fırsatta sarılıyor ahahha bi de gamzeyle fısır fısır konuşunca bence sevgili olacak gibilerKızlar gördünüz mü tezc a nın kurreyul a ynı tablama çabalarını???sonra da gitti gamzeye sarıldı.ona sarılmal denirse tabi
![]()
beyaz ın tiplemesi hüsmen ağa gibi yürüyor...tezcanın esoftmanını görünce kusasım geliyor ya........