Ütopya TV8

Bence ....

• Semih kazanır

OY: 99 34,5%
  • Tuncay kazanır

OY: 71 24,7%
  • Rezil bir yarışma ve bence Acun para kazanır

OY: 117 40,8%

• Ankete Katılan
    287
sonrasında aynaya koşarken giederken tuncayın dalga geçer gibi gülüşünü gördünmü...

bu arda konu sahibi takip etmiyorsa sürekli aktif olan biri konuyu devie alabilir diye düşünüyor...önceki sayfalarda konusu geçmişte...yada geyik topiğine ütüpya sohpeti diye açılabilir konu..kapatılmaz böylelikte...geyikte konu açarsanız haberim olsun
canım yeni konu olayını bilmiyorum yorum yapmayım.
evet aynaya koştu tuncay güldü ama arkadaşı olduğu için fesat bi gülme gibi değildi.
bu arada tuncay ın ütopya sembolu yapıp satmasını çok başarılı buluyorum. mermerden heykel yapması falan müthiş bence

özlemin iş yapmayıp devamlı bahçede turlamasına sinir oluyorum.özlem hep aynı yanındakiler değişiyor hep.geçse de o takıma rahatlasa.
kurretülayn adamı deli eder ama haklı özlem kurre konusunda tamamen
tv de turlamaları vermiştir diye düşünüyorum. tabi içlernde en çok turlayan o

ütopyadayken söyledi
türkan zümrütle ilgili birşey söyledi
o da biliyoruz nasıl baktığınızı da konuşamıyoruz gibi birşey dedi
onun zümrüt olmadığını ima etti çok belli oldu
o günlerde inek değişmişti zaten bi nevi söylemiş oldu
aa tmm hatırladm canm tezcan konuşamıyoruz gibi bir şey demişti evet ama fb olmadığı için takip edememişim :D pasaport almadn dimi canım canlı izlemiyorsun

eleme yok bu akşam yaa tüh yarın izleyemicez atraksiyon.
gamze de gülşen tütü mü ne onun klibiyle ebru gündeş te oynadım dedi
ay her fırsatta ben modelim diyor zaten.

bu 3 adam bunların taklidini yapabilirler bence artık belirgin özellikleri çıktı.

semih kurreyi neden bıraktııı? içeriği bilen var mı acaba. çok iyi yaptı oyları düşüyodu semih in az daha bekleseydi.

Merhaba kızlar ...Bir süredir bende takip etmekteyim yarışmayı, Bu tarz benim artık beni sıkmaya başlamıştı Kendime yeni yarışmalar arayışındaydım başlarda yarışmaya konsantre olamadığımdan dolayı izlemeyemiyordum.(Sesler çok anlaşılır değil ..survivor ın ses düzeni daha iyiydi burada ne konuşuyorlar tam anlaşılmıyor) Ama bir süredir bayağı takip ediyorum Henüz favorim yok..Aslında hepsi biraz biraz gıcık..

Üstte bahsettiğiniz yorumlarda Semihin o lafını bende duydum Orada Altarı evet ön plana çıkarıcam ,parlatcam gbii bir tabir kullandı. Bunu ben kışkırtma olarak algılamadım ama .Tabir çok gıcık.. sanki onlar piyon kendiside oyun tahtasında ve isteği yarışmacı ile istediği gibi oynuyor..Bende öyle algıladım yani..
ses karışması sebebi evde hep bir ağızdan konuşulduğunu düşün. ama survivor da öyle olmuyor kamereman geliyor dibine sokuluyor mikrofon tepede. adamlar kavga ediyor mesela ama kameramanlar diplerinde...

Geçmiş konularada şöyle bir baktım. İneğin değiştiğinden bahsedilmiş..İnek değiştirildiyse bence bu hiç adil değil. Ha satmışsın ha bakamadığın için hastanandırmışsın.Gerçek hayatta yok böyle bir lüksümüz değilmi...
belkide ortaya bir yalan atılmıştır. inek değişmemiştir. yoksa çok kötü. hemde onların, özellikle türkan ın zümrütte zümrüt diye saçmalaması oyun yapması çok komik olur yani

eleme yok bu akşam yaa tüh yarın izleyemicez atraksiyon.
gamze de gülşen tütü mü ne onun klibiyle ebru gündeş te oynadım dedi
ay her fırsatta ben modelim diyor zaten.

bu 3 adam bunların taklidini yapabilirler bence artık belirgin özellikleri çıktı.

semih kurreyi neden bıraktııı? içeriği bilen var mı acaba. çok iyi yaptı oyları düşüyodu semih in az daha bekleseydi.
Tv de sadece o kısmını gösterdiler.semih yemekte iken o konuşmaları yapıyor ve bitiriyor.anlamadım.:KK43:

geçmeyecekse de sürekli arıza çıkarmasın
kendi taraftarlarını öldürüyo bu şekilde bence
ben başlarda seviyodum ama şimdi sinir oluyorum ona
grubu dağtmaya çalışıyo sanki
hep kurre yapıyor. pireyi deve yapıyo ağlıyo zırlıyo sonra ben saygısızlık etmem asla ne derseniz yaparım diyo vs

bi karar versin artık yoksa semihler herşeyin farkında
böyle giderse en önce onu yazacaklar çünkü sürekli bi grubu dağıtma çabasında görünüyo
giden misafirler söylüyo çünkü semihlere

semihi hiçbiri sevmiyo zaten fanları çok olduğu için
abidin de kendi lider olmak istiyo
özlemin ne istediği belli değil
türkan da semihten korkuyo

ama yapacakları birşey yok
insanlar semihi birileri için sevmiyo ki
kendisi için seviyolar
yalnız bıraksalar da semih elenmez zaten
bence türkan ın kimseden korkusu yok. laflarıda çok net zaten

bence türkan ın kimseden korkusu yok. laflarıda çok net zaten

net derken neyi kastediyosun mesela

bence türkan gayet korkuyo
sürekli bi yazılma korkusu yaşıyo lafları söyleyip söyleyip sonra da özür diliyo
daha önceden de çok yapıyodu bunu
serkanla diğer grupla filan tartışıp eleme öncesi özür diliyodu gereksiz yere

semihin fanları çok olduğu için de rahatsızlık duyuyo
o en çok kendisinin sevildiğini düşünüyodu ama misafirler semihe ilgi gösterince sinir oldu baya
seni halka sevdiren biziz gibi laflar etti
şimdi korktuğu için gitmesini istiyo
serkana gerekirse semihi yazarım dedi geçenlerde

kendi yaptığı işler elinden alınacak diye de korkuyo
ineğe hiç bakamıyo mesela ama satılacak olsa asla izin vermez
zümrütü değiştirdiler hala zümrüt zümrüt diye konuşuyo
çok itici geliyo bana artık o kadın

Back
X