Ütopya TV8

Bence ....

• Semih kazanır

OY: 99 34,5%
  • Tuncay kazanır

OY: 71 24,7%
  • Rezil bir yarışma ve bence Acun para kazanır

OY: 117 40,8%

• Ankete Katılan
    287
Sonun
oylama yapılacağı gün toplantıya katılmadı türkan...serkanı köşe çekmişti önemli açıklamalar yapacam kimi yazacaksınız demişti.serkanda söylememişti...o gün adı yazılmasaydı konuşmayı yapacaktı ve diğer gruba geçecekti bence...baktı ismi çıktı konuşmayı yapmadı taki eleme gecesinde elenmeyince. kesinlikle oy kaygısı taşıyor..ve panikledi karşı taraf çoğalınca
Sonuna kadar katılıyorum sana canım.ah türkaaan ahhhh:KK20:

kızlar semihlerin grubu diğer grubu yeni gelenlere kötüledi,diğer grup kötülemedi demişsiniz ama abidin baya kötüledi dün..kızlarda daha tarafımız belli değil gibi seyler söyleyerek bu konuya girmek istemedi
serkanla inci o grupta fena değil ama abidin ve tuncay :KK43:
abidin daha sabah karalıyordu kim demiş karalamıyorlar diye :) hatta kızlardan birine diyordu noyanı işçi olarak gördüler vs. ....

Ay evet yaaa.yazarken bir baktım aynı fikirler:KK48:
Kurre şımardı.semih gibi bir pervane v ar etrafında.adam onun için neler yaptı.şekerim bu bence hepimizi şımartır:KK48::KK51:

Ay evet ya annem diyor Semih neler yapıyor.Anne diyorum böyle bir erkek yoook dünya da yook diyorum.Yapa yapa da Kurre tipsizine yapıyor diyorum:KK70:
Fide düzgün bi kız çıksa da onu tutsak ahahah

Valla düzgün e benziyor da bakalım:KK53:

oylama yapılacağı gün toplantıya katılmadı türkan...serkanı köşe çekmişti önemli açıklamalar yapacam kimi yazacaksınız demişti.serkanda söylememişti...o gün adı yazılmasaydı konuşmayı yapacaktı ve diğer gruba geçecekti bence...baktı ismi çıktı konuşmayı yapmadı taki eleme gecesinde elenmeyince. kesinlikle oy kaygısı taşıyor..ve panikledi karşı taraf çoğalınca
yeni gelen kızlarla da tek tek konustu
özellikle pınar türkanı hep tersledi
türkan bireysel takılıyorum,siz de takılabilirsiniz gibi seyler söyledi
ama pınar bence insanın olduğu yerde grup da olur filan dedi
türkan ya serkanlara gider ya da geri döner bence

semih açık kapı bıracaktı..karşı tarafa güldürmeyelim kendimizi konuşalım falan dedi ama murat silmiş türkanı...aralarında konuşma geçit..şimdiden gitmek isteye varsa gitsin diye..altar dediki hepiniz gidersiniz ben kalırım..kurra gider dediler..kurre de dedi bende gitmem.....güven tazelemek istediler sanırım

Yorumlarına sonuna kadar katılıyorm canım.türkan bence naz, kapris yapıyor kendini daha da vazgeçilmez yapmak için.acaba karşı takıma mı geçme ayarları bunlar? Hani bir kişi fazlalar yaaa.yeni gelenler de geçebilir diye.o_O
bence şu an karşı takıma geçmez bellide olmaz tabi Türkan bu. Eleme akşamızaten açıklayacaktı ama adı yazılınca açıklamadı. Karşı takıma aska geçmem diyor
normalde iş bölümü vardı yanı..işte kahvaltılar bulaşıklar v.s kuredeydi yemek türkanda...semihler çok defa dedi kendini yorma bukadar ama ısrarla iş yaptı..dinlen dediler ama o yine iş yaptı..iş iş işş....sanki bütün yükü ona yıkmışlarda oda altında ezilmiş gibi..hani şimdi kalkıpta gruptan ayrılması bana saçma geldi..ona zorla iş yaptıran olmadı..hep kendi isteğiyle yaptı...erken kalkma konusunda da murtatta erkn kalkıyor altarda bi tek o kalkmıyorki erken..
sabah kahvaltı kurre de ama kalkmıyor kadın krize giriyor artık 50 kere kalk misafir gelecek diyor o yatakta nazlanıyor.

bence şu an karşı takıma geçmez bellide olmaz tabi Türkan bu
sabah kahvaltı kurre de ama kalkmıyor kadın krize giriyor artık 50 kere kalk misafir gelecek diyor o yatakta nazlanıyor.
ben ne zamn denk geldiysem canlı yayında kurre vızır vızır kahvaltı hazırlıyor hemde dört dörtlük çok düzenli...türkanda altarlara hep diyordu prensesim çok güzel kahvaltılar hazırlar..sofrasını güzel kurar...

türkanda gördüğüm şey: ''çok ciddi oy kaygısı'' tamamen buna göre hareket ediyor..
semih dün de kaç kez söyledi,oy için kaygılananlar gidiyor...
çünkü kendilerini kasıyorlar ve doğal hareket edemiyorlar
Semih te oy için kaygılanıyor. O yüzden gelen adamları toplamaya çalışıyor . Ama özlem gitmeden önce öyle miydi yeni geleni almayız da bilmem ne de karşı ya yollarızda. Sen gelmemiş adam hakkında nasıl karar verebilirsin ki ama sonra nasıl muhtaç oldu. Ayrıca kurre kavga edince deme böyle bak diyor neden oy gider. Altar da birleşme olmadığında Semih ten hesap sorduğunda böyle konuşmaması gerektiği konusunda uyarmıştı . Tabi kaygılanmaları normal adamlara para yatıyor dışarda. Ama tek kaygılanan Türkan değil onu demek istedim

hep tersleri derken azar gibi mi yoksa tavırlı gibi mi

Ay evet ya annem diyor Semih neler yapıyor.Anne diyorum böyle bir erkek yoook dünya da yook diyorum.Yapa yapa da Kurre tipsizine yapıyor diyorum:KK70:

Valla düzgün e benziyor da bakalım:KK53:
kaz gelicek yerden tavuk esirgenmez hesabı bence. Kurre param var diyip duruyor ya. Semih te iyi iyi diyor

Back
X