- 17 Aralık 2012
- 1.536
- 456
- 173
- Konu Sahibi Anti Depresan
- #3.081
Vurmamis:)Ozlem kuriye vurdumu :0
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Vurmamis:)Ozlem kuriye vurdumu :0
yalana bak işteVurmamis:)
görmedm canm yagamzeyle tuğçede buluşmuşlar gördünmü
aynen uykulu uykulu hep esniyor.inci içiyo şifreli konuşurlerken duydum. tezcan a şeker zararlı demişti. gruptakilerde o da zararlı dediler. aaa ondan vazgeçemem yapamam dedi. sigarayı kastetti. tuvalate koydum al ordakini falanda diyorlar.semih içiyor sigara fotoğrafları vardı normal hayatta.bilmiyorum ama abidin sanki içmiş gibi duruyor bazen.gözeleri kızarık kızarık baygın baygın...kim biri demişti arada içiyorlar...ama göstermiyorlarmış
evett.Sigara içenler de vardır aralarında.Özellikle İnci nin sesi çok rahatsız edici sigara içiyor gibi geliyor bana.
hangi sitede ben bulamayırum hiç oy falan. dahada düşer türkan ın oyumurat.........%78.51
türkan..........%8.41
inci..............%7.93
özlem..........%6.15
kopyaladım oy oranları böyleymiş..türkanın ooyları bukadar azmıdır ki![]()
herşeyi abartı zaten kurre ninVurmamis:)
özlem kurreye direk vurmamış ama viledaya bildiğin tekme atmış...çok çirkin bi davranış bence..kim olursa olsun...durduk yere ne diye vuruyor..viledanın sapı kurrenin karnına değdi ayrıca hafifte olsa tabiVurmamis:)
ya faceden .hangisinin sayfasından altığımı unuttum ..semihin sayfasından büyük ihtimalgörmedm canm ya
aynen uykulu uykulu hep esniyor.inci içiyo şifreli konuşurlerken duydum. tezcan a şeker zararlı demişti. gruptakilerde o da zararlı dediler. aaa ondan vazgeçemem yapamam dedi. sigarayı kastetti. tuvalate koydum al ordakini falanda diyorlar.semih içiyor sigara fotoğrafları vardı normal hayatta.
evett.
hangi sitede ben bulamayırum hiç oy falan. dahada düşer türkan ın oyu
toplam yüz yapıyor ama bilemedim bendeYok artıkkkk.sanmam canım yaaaa.o rakamların başında bir rakam vardır mutlaka
Tek basamaklı değildir bence.en azından türkanın.![]()
Ben toplam olarak değil de bağımsız olarak düşünmüştüm.toplamm 100 ediyorsa dogrudur dediğin.toplam yüz yapıyor ama bilemedim bende
kesinlikle özlem kurre olayına katılıyorum...O sopaya vurmak bence ona vurmakla es deger
Yani biri bana aynisini yapsa bana vurmak istedi ama tepkisini boyle gosterdi diye dusunurum
Üzlem fazla agrasif durup dururken kizin elindeki viledaya tekme atmak neyin.nesi
Siddete meyilli bi tipti yol aldi iyide oldu
Sira abidikde
Altar ve murat orda kalmali
Turkan ayri takildigi surece o da gitmeli bence
Yeni gelen kizlarin sececegi grubu cok merak ediyorum
resmi bi oylama değldir.tahminidir bence..yada anket falan yapmışlardır...çünkü ütopya sitesinde böyle bi bilgi yokBen toplam olarak değil de bağımsız olarak düşünmüştüm.toplamm 100 ediyorsa dogrudur dediğin.![]()
Hımmmm sen nerden gördün bunu?resmi bi oylama değldir.tahminidir bence..yada anket falan yapmışlardır...çünkü ütopya sitesinde böyle bi bilgi yok
facebooktanHımmmm sen nerden gördün bunu?
bu arada tuncik türkanın çiftlik yazısının karşısına yazı asmışkeşke olsa ama burası ütoya yazmış oda : )))
yanlış yazmışım düzenledim : DDD
facebooktan