Ütopya TV8

Bence ....

• Semih kazanır

OY: 99 34,5%
  • Tuncay kazanır

OY: 71 24,7%
  • Rezil bir yarışma ve bence Acun para kazanır

OY: 117 40,8%

• Ankete Katılan
    287
gamzeyle tuğçede buluşmuşlar gördünmü
görmedm canm ya

bilmiyorum ama abidin sanki içmiş gibi duruyor bazen.gözeleri kızarık kızarık baygın baygın...kim biri demişti arada içiyorlar...ama göstermiyorlarmış
aynen uykulu uykulu hep esniyor.inci içiyo şifreli konuşurlerken duydum. tezcan a şeker zararlı demişti. gruptakilerde o da zararlı dediler. aaa ondan vazgeçemem yapamam dedi. sigarayı kastetti. tuvalate koydum al ordakini falanda diyorlar.semih içiyor sigara fotoğrafları vardı normal hayatta.

Sigara içenler de vardır aralarında.Özellikle İnci nin sesi çok rahatsız edici sigara içiyor gibi geliyor bana.
evett.

murat.........%78.51
türkan..........%8.41
inci..............%7.93
özlem..........%6.15
kopyaladım oy oranları böyleymiş..türkanın ooyları bukadar azmıdır kio_O
hangi sitede ben bulamayırum hiç oy falan. dahada düşer türkan ın oyu

O sopaya vurmak bence ona vurmakla es deger
Yani biri bana aynisini yapsa bana vurmak istedi ama tepkisini boyle gosterdi diye dusunurum
Üzlem fazla agrasif durup dururken kizin elindeki viledaya tekme atmak neyin.nesi
Siddete meyilli bi tipti yol aldi iyide oldu
Sira abidikde

Altar ve murat orda kalmali
Turkan ayri takildigi surece o da gitmeli bence
Yeni gelen kizlarin sececegi grubu cok merak ediyorum

görmedm canm ya

aynen uykulu uykulu hep esniyor.inci içiyo şifreli konuşurlerken duydum. tezcan a şeker zararlı demişti. gruptakilerde o da zararlı dediler. aaa ondan vazgeçemem yapamam dedi. sigarayı kastetti. tuvalate koydum al ordakini falanda diyorlar.semih içiyor sigara fotoğrafları vardı normal hayatta.

evett.

hangi sitede ben bulamayırum hiç oy falan. dahada düşer türkan ın oyu
ya faceden .hangisinin sayfasından altığımı unuttum ..semihin sayfasından büyük ihtimal

sabah fide türkanın salata malzemelerini doğradı....semihlere hiç yanaşmıyo..pınar lokantada şimdi....

O sopaya vurmak bence ona vurmakla es deger
Yani biri bana aynisini yapsa bana vurmak istedi ama tepkisini boyle gosterdi diye dusunurum
Üzlem fazla agrasif durup dururken kizin elindeki viledaya tekme atmak neyin.nesi
Siddete meyilli bi tipti yol aldi iyide oldu
Sira abidikde

Altar ve murat orda kalmali
Turkan ayri takildigi surece o da gitmeli bence
Yeni gelen kizlarin sececegi grubu cok merak ediyorum
kesinlikle özlem kurre olayına katılıyorum...

Ben toplam olarak değil de bağımsız olarak düşünmüştüm.toplamm 100 ediyorsa dogrudur dediğin.o_O
resmi bi oylama değldir.tahminidir bence..yada anket falan yapmışlardır...çünkü ütopya sitesinde böyle bi bilgi yok

bu arada tuncik türkanın çiftlik yazısının karşısına yazı asmış :D olsa ne güzel olurdu ama burası ütoya yazmış oda : )))

Back
X