Ütopya TV8

Bence ....

• Semih kazanır

OY: 99 34,5%
  • Tuncay kazanır

OY: 71 24,7%
  • Rezil bir yarışma ve bence Acun para kazanır

OY: 117 40,8%

• Ankete Katılan
    287
noldu babyy neden şaşırdın
Ay nasıl bir insan yaaaa.sürekli insanlara laf sokuyor.yaptıkları her hareketi aşağılas n:oops:ıyor.ben öyle degilim, yok s8zin gibi değilim.bu ne yaaaaa:KK20:
çok harika bir insan da biz mi fark etmedik anlamadım.hayatta öyle bir insan arkadaşım olamazzz.ego ego ego diyor ki egonun tanımı kastetdiği şey değil, kendi egosu tavanları delmiş çıkmış.gitmeliii:KK20:

Bu panorama ne ya yeni mi başladı?? Tezcan var. Bu arada kimler yazıldı okuyamadım yorumları??
Bu hafta başladı.sabahki tv8deki programda sunucular yorum yapıyordu görüntülere.insanlar, sunucular taraflı diye tepki gösteriyordu.sanırım o yüzden sabahki programdan o bölumü çıkarmışlar, ayrı bir progrsm yapmışlar.12.30-13.30 arası.
Kimlerin yazıldığını tam ben de anlayamafım.sanirim inci turkan abidin.

ütopyanın erkekleri sanırım banyo yapıyor...abidin noyan hariç....kanepede oturuyorlardı şimdide dışarda aslanlı yoldalar : )))dedikodu yapıyorlar

gördüğüm kadarıyla semih altar tuncik serkan murat ordalar..yuh ya yemin ederim abidinle noyana

Kizlar survivor isimler aciklanmis

Umit karan,turabi,berna,irmak atuk,merve aydin,merve oflaz ,seda aktuglu,hakan hatipoglu,hilmicem,almeda,serenay,hasan,ece begum diye bi hatunda var bide

Baslasada izlesek

Kizlar survivor isimler aciklanmis

Umit karan,turabi,berna,irmak atuk,merve aydin,merve oflaz ,seda aktuglu,hakan hatipoglu,hilmicem,almeda,serenay,hasan,ece begum diye bi hatunda var bide

Baslasada izlesek
bernanın gelmesi iyi olmuş...nihat doğan yokmu ya..bombaydı o aslında...serenayla seda aktuğ yerine başka birileri olabilirdi sanki...hatta almeda bile olmayabilirdi...diğerleri iyi olmuş...özellikle ümit karan, turabi ,berna..begümde duygunun olduğu dönemdeki kız..sarıkafa..sunuculuk yaptı bi ara survivor panaromada

Back
X