- 17 Temmuz 2012
- 8.007
- 3.680
- 248
- Konu Sahibi Anti Depresan
- #3.721
Ayyy şu pınarrrr 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
noldu babyy neden şaşırdınAyyy şu pınarrrr![]()
Ay nasıl bir insan yaaaa.sürekli insanlara laf sokuyor.yaptıkları her hareketi aşağılas nnoldu babyy neden şaşırdın
Bu hafta başladı.sabahki tv8deki programda sunucular yorum yapıyordu görüntülere.insanlar, sunucular taraflı diye tepki gösteriyordu.sanırım o yüzden sabahki programdan o bölumü çıkarmışlar, ayrı bir progrsm yapmışlar.12.30-13.30 arası.Bu panorama ne ya yeni mi başladı?? Tezcan var. Bu arada kimler yazıldı okuyamadım yorumları??
Haaa doğru.hatırladım şimdi.hatta noyan gider diye konuşmuştuk.İnci, noyan ve turkan yazilmis oylamada bu aksammis
aaaa kızz ... Canlı yayında onudamı gösteriyorlar..banyo yaptıklarınıütopyanın erkekleri sanırım banyo yapıyor...abidin noyan hariç....kanepede oturuyorlardı şimdide dışarda aslanlı yoldalar : )))dedikodu yapıyorlar
bu durumda serkanlar kendi kendilerine ateş etmiş oluyorlar...farkında değillermi acabaİnci, noyan ve turkan yazilmis oylamada bu aksammis
anlatım bozukluğu yapmışım...banyoyu adam ediyorlaraaaa kızz ... Canlı yayında onudamı gösteriyorlar..banyo yaptıklarını![]()
bernanın gelmesi iyi olmuş...nihat doğan yokmu ya..bombaydı o aslında...serenayla seda aktuğ yerine başka birileri olabilirdi sanki...hatta almeda bile olmayabilirdi...diğerleri iyi olmuş...özellikle ümit karan, turabi ,berna..begümde duygunun olduğu dönemdeki kız..sarıkafa..sunuculuk yaptı bi ara survivor panaromadaKizlar survivor isimler aciklanmis
Umit karan,turabi,berna,irmak atuk,merve aydin,merve oflaz ,seda aktuglu,hakan hatipoglu,hilmicem,almeda,serenay,hasan,ece begum diye bi hatunda var bide
Baslasada izlesek
bencede yeni gelenleri temizlerler yavaş yavaş...Bence pinar haftaya gitmeli ki bence gidecek pinarin gitnesi icin bence iki grup bir araya gelip karar verecektir
hilmecem le merveye para yetmedi herhaldeKizlar survivor isimler aciklanmis
Umit karan,turabi,berna,irmak atuk,merve aydin,merve oflaz ,seda aktuglu,hakan hatipoglu,hilmicem,almeda,serenay,hasan,ece begum diye bi hatunda var bide
Baslasada izlesek