Ütopya TV8

Bence ....

• Semih kazanır

OY: 99 34,5%
  • Tuncay kazanır

OY: 71 24,7%
  • Rezil bir yarışma ve bence Acun para kazanır

OY: 117 40,8%

• Ankete Katılan
    287
ay bu neeeeeeeeeeeeee agzimmmmmmm acik kaldiiiii ohaaaaaaaaaa yaaaaaa oofff yaaa misafir gitmeyecekmi yaaaaa pfffffff bunlarin isimi.ortaya cikarsalar furkana bak sen
semih severler gitmişler ütopyaya. megofonla duyurmak istemişler furkanın oyununu ama güvenliğe takılmışlar

semih kurre için değişik laflar etmiş ..altara demişki gerekirse gruptan çıkar gruba zarar veriyor. doğrumu ki

Biri ahlak mi dediii :)
Screenshot_2015-01-26-16-22-24.webp

Insallaaaah halk oylamasina kalirlar furkan a gule gule.. ama semihleri kandirirsa bu imkansiz
..bu konuda da furkan isterse başarsın orda kalmayı ama yaptığı çirkinlikle anılır....semih pınarla fide gelince bile peşlerinden koşmadı bize gelin diye...grubum az olsun sağlam olsun kafasında ki çok haklı

..bu konuda da furkan isterse başarsın orda kalmayı ama yaptığı çirkinlikle anılır....semih pınarla fide gelince bile peşlerinden koşmadı bize gelin diye...grubum az olsun sağlam olsun kafasında ki çok haklı
hayir kalsa ne olur ki? ne kadar kalicagini saniyo slk ? semihciler onu orda barindirirmi

aynen..bide erkek adam nasıl bukadar alçalır çok iyi öğreniyoruz böylelikle
evet yaa gercekten sasirdim birde turkan diolar hala icerde kac tane ahlaksiz var once onlari temizlesinler sonra emekcilerin yanlislarini goruyolar madem gonderirler acayip sinir oldum ya.. inan acip izleyemiorm tuncay bagriyodu insanlar bu kadar dusemez ya

İnci semihe hoostt! Dedi
Bu bi kadin /kız olamaz
Nasil bisi bu ben cozemedim
Tovbe estagfurullah kotu konusmicam

Back
X