- 17 Temmuz 2012
- 8.007
- 3.680
- 248
- Konu Sahibi Anti Depresan
- #4.001
işte bir oy bir oydur diyeeonunlamı oy topluyorlarkı![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
işte bir oy bir oydur diyeeonunlamı oy topluyorlarkı![]()
ihanetttttttt
ay izleyemedim ne konuşulduuuay bu neeeeeeeeeeeeee agzimmmmmmm acik kaldiiiii ohaaaaaaaaaa yaaaaaa oofff yaaa misafir gitmeyecekmi yaaaaa pfffffff bunlarin isimi.ortaya cikarsalar furkana bak sen
semih severler gitmişler ütopyaya. megofonla duyurmak istemişler furkanın oyununu ama güvenliğe takılmışlaray bu neeeeeeeeeeeeee agzimmmmmmm acik kaldiiiii ohaaaaaaaaaa yaaaaaa oofff yaaa misafir gitmeyecekmi yaaaaa pfffffff bunlarin isimi.ortaya cikarsalar furkana bak sen
valla mııısemih severler gitmişler ütopyaya. megofonla duyurmak istemişler furkanın oyununu ama güvenliğe takılmışlar
semih kurre için değişik laflar etmiş ..altara demişki gerekirse gruptan çıkar gruba zarar veriyor. doğrumu ki
uzuldum valla karaktersizsemih severler gitmişler ütopyaya. megofonla duyurmak istemişler furkanın oyununu ama güvenliğe takılmışlar
salı günkü misafirler iptal edilmiş..bilgi sızmasın diye....duyur yapıyorlar her taraftan :))) semihe furkanın bilgisi ulaşsın diyevalla mııı
çok hoşlar yaaaa
semihin kanacağını sanmam.semih furkanla aralarındaki elektiriği fark etmiştir şimdiye kadar diye düşünüyorum veya fark eder.ben mesela benden hoşlanmayan insanı hemen anlarım.Insallaaaah halk oylamasina kalirlar furkan a gule gule.. ama semihleri kandirirsa bu imkansiz
..bu konuda da furkan isterse başarsın orda kalmayı ama yaptığı çirkinlikle anılır....semih pınarla fide gelince bile peşlerinden koşmadı bize gelin diye...grubum az olsun sağlam olsun kafasında ki çok haklıInsallaaaah halk oylamasina kalirlar furkan a gule gule.. ama semihleri kandirirsa bu imkansiz
hayir kalsa ne olur ki? ne kadar kalicagini saniyo slk ? semihciler onu orda barindirirmi..bu konuda da furkan isterse başarsın orda kalmayı ama yaptığı çirkinlikle anılır....semih pınarla fide gelince bile peşlerinden koşmadı bize gelin diye...grubum az olsun sağlam olsun kafasında ki çok haklı
aynen..bide erkek adam nasıl bukadar alçalır çok iyi öğreniyoruz böyleliklehayir kalsa ne olur ki? ne kadar kalicagini saniyo slk ? semihciler onu orda barindirirmi
evet yaa gercekten sasirdim birde turkan diolar hala icerde kac tane ahlaksiz var once onlari temizlesinler sonra emekcilerin yanlislarini goruyolar madem gonderirler acayip sinir oldum ya.. inan acip izleyemiorm tuncay bagriyodu insanlar bu kadar dusemez yaaynen..bide erkek adam nasıl bukadar alçalır çok iyi öğreniyoruz böylelikle