Ütopya TV8

Bence ....

• Semih kazanır

OY: 99 34,5%
  • Tuncay kazanır

OY: 71 24,7%
  • Rezil bir yarışma ve bence Acun para kazanır

OY: 117 40,8%

• Ankete Katılan
    287
Ütopya'yı basma olayı meçhul.
Ütopya'ya gittiklerini iddia eden Semih fanları var ama ne kadar doğru bilinmiyor.
Mektup gibi, zarf gibi birşey geldi, Serkan cebine koydu ama sonrasında okunmadı. Belki mektup değildir
serkan acunun adamı mı diye yazmışlar twitterdan..fatura falanda olabilir bence bu durumda

dün tuncay inci abidin kurrenin rafını izinsiz söktüler..kurre izinsiz neden yaptınız diye sorunca bir sürü iğrenç laf kullandı inci...sanırım o yüzden yapıldı boyama işi...madem kural yok herkes istediği şeyi istediği yerde yapıyor bizde yapmaya çalışırız demek istediler..ki çokta güzel olmuş..ahıra dönmüştü içerisi duvarlar falan iğrençti...şimdi fotoda gördüm mis gibi olmuş..ayrıca tunciğe dediler zamanında lokantaya girmeni istemiyoruz..istediğim yere girerim kimse karışamaz demişti..noldu tuncik....
aynen

inci semih bana omuz attı demiş..sizce????

bu mu omuz atmak?
daha cocuk gelmeden,omuz atma diye bağırıyor,inci artık gitsin ya,son oylamada inciye oy vereceğime noyana verseymişim keşke,kız öyle ağlayıp semihlerin grubunu gelince acımıştım..hataymış..

bu mu omuz atmak?
daha cocuk gelmeden,omuz atma diye bağırıyor,inci artık gitsin ya,son oylamada inciye oy vereceğime noyana verseymişim keşke,kız öyle ağlayıp semihlerin grubunu gelince acımıştım..hataymış..
göüzümüzü boyadı resmen...çocuk aradan girmeye çalışıyor...diskalifiye etmeye çalışmışlar galiba semihi

şimdi açtım altar kurre furkan lokantadalar..kurreye soru soruyor...çok pis bakıyor bu yaa ığğğğğğğğ

miskkk tepkisi ne oldu semihinn
tuhaf oldu..kurrede aa evet ben anlamıştım murat abiye demiştim falan diyince semih çok sinirlendi kapat konuyu dedi kurreye..barış istersen yüzleşebilirim de dedi...semihte murat abiyle bi istişare yapalım ondan sonra ikinizle beraber konuşuruz dedi...altarda oylamadan nasıl geçti bu adam ozaman dedi..

tuhaf oldu..kurrede aa evet ben anlamıştım murat abiye demiştim falan diyince semih çok sinirlendi kapat konuyu dedi kurreye..barış istersen yüzleşebilirim de dedi...semihte murat abiyle bi istişare yapalım ondan sonra ikinizle beraber konuşuruz dedi...altarda oylamadan nasıl geçti bu adam ozaman dedi..
Ohhh ya rahatladim semihin ogrenmesiyle ;) furkan kesin gider valla kimse semihe kafa tutamaz

Back
X