- 28 Nisan 2010
- 209
- 97
- 123
- Konu Sahibi Anti Depresan
- #4.341
Yayınladığım linki Sonuna kadar ızleyın
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Su an bence utopya yarışmasında rejının yaptığı seneryo işliyor kazen adlı kullanıcı
demişki serkanın takımından en can alıcı isim dıyor gıdecek.saat 23:45ıtıbarıyle utopya canlı izliyorum semih bu hafta kımı yazıcaz dıye turkanla konuşuyor ve turkana dıyorkı serkanburdakı misyonunu tamamladı dıyor onun yaptığı inşaat veyaptığı marangozluğu bızde yaparız.reji nin yaptığı ayıp semıhe replık vermışler konusturuyorlar rejı yarısmadan elini çek derım halkı kandırmayın üreten ınsanların elenmesıne yancı olmayın
Bu akşam belli olacakmış.furkan gitti mi kızlar ya da gidecek mi
gitsin inşallah
ne varki bence çok eğlenceli :))Ilan ediyorummm!!! Abidinin semih taklidinden sonra abidin de benim için artık 'abidik gubidik'tir!!!!! Kendisine hiiiiiç yakıştıramadımmm![]()
Sizce Semih kabullenir mi öyle şeyleri ?
hepsi bir ütopyadan ibaret ... Furkana el sallayın haftaya gidiyor
Bu hafta kim gidecek ? Pınar mı yoksa ....
semih ne zaman gidicek acabaNe demiştim ben ?
Haftaya Pınar İnci arasında birine veda edin...
Barış ajansa bağlı bir oyuncu (MAYADROOM AJANS) İiçeride o kalır .Semihi de yerinden edebilir.bunun bir oyun olduğu kurretülayna gönderilen mektupta belliydi zaten .Sevgilim beni aldatacak ben ona ağzımdan kelebekler uçuyordu diye mektup yazacağım.
ikisi yazılırsa pınar gider ama inci gitsin artık yeter inciNe demiştim ben ?
Haftaya Pınar İnci arasında birine veda edin...
kurre şimdi açıklama yapıyor. semih in durumuyla furkan ın durumu arasında dağlar kadar fark varmış. kurre ye ''yav he he'' diyoruz. nedense o konu üzerinde durulmadı. bi de o akşakm semih le kurre sarılmıştı inci gelip dediki '' annen yok mu senin ''İncinin semihe sende sevgilisi olan bi kıza yazdın demeye getirmeside iyi oldu. Kurreninde sevgilisi vardı güya ama semih onunla her türlü iletişime geçti. Aynı şeyi furkanın yapmasından korkuyo.
bnce anket bu şekilde iyi değil çünkü ben semih i sevmiyorum ama altar ve murat ı seviyorum nasıl olacakBu arada anketi Semihin takimi ve Serkanin takimi olarak 2 secenekli yapalim mi ?
gibisi fazla aynenManken gibinin gibisi fazla olmuş sanki .
İnci'yi mi acaba !
zaten mert ne dedi kurre ye: sen şöhretiseçtin. yani reji kurre ve semih aşkını yapın dediyse ya da kendisi bu aşkı orada kalmak için seçtiyse merti ezip geçmiş oluyor işte şöhreti seçmiş. kurre de çıkınca görürüm ben onu dedi. merti kastederek.Herşey bır oyun rejinin oyunu goruceksınız kurrenın yarışmaya gırdıgınde sevgilisi vardı semıh oyunu kazanmak adınakurreye sevgılısı olduğunu bile bile ona kurlar yaptı yayınladıgım linki izledıyseniz göreceksiniz .
kurre şimdi açıklama yapıyor. semih in durumuyla furkan ın durumu arasında dağlar kadar fark varmış. kurre ye ''yav he he'' diyoruz. nedense o konu üzerinde durulmadı. bi de o akşakm semih le kurre sarılmıştı inci gelip dediki '' annen yok mu senin ''